Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Valeu..

io bruneta de'adevaratelea.... si nu confirm teoria aia ca brunetele ar naste greu!!!

Felicitari noilor mamici si facem galerie celor care se pregatesc

Dragelor de azi am abonament la masaj!! de fapt reflexoterapie, presopunctura samd. Am descoperit la parterul bloculul un salon deschis de curand si mi-e asa de simplu sa merg acolo..

Nu stiu daca stiti (habr n-aveam nici io si nici acum nuam studiat indeaproape...dar o voi face), e pe principiu acela al pietrelor de jad. Te asezi pe un pat si pe spate incep sa treaca ca un fel de valuri caldutze din tapli pana inspre ceafa. Asa o stare de bine... ca ma ia aproape somnicul. Iar pe burtica imi pun un aparat cu pietre de jad calde.

PS: am citit pe aici cu buricutzul si nu stiu care spunea ca dupa ce cade nu stiu cum il curatza (parca Monu). Eu stiu ca nu!! Nicidecum nu se umbla acolo cu curatzatul sau chestii d'astea - simplu se picura alcool alb (sau spirt) si atat! La bb meu e cicatrizat (la doua zile de la venirea din spital si 5 zile de la nastere i-a cazut). Acum avem 16 zile - suntem baietzi mari si iesim afara, si ragaim si suntem un tzumpi mic, sau dupa caz gogontz (asa ii zic eu:tzumpi si gogontz)...Cred ca tb sa-mi revizuiesc comp ca cine stie ce o sa creada bietul bb.

Si mai nou, fetele tineti-va...m-am hotarat sa merg la ex (dupa ce initial ma gandeam sa aman sesiunea asta) - de we viitor vreo doua luni am ex in fiecare sambata si duminica. mi-a trebuit a doua fac...na c-o am!!

pupici!!!

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Criss,felicitari....sa ve traiasca minunea!!!

Maine dimineata plec la spital pentru marea intalnire cu Liviu....nu cezariana ci travaliu indus....asa ca pup cu drag si sa ne recititm cu bine

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

felicitari Criss!! si celor care se pregatesc, bafta fetelor si curaj, va tin si eu pumnii!!!

mariana, referitor la prostaglandine nu ca ar fi neaparat diferite, dar substanta administrata pentru inducerea nasterii e de vreo suta de ori (probabil chiar mai mult) mai concentrata decit cele existente in mod natural in lichidul spermatic... aici in sua insa e deja infirmata teoria ca uta-uta ar provoca nasterea din cauza prostaglandinelor care inmoaie colul, se pare mai curind ca are un pic de efect in stimularea contractiilor uterine, dar nici asta nu e un factor determinant in declansarea travaliului, asa ca...

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dupa lupte seculare v-am ajuns din urma, mi-e imposibil sa tin pasul!

gio, excelenta experienta nasterii evei tale! bravo, mai ridici si tu moralul celor care n-au nascut inca. sa fie cat mai multe norocoase ca tine!

roandre, imi pare rau ca te-a casapit anestezista aia. mare ghinion ai avut cu ea. bine ca s-a terminat, important este ca nu ai ramas cu probleme mai grave dupa anestezie. si bine ca robert-andrei e intreg si sanatos. cum ii spuneti, robert sau andrei?

ioana, maryela, criss si celelalte fete care au mai nascut, bravo voua, felicitari! aveti grija de voi si de puiuti, sa fie sanatosi si cuminti!

ivona, pacat ca nu o mai alaptezi, crampele nu ar trebui sa fie de la laptele tau ci mai degraba de la aerul pe care il inghite la alaptare si pe care nu-l elimina. ea nu eructeaza dupa supt? in plus laptele praf se digera mai greu decat cel matern, deci crampele raman valabile de obicei... daca totusi decizi sa ramai la formula verifica ce scrie pe cutie, pana la ce varsta se da. nu cunosc marca pe care o dai tu. eu folosesc de ex. Nan1 care este pana la 6 luni. mai devreme nu e indicat si nu trec la formula nr 2! ce inseamna "nu se satura"? care e programul de masa, cate mese are pe zi?

lili, foarte frumos se comporta matei cu cel mic, bravo!! stiu cat e de complicat cu doi... bravo si tie ca rezisti!

adela, poti manca cate putin din orice, exclus condimente puternice si chestii care te baloneaza pe tine. si multe lichide, dar nu acidulate! ceva galben in interiorul buricului poate fi granulom, se arde cu putin nitrat de argint. dar trebuie vazut si facut de catre un medic. noi am avut la ambii copii, arata un pic gelatinos.

merg si eu nani, desi marc nu a adormit inca

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

pako,
Nastere usoara, refacere rapida, bebe sanatos, voinic si voios!

alinuk, f. bine ca te-ai hotarat sa mergi sa iti dai examenele. Nu ar fi prea bine sa te aglomerezi prea tare in vara. Sunt convinsa ca le vei lua si cu note mari!

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Felicitari Criss, sa va intoarceti repejor acasa1

Mariana, si eu am cezariana facuta acum 18 luni si sa sii ca nu prea m-au incurajat pt VABC. Mi-au spus ca se poate daca vreau, dar sub supraveghere stricta si la primul semn cezariana in urgenta. Eu am mai avut o ceza in urgenta...si nu e placuta recuperarea. Asa ca mi-au programat cezariana. Sper sa stea beb inauntru pana pe 2 feb cand m-au programat.

Va pup si bafta la toate!
, 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor, la noi in casa e rai. Tati se ingrijeste de bebe, i-a dat sa manance, acuma sta sa ragaie si mami e la cafea pe net. Sa tot faci copii ... .

Bebe e ok cu exceptia acelor zgomote pe care le face, mai ales dimineata spre trezire sau cand nu doarme f adanc am observat. V-am zis eu, ca si cum s-ar screme dar nu stiu daca face asta, kk nu pare tare.

Despre spirt: am intrebat pediatra cand ma saturasem sa caut alcool alb si nu gaseam deloc, care e diferenta intre acesta si spirt si mi-a zis ca spirtul contine colorant ca sa nu il bea lumea. Tzeapa ca tot il beau. Ma rog. Noi acuma ca e buricul cazut, tot asa, in fiecare zi dupa baita, sterg cu spirt si stau sa se usuce nitel si gata. Sper ca e bine. Vedem sapt viit la dr.

Despre burta: eu zic ca la mine s-a retras destul de bine. Adica aproape o vad pe dansa. :) Dar cum nu am nici oglinda lunga si nici cantar, habar nu am ce s-a intamplat cu greutatea mea dupa nastere. Marti merg la dr si ma cantaresc. Mi-a ramas in schimb dunga aceea fff pronuntata si buricul mai inchis la culoare. Nu ma deranjeaza. Ma radeam de mine zilele trecute ca am vergeturi exact pe unde ma dadeam din belsug cu crema. Ceea ce arata ca nu are nici o legatura, pe acolo le are si mama ... .

Despre blonde: cred ca e o mare legenda. Bine io sunt bruneta, la fel de bruneta ca Alinatxa. :) Pupici. Dar cand eram fff tanara, si sotul meu la fel si umblam sa ne cunoastem mai indeaproape pt prima oara :))) incerca sa imi spuna ca blondelor le e mai usor prima data, ca pe brunete le doare mai tare. Vezi Doamne el ma pregatea. Eu cred ca e o mare legenda. Nu e asa blondelor?

Azi sper sa se tina vremea frumoasa ca abia astept sa iesim cu tati afara. Un mare, mare vis, sa iesim asa toti trei. Va spun cum a fost.

Pupici
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

..mai punem fetele astea la treba pentru cine incearca emotiile nasterii:

Cata..ce frumos, azi pentru voi trei... o zi cu soare pt implinirea unui mare vis!!!!

PS: sa aveti un week end linistit! Eu voi purcede pe la ceva resto azi - in vederea unui studiu legat de evenimentul "botez" - pe care am ales sa-l facem in prima sambata dupa Pasti.
A stabilit careva detalii? Unde si cam cat e menu ul?

pupik

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Alinuk, multumesc pt urari. Eu nu fac botezul la restaurant, dar vroiam sa iti spun ca eu m-am casatorit in prima sambata de dupa Paste si ne-a fost ffffff greu sa gasim restaurant in luna noiembrie pt o nunta in luna aprilie. Asa ca eu zic sa te apuci de pe acum sa cauti si sa tocmesti un restaurant ca s-ar putea sa ai surprize. Eu am citit deunazi pe aici pe forum de 1 mil jumate tacamul dar mi se pare enorm pt un botez. Ma rog, depinde si ce contine si cat de fitzos e restaurantul. Succes!

Cata

Mergi la inceput

Dupa lupte seculare care au durat aproape o luna si dupa indicatii pretioase primite de la mama eroina Lilisor, atasam si noi pozute cu noi. Iata:
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311186742

Suntem in album la numele meu, in caz ca aici nu se vad.

Pupici,
Cata

Mergi la inceput