Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
ylilimic spune:
aaaaa....am uitat!
criss - felicitari mamico! Sa traiasca puiul mare si sa te faca fericita! Ce curajoasa esti daca te-ai dat deja jos... eu auzisesm alte variante la ceza!
azi ne-a cazut buricul, insa tati are un morcov in privinta baitei Totusi din motive de caldura, vom incerca organizarea baii incepand cu maine, poate pana atunci ii mai vine si lui curajul! Sa nu ma spuneti ca dau din casa!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
loremunteanu spune:
Gata am terminat de citit...
Aiska sunt de acord cu tine, a propos de fetele din listuta care nu au mai scris...
Eli1977, medicamentele de care zici tu pt hemoroizi sunt naturiste sau nu? Ti le-a recomandat cineva? Ca si eu detin si n-am luat nimic pana acum, unde mai pui ca mai si dor... Cu dieta nu tine la mine sa evit ba una ba alta... Toata sarcina asta am suportat orice cu stoicism, dar hemoroizii cu care m-am pricopsit in ultimul trimestru mi s-au parut groaznici... Sunt singurul motiv pt care abia astept sa scap de burta... citisem nu stiu pe unde ca ar disparea dupa nastere... Abia astept... Una e sa te doara in fund de toata lumea sau ma rog, si alta e sa te doara la propriu...
A propos de ce-a zis dr... parea foarte serios... Ca cica la blonde tesutul este mai moale...si suporta mai usor dilatarea, fata de brunete care cica sunt mai rigide... Om trai si om vedea...
Aventura si tati al nostru tot rade si zice ca-l facem de 4kg... Eu i-am tot zis sa-si vada de treaba, ca i-l dau lui sa-l nasca... Cert e ca trebuie sa mai stea cuminte pana miercuri sa-si dea tati un examen ca apoi sa fie pe deplin liber sa stea cu noi... Iar de miercuri dupa-amiaza are liber la nascut...
A propos, controlul de masurare a bazinului e "super"... Mai aveam un pic si saream de pe scaun...
Dana, imi dau seama ca masuratorile sunt relative... Pana nu iese nu avem de unde stii...
Criss, felicitari pt bebelina! N-a ca ai scapat si de burta.
Loredana 38+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
loremunteanu spune:
Am uitat sa intreb... Daca ar fi sa merg la medic pt hemoroizi... ce fel de medic se ocupa de treaba asta? De ce specializare?
Loredana 38+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
elena_mvl spune:
Bravo Lili esti f.eficienta! Deocamdata eu vegetez si nu ma vad asa operativa dupa ce nasc.
Roandre, e tare dulcic baietelul tau. Refacere cat mai usoara. Nu erai tu cea care la eco aveai fetita si iti doreai baiat pt ca deja aveai o fetita?
Daca va place patinajul, si bebeii va lasa, pe tvr2 e finala de dans de la Varsovia.
V-am pupat,
Elena
Elena , mami de 36s
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
ylilimic spune:
lore - chiar un dr proctolog. Eu pana acum nu am vazut cabinete de acest gen, doar o reclama imensa in Cta, intr-o intersectie...Intreaba med de fam mai bine.
Parchez plodul cel mare, cel mic mai doarme 1-2 ore si tre sa prind si eu trenul asta ... cu somn! Noapte buna si mai vedem cine naste pana maine sau de maine incolo...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Helenutza23 spune:
CRISS FELICITARI sa fiti sanatosi si refacere rapida! va asteptam repede inapoi.
in leg cu hemoroizii...in bucuresti sunt mai multe clinici, printre care Proctoline, undeva in piata unirii. sunt buni dar scumpi. chestia aia care iese din fund ()poate sa nu fie un hemoroid. poate fi o pielita provenita de la o intindere a tesutului. (mie asa mi s-a spus, ca nu e hemoroid) poate il aveai si inainte dar era mai mic pt ca nu era iritat si nu l-ai observat... oricum, ca sa fii sigura mai bine mergi la un consult. ideea e ca atat cat te supara tre igiena mai atenta, eventual o crema calmanta si spalat dupa fiecare kk. si in mod clar evitarea constipatiei sau diareei.
36+
adinush spune:
Hemoroid sau nu...cremele astea anti-hemoroizi nu pot sa agraveze nu?
Deci o sa le incerc oricum...ca sa ajung eu la doctor tre sa ma doara mult mai rau de atat
Adinush de Ayleen-Alexandra
oana_bucur spune:
loremunteanu ar trebui sa rad si eu daca la 38 de sapt al meu era aproximat la vreo 3600 gr?! Si i-am mai si zis doctorelului ca insist pe nastere naturala...
Eh...n-am avut ce face si m-am cantarit...nici o surpriza!...am pus in ultima luna aproape cat am pus in restul sarcinii...de aia nici nu ma mai mira ca de o sapt stau ca balena in pat...daca am scapat la dulciuri, asa imi trebe!
Sa vedem cum trecem de noaptea asta...
Somn usor si vise frumoase fetelor.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
39+4
mihacarm2002 spune:
criss, Felicitari pentru fetita! Sa creasca mare, sanatoasa, voioasa, desteapta!
eli1977,
monykk, tu pe unde esti?
Legat de hemoroizi, am impresia ca s-au lipit si de mine. Nu sunt durerosi, dar se simt la pipait ca niste bobite lunguiete. Mi-am notat denumirile medicamentelor.
Nu cred ca blondele nasc mai usor decat brunetele. Aelita, Liliana, Alinuk au nascut repede si sunt brunete. Cunosc si cateva colege brunete/ roscate care mi-au spus ca au nascut la fel de usor.
(Asta ca sa imi fac curaj ca si eu voi naste usor si repede.)
Mihaela 38+
oana_bucur spune:
Asa este...eli1977 tin pumnii maine dimineata sa iasa cum e mai bine! Sa ai un somn odihnitor (sa incerci si un ceai de tei inainte de nani).
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
39+4