Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Raportez si eu o noapte asa si asa...la 5 am dezrtat si l-am trimis pe tati "in tura". De la 8 jumate e bb treaz si vad ca nu are gand de nani...poate dupa ce aerisesc! In ciuda celor 12 zile nu putem iesi caci vremea nu e blanda deloc...

pako - iti tin pumnii!
cata- bravo, ai reusit! si eu care credeam ca nu sunt buna de nimic, mai ales la cap explicatii...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

a nascut criss!!!sa iti traiasca micuta ligia!!!

alinuk noi doua putem sa ne luam de manuta ,la capitolul mamici activesi eu am sesiune si o sa tot merg la examene in fiecare duminica(am si licenta anul asta).azi merg tot asa,sa ma interesez de restaurant pt botez (tot in primul WE de dupa pasti am zis ca il facem).eu pana acum am gasit un restaurant unde meniul e 120 ron,putem sa aducem noi bauturile spirtoase si tortul,sa vedem.am aranjat si de fotograf,iar pt restul de aranjamente etc o sa stau cu nasica lu bebe sa planificam.ceremonia la biserica as vrea sa fie la sf elefterie (au un cor superb),sf spiridon sau sf anton,domnita balasa.sa vedem cum ramane si cu asta.
week endul viitor ma duc si eu la salon,la cosmetica ,masaj,vopsit etc.ah si vreau sa ma apuc musai si de scoala de soferi,dar undeva mai spre sfaristul lui februarie.tb sa imi iau permisul sa o pot duce pe bebita in parc,nu vreau sa o car prin metrouri (insfasit am un motiv mai mult decat bun ca sa ma apuc de scoala aia).

apropos de buricut,noi am avut ceva probleme,a cazut pana sa fie complet cicatrizat dedesubt (s-a frecat de hainute ,pampers ,nu stiu).asa ca acum o tin cu un pansament acolo si o curat cu spirt (m-a invata taica-meu tehnica de curatat plaga) si pun baneocin ca sa nu avem probleme cu microbii.ah si pampersii ii decupez nitel ca sa nu mai avem probleme.

in rest suntem bine noi,am mai luat in greutate ,avem 3800g,luni o sa vina si pediatra sa ne vada.

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati *

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Hey, neata!!

Normal ca sunt de acord cu Aiska , o idee excelenta cu PM-ul si apoi o lista separata...eu am ridicat problema caci ramanea o lista de gravidute netrecute la mamici si ma gandeam cum o sa arate pagina noastra, doar din acest motiv..Le asteptam cu drag pe fetele care nu au mai intrat

Lore, cum adik e "super" controlul bazinului? Ca io ma duc luni.. E nashpa nu? Adik te doare sau...?

Bag o cafelutza acum ca sunt cam chiauna..

Mey Catalina si al meu bebe e ca al tau de lenes....adik doarme mai tot timpul..se intinde doar asa ca o pisicutza din cand in cand..doar seara intre 9 si max. 11 avem program de joaca un picut mai activ..in rest e somnoros..seamana cu tati ...numai Ionut doarme asa cu pofta

Aventura 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Intrebarile zilei de la mine:

- eu toata sarcina am baut dimineata o cafelutza..am si tensiunea mica; cand alaptez am voie sa bag o cafelutza dimineata

- eu indulcesc tot numai cu miere naturala de la bunicutzul meu...asa am facut si in sarcina mereu..spunea cineva ca ar fi contraindicata cand alaptezi: ca daca mananca mama miere nu stiu ce se produce la bebele alaptat..sincer nu prea cred in teoria asta, cum nu cred nici in teoria ca nu e bine sa mananci fructe si legume proaspete..pai eu nu ma balonez niciodata de la astea si daca nu astea sunt cele mai sanatoase atunci ce? Voi ce parere aveti de consumul de miere naturala de catre mama cand alapteaza..?

Aventura 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

aventura despre teoria cu fructele si legumele ,mie in spital mi-a spus dr pediatru ca astea sunt pure povesti de maternitate si m-a incurajat sa mananc .mierea are usor efect laxativ,asa ca daca bebe are scaun moale poate e bine sa eviti.vreau sa zic ca eu mananc asa:dimineata un ceai de anason sau un lapte (eventual un iaurt cu cereale),la pranz supa de pui cu albitura si morcov sau pui la gratar cu salata verde ,ardei gras,iar seara mananc niste fructe,iaurt,salata,etc.bebelina nu are colici (poate apar mai incolo),a luat binisor in greutate,iar pe mine regimul asta ma ajuta sa elimin surplusul din sarcina si e ok.taica meu mi-a explicat ca daca mananci fructe si legume ,in reactie cu acidul din stomacul tau se produce alcalinitate,nu aciditate,deci nu are ce sa se intample .aciditate se produce cand mananci multe proteine(cam asa am inteles eu,ca sunt cam paralela cu chimia).eu una am mancat si portocale ,si castraveti si nu am avut nici unul din noi nimic.

despre cafeluta :eu am taiat o de pe lista cand am ramas gravida,am mai baut rareori o gura.acum cand alaptez am avut o surpriza,am luat de pofta un patratel de ciocolata si vreau sa zic ca adriana mea a fost super agitata ...nu stiu ce sa zic,mai bine o tai de pe lista!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Si ca sa vedeti ce problema am eu: astept sugestii de meniu pentru azi si maine ca asa m-am saturat de gatiiiit!
Orez, ghiveci, ciulama, piure, ciorba si supa am avut in ultima saptamana, deci altceva s-a mai inventat?

Eu nu prea consum miere, insa nu cred ca dauneaza, cat despre fructe praspete -evit deocamdata citricele.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

lilisor eu azi fac supa crema de legume cu crutoane si la felul doi ciuperci cu pui si smantana

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!

Cristiana70, Happy_girl, La multi ani! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebelusii vostrii!

Anca, eu nu stiu care-i treaba cu mierea si alaptatul... Desi detin cantitati industriale, eu nu mananc ca nu-mi place (de fapt imi place, dar ma gadila pe cerul gurii si n-o pot manca), am rare momente cand mai iau cate o lingura...Cafeluta am baut toata sarcina si cred ca am sa beau in continuare. De mancat la fel, am mancat orice si cred ca am sa mananc in continuare; mai putin ce-mi face rau; de exemplu mai nou usturoi si ceapa verde; culmea e ca-mi plac amandoua de mor...
Mi se pare mai logica teoria cu mancat orice... atata timp cat tie ca mama iti face bine, lu' bebe nu vad de ce i-ar face rau... Stau si va intreb, pai ce toata lumea tine regim?

Sa-ti spun ce te asteapta luni... Eco frumos, imbracata, dupa care te pune sa te dezbraci... Ai sa te trezesti cu vreo 2 degete (asa cred) cu care o sa impinga mult in stanga si in dreapta sa ajunga la oasele bazinului... Cum la mine n-am mai umblat nimeni pe-acolo (hutza-hutza, nici nu mai stiu cum se face si cand am facut ultima oara ), s-a cam stramtat locul si a fost destul de...

Catalina, a propos de blonde si prima oara... La mine a fost super ok... Elasticitate maxima... Vb aia... a intrat ca-n branza...
Dupa ce nasc va spun daca se confirma mitul blondelor...

Loredana 38+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Fetelor, nu am avut internet 1 zi s am stat jumatate de zi sa recuperez ce s-a scris intre timp... Aveti un mega-spor la scris...
Eu sunt cam "ofilita" ca joi pe 25 trebuia sa mergem la dr. sa stabilim cezariana si detaliile. Dar doctorita nu a fost la cabinet si am sunat-o ..mi-a zis ca "mai e timp...2 saptamani" si sa o mai caut luni. Asa ca stau ca pe ghimpi, pt ca maine facem 38 de saptamani si nu am cezariana programata. Speram sa fie ok pt ca durerile mele de ovare, vezica si bazin sunt la fel de mari si ma gandesc ca deja pot prevesti si un travaliu...

loremunteanu, ti-am admirat pozele cu burtika . Ce e dragut e ca avem si acelasi DPN. Si noi avem patut tot de la Neonato, tot Happy plus. Mi-au placut si cele 2 arcade cu jucarii...de unde le-ai cumparat?

pupici,
wanna & bebe din burtika_ 37 w & 5 d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danni spune:

buna fetele!sunt si eu o mamica de februarie.stiu ca nu am scris de la inceputul odiseei noastre comune, dar am tras cu ochiul la voi mereu , atunci cand am avut timp.vreau sa va anunt ca mi-a trimis un sms eli 1977 ca la 5 dimineata i s-a rupt apa , m-a rugat sa va spun si voua....deci mai avem o mamica printre noi!!!! le felicit pe toate cele care au nascut , eu mai am 2 saptamani , care sper ca vor trece repede!
dar vestea cea mare este ca NASTE ELI1977!!!!
SUCCES Eli1977!!!!!

Mergi la inceput