Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

alinuk ce ca lumea ca ai in scara un salon din asta! cat despre limbajul cu bb, mie mi se pare f frumos! si eu o sa ii spun tot felul mami are voie, eu l-am facut si ii spun cum imi vine, o fac din dragoste a, si succes la examene!

gabriela_s succes si tie la examene!

Catalina chiar ca rai! tine-o tot asa plimbare placuta! oau, acum vad si pozele, ce scump e cel mic!

ylilimic deja ma apuca toti nervii cand e vorba de gatit, nu de alta dar chiar nu mai stiu ce sa fac!!!

aventura controlul bazinului e ceva in genul tuseului vaginal... adica asa a fost la mine.... vad ca loremunteanu a zis bine cam ce si cum... bafta oricum!

wannajo nu da cu rosii dar doctorita cam are dreptate, am vazut ca ceza se poate programa cu cateva zile inainte... oricum din cate stiu se face in sapt 40.

pako, eli multa bafta si va asteptam repede cu vesti

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

heeeiii! voi chiar nu mai mancati? ati intrat deja la cura de slabire?

Hai eli! va fi usor, ai sa vezi!

alinuk si gabriela-succes la examene!
danni- sarcina usoara atat cat mai e si nastere si mai usoara!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Catalina, cel mic e tare scump! „abia astept sa iesim cu tati afara. Un mare, mare vis, sa iesim asa toti trei.” – emotionant!

Aventura, mierea dauneaza doar daca o mananca direct copilul pana la 1 an. Tu poti manca in continuare. O pediatra a recomandat uneia din mamici (nu imi amintesc cine) ca sa consume miere fiindca bebele era constipat. O cafea - 2 pe zi nu dauneaza.

Liliana, la capitolul mancare nu pot sa te ajut. Noi azi suntem musafiri la masa (cred ca pizza). Ieri am facut cartofi cu carne (ceafa+pui) la cuptor (un rand cartofi, unul carne), dar nu am fost prea incantata cum a iesit carnea de pui (copanele mi-ar fi placut mai rumenite). Ai putea incerca o mamaliguta?

gabriela_s, bafta la examene! Oricum, sunt mai usoare decat nasterea!

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Catalina Mateias al tau e un bombonel dulce rau de tot.Sa se faca mare si frumusel ca mami si sa o asculte intru totul.
Alinuk eu am mai dat informatii despre meniuri ....Pretul variaza insa nu prea mult.....de la 1 mil la 1 mil jumatate.Ca sa gasesti restaurant acum cred ca trebuie sa te zbati bine de tot si sa dai din coate.

37+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

FELICITARI CRISS , SA FITI SANATOASE SI TU SI MICUTA LIGIA

inducerea asta e asa nasoala , ca parca vad ca asta ma asteapta si pe mine ,
poate negociez ceva cu fi-miu si vrea sa iasa si el

lore sper sa ai dreptate cu blondele ........tare mi-ar placea , si asa sunt
cu morcovul ca bb asta al meu nu isi face aparitia , ii place acolo in p-da masii

adinush aveam si eu o urma de speranta cu blondele ........

daconst poate ai timp sa ne povestesti un pic despre inducerea asta ,
am tot citit si nu am auzit lucruri f. bune si acum am si morcovul cu frunze si
gradina cu tot

lore daca e sa ma iau dupa piele care la mine e varza momentan incep
sa cred asta cu tesutul

asta cu greutatea la mine sper sa fie in minus cu 400 de g , ca daca bb nu vrea sa iasa
.......sapt. trecuta avea 3700 g si sper sa nu mai ia mult

mihacarm tot acasa si tot astept sa se intample ceva ,ma lasa fara cuvinte putza asta
al meu , tu ce faci , mai ai putin si nasti inaintea mea

alinuk esti o norocoasa , auzi la parterul blocului ......pey as vrea si eu
stai sa nasc intai........cu examenele tot inainte , jos palaria

pako iubita numai bine si bafta multa , sa fie bine si sa nu doara
uite ca pun fetele la treaba

catalina daca e sa merg pe varianta asta cu prima oara o sa nasc de nu ai treaba
pe mine nu m-a durut deloc ......as vrea eu sa fie asa......hehehe

are ceva daca faci botezul in post , eu am auzit ca e voie , nunti nu se fac ,
si cred ca gasesti si restaurant mai usor ........eu sa nasc intai ........obsedata ce mai

catalina m-a topit de tot matei al tau , e asa dulcic si imi pare asa cumintel ......
a meritat tot efortul tau , sa fie sanatos si sa va bucurati de el o viata

BRAVO ELI , NASTERE USOARA SI MULT CURAJ

WANNAJO stai linistita , nu te panica asteapta vizita la medic si o sa fie bine

lilisor nici eu nu mai stiu ce sa gatesc , niste spaghete carbonara ....daca nu sunteti carnivori
ca al meu sot nu prea mananca fara carnita , asa ca mai adaug niste sunculita ceva

40+ si astept

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai ca n-am mai dat pe la voi..ca sa nu va stresez cu problema mea.
Eu sunt tot asa, am reusit sa fac sa am un canal pe care curge laptele la sanul problema, rana tot am,in fine.Cu 15 min inainte de supt i-au aulin si asa o pot pune la sanul ala..schimb pozitii de alaptat, comprese , muls.masaj...vai de capul meu...dar nu renunt...nu se scoala Iarina la papa noaptea...si eu trebuie sa ma mulg.De ex azi noapte a mancat la 12 si s-a mai trezit la 5 jumate...eu la 3 muream si m-am muls.

Asa aveti, idee ce mai pot face pt desfundarea canalelor.?

Altceva, eu sunt cam constipata...nu stiu ce sa mai fac.Am bagat iaurt cu compot de prune si bere fara alcool..marfa combinatie... si degeaba..
Iarina din cauza mea cred eu, de 1 sapt nu face kka singura, decat cu supozitor sau termometru..off e un chin pt ea...acum dr ei mi-a zis sa-i dau baby drink.

Dar cred ca numai dupa ce scap eu de medicamente ne rezolvam amandoua.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

mony - imi recunosc nestiinta si intreb cum sunt alea "spaghete carbonara"...

cat despre mamaliguta ma las bagubasa, caci am incercat-o chiar dupa externare si rezultatul a fost un scaun moale si repetat, iar bb incepuse sa planga... aviz amatoarelor: atentie dupa ce alimente plange bb!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Wannajo, arcadele sunt facute noi (mai mult tati)... Bugetul...
Monykk, si eu sper sa aiba dr. dreptate cu tesuturile (iti dai seama ca nu pot sa ma bazez pe asta)... morcov cat casa si la mine... Si cu kg lu' bebe, la fel, sper sa fie cu minus si nu cu plus eroare de eco...
Eli1977
Va pupic!
Ma duc sa stau intinsa ca vad ca ma doare cam tare spatele...

Loredana 38+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Fetelor, multumesc de incurajari! Luni o sa o sun - ca asa mi-a zis - si o sa ma mai calmez, sper. Singurul lucru de care ma tem este sa nu plece din Bucuresti si sa ma lase balta. Dar cred ca ingerasul meu pazitor nu doarme, asa ca m-am mai linistit!

loremunteanu, uauuuuuuuuuuuu! Pai sunteti artisti! FELICITARI! Inseamna ca aveti mult talent! Si nu ai un close-up cu arcadele? Sa ma inspir si eu..poate vad pe undeva ceva similar?
Eu am facut pentru bebe numai cearceafuri si cateva patratele pt regurgitat. Stiu sa fac lucruri mai simple.

Pupici,
wanna & bebe din burtika_37 & 5 days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor,
intrebare pentru cele cu operatie (cezariana)
vreau sa stiu daca vreuna dintre voi a mai experimentat asa ceva: mi-a plesnit cusatura la piele in 2 locuri asa cam cat pt 2 copci, dimineata cand m-am trezit am vazut sange pe pantalonul de la pijama in fata, m-am si speriat fiindca am realizat imediat ca nu are cum sa fie de "jos". m-am uitat si intr-adevar de la operatie. zilele astea am mai avut ceva intepaturi pe ici pe colo dar am zis ca e normal.acum ce sa zic? eu stiu ca nu avem voie sa ridicam sau sa facem una alta cateva saptamani dupa operatie, dar cand sunt singura in casa ce pot sa fac? numai Erik are 4.200 kg deja si trebuie sa-l ridic sa-l alaptez, sa-l schimb, sa-l scot pe balcon la aer, s.a.m.d.
intrebarea mea este: are rost sa ma alarmez sa o tai la doctor cand vine sotul dupamiaza, sau sa stau linistita sa pun ceva acolo si o trece de la sine....
ce parere aveti?pleassssssssssseeeeeeeee, si daca stiti cu ce sa dau acolo inafara de betadine sau crema de galbenele, cu astea am tot dat si vad ca nu s-a vindecat bine si am deja 1 luna si 5 zile de la operatie.

va pup si astept parerile voastre
Mary si Erik (23 dec 2006)
poze http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358

Mergi la inceput