Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

carla si eu l-am gasit dormind pe burtica mazi dimineata (fara suzeta). l-am certat un pic pe tati ca el l-a puis in pat. dar totusi lui bebe i-a placut ca a dormit tare tarziu azi!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

yagmur uite ca azi ma contrazice bebe. a stat treaz si de la 11 la 12 si de la 2.30 e treaz. important e ca bebe Daniel sta singurel in patut, se uita la carusel, mai gangureste si tot asa. adica el sta destul de mult singur fara sa planga (daca nu il doare burtica!)

Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

URA!!! Doarme Luca....
Nici nu ma mir, dupa ce l-am plimbat 2 ore... si e un frig la noi....
Acuma fug sa pap si eu ceva... pana nu isi da seama ca este acasa.. si da alarma....

Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele...am lipsit putin...dar nu am putut sa stau departe de voi....v-am citit...
Bambo....am primit PM...multumesc...
Yagmur...am vazut pozele...e superb Luca...si pareti asa de fericiti amandoi....te admir pentru ca esti o mama model......grasunicul e asa de scump!
Si la noi a nins...e superb...chiar imi lipsea....
Asiza..asa a avut si Mark dar fara cap alb...si eu am citit ca poate fi eritem...mai bine sa-l vada un medic asa vei fi si tu linistita...
Dolores.....si ma bucur ca ai revenit pe forum....curaj mamico!!!
Chris...sa fie intr-un ceas bun crestinarea Alexandrei si asteptam pozele...m-ai facut curioasa...ne-ai lipsit!!!!....
Bambo...e posibil sa o doara de la vaccin....si lui Mark i s-a umflat piciorusul si vreo 2 zile era sensibil locul...
Am plecat sa-i dau sa manace la mancacios....
Am pus poze noi....daca vreti sa le vedeti....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Fetelor dragutelor, m-a cuprins nostalgia si m-am uitat in urma la postarile din ziua in care am nascut, 17 oct. Nu mi-a venit a crede cand am vazut ca mamicile de noiembrie-decembrie mi-au facut galerie, desi nu ma cunosteau (exceptie fac fetele mele de la Lamaze, Lorym, Ramsan, Bamboletta si Lavinia_P). Imi pare rau ca n-am facut-o atunci, dar o fac acum: va multumesc din suflet !

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Marcela...am vazut pozele cu Ana in cada...nu-mi vine sa cred....ce inotatoare are mama....
Va dati seama ca a supt de cand am scris ultimul mesaj...nu-l pot satura....ar vrea sa stea toata ziua cu tata-n gura....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

bebe doarme, tata lui doarme. eu nu pot sa dorm ! numai eu si Alexandra pe forum. slaba activitate. ma duc sa fac si eu baita. profit ca sa stau multttttt in cada!!!

Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

asiza, miro, si fata mea face kk verde de cateva sapt. E NORMAL. culoarea nu conteaza atata timp cat consistenta e ok. asa a zis doctorul meu si asa scrie si la carte. e mea face verde la inceput si la sfarsit e galben. mi s=a explicat ca e in legatura cu niste substantze din intestin care oxideaza mai repede...

asiza, cu bubitzele ...si noi am avut pe fata si pe piept si un pic pe urechi. doctorul a zi ca e acnee juvenila (se regleaza niste hormoni) si sa nu intervin cu nimic, decat cu apa si sapun. dupa cum vedeti, aici nu se dau atatea creme si solutii, se merge pe cat mai putine interventii posibil. si a avut dreptate au trecut intr=o sapt . pielea a ramas apoi ff uscata si facea cojitze ...asa ca acum ii dau odata pe zi cu o crema speciala pt piele uscata .

Julia a dormit aseara de la 10 la 6!!!!

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor

multumesc ptr raspuns.
marcela am vazut bb in cada .......aseara ma gandeam sa fac si eu figura asta cu grasunelul :) dar parca imi e teama .

miro, cre ca tre sa ii explici karinei ca sunteti doar voi 2 si va puteti face de cap singure ! venim si noi pe capul vostru daca faceti chef :))
pupici si think pink si o sa fie ok !

alex papa bb ..... al meu hap hap din sticla si gata ...imi e ciuda ca nu mai vine lapte prea mult .....dar asta e :(

asizoi , ti-am trimis un pm

dandusel , asteptam vesti de la ortoped ....nust daca nu tre sa ne infiintam si noi la unul :( , chirurgul a zis ca nu ....dar mai vedem . aaaaaa si era sa uit .... poti sa ma treci in condica ....no exercises !!

ramsan te pupicim si SANATATE !

pupici la greu cu tupeu !

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mamici si bebici, de citit v-am tot citit, de scris... mai la doua zile, ca mai des nu prea apuc.
Cristinel sta in bouncer langa mine si ma pune la exercitiul cu suzeta, despre care am citit si la voi: da-i suzeta, cade suzeta, da-i suzeta, cade suzeta... daca ar avea vreo 5 kile suzeta asta mi-as face si eu niste muschi frumosi la brate...! Daca nu sunt foarte prompta in recuperarea suzetei, dumnealui intai miauna scurt ca un pisoi, apoi miorlaie prelung ca un motan si numai dupa aceea urla din toata inima ca un bebelus ce este.
Eu tot sper sa adoarma, sa imi fac si eu putin de cap (prin asta se intelege "sa spal vase").
In privinta programului bebelusesc eu nu am cu ce sa contribui, pentru ca nu avem un program, fiecare zi este inedita. Frumos, nu? Mai astept sa faca 2 luni si pana atunci poate ne dumirim si noi cum sa ne organizam ziua. Ca noaptea e relativ buna, are un prim somn lungut, dupa care papa, apoi se mai trezeste dupa aproximativ 3 ore sa pape din nou.

Marcela, am admirat si eu micuta inotatoare! Sunteti curajosi, iar ea pare in elementul ei. Eu nu stiu daca as avea curaj, deocamdata admiram de pe margine.

miraco, de ce ai ajuns la concluzia ca trebuie sa suplimentezi cu lapte praf? Sa stii ca si daca sanul iti pare tie gol, de fapt nu se goleste niciodata, laptele este produs in acelasi timp in care bebe suge. Eu te-as sfatui sa nu incepi cu sticluta, ca in felul asta clar sanul va produca mai putin si risti sa pierzi laptele cu totul.

asiza, Denis nu are scaunul moale tot timpul? La Cristi asa este, fiecare scaun e moale. Nu te impacienta pentru un scaun verde, chiar si doua. Urmareste copilul si pentru alte semne: febra, scaune prea multe, crampe, mucus in scaun, plans nejustificat, nu se mai hraneste bine...
Daca scaunul e verde dar in rest bebe e bine nu e nici o problema, doar stai cu ochii pe el sa vezi daca mai apar si alte semne.
De bubite nu stiu ce sa-ti spun. Spuneai ca au capul alb... depinde cat de mare e capul, poate sa fie si o stafilococie. Nu strica sa il duci la medic, dar nu e o urgenta, nu te panica. Pot sa fie puncte de colesterol, adica grasme sub piele, care se resoarba singura. Sau acneea bebelusului, de care scria si Ktrinel.

Eu plec putin sa spal vasele, ca a adormit banditul.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput