Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
Daconst spune:
Nu am timp acum sa va scriu povestea nasterii,dar am trecut si eu prin toate etapele de inducere si confirm ca nasteerea indusa e mai dureroasa ca cea naturala,din pacate.
Ruperea membranelor nu doare...sau pe mine nu m-a durut deloc.
Dana
aventura spune:
Bey fetelor, aia cu blondele e vrajeala lu' Tutu de incurajare..Ce te faci cu nuantele intermediare, vezi satene, roscate...
Io sunt bruneta spre satena..pariu ca nasc usor?
Alinatxa baga fata smotru, eu incep de luni cand am fix 38 de saptamani, in functie de ce spune dr..dublez cantitatea de sport, urcat scari, smotru etc..
Lore, ai baiat mare...pai daca mai stai pana pe 6 feb il faci de 4 kile ca o fi el de 3400 acum dar ecografu' are si marja de eroare de cca 300-400 g..si la Tutu am vazut ca la mai toate a fost cu plus in realitate..sa-ti traiasca!
Aventura 37+ cu Antonio
aventura spune:
AAAAAA.....si l-am prevenit pe-al meu ca de la 39 sapt. incolo avem program liber la utza-utza
Aventura 37+ cu Antonio
mariana_1976 spune:
Sa vedeti ce am citit: ca mamele din tarile dezvoltate au in general bazinul mai larg decit cele din lumea a treia unde alimentatia nu este la fel de buna...Poate ca de asta suedezele nasc mai usor si olandezele se descurca sa faca copiii acasa?
In Brazilia in spitalele particulare procentul de cezariene ar fi in jur de 80% iar in Suedia astia sunt mindrii nevoie mare ca au sub 15%.
Oare cit o fi procentul in Romania?
Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Aventura si eu sunt de acord cu Aiska ca sa incercam sa contactam prin PM sau e mail mamicile de pe listutza care nu au mai dat demult pe la noi si cind mergem la scutece sa le punem in coloana sub titlul "asteptam vesti de la" in caz ca nu au raspuns inca la Pm/email si doresc sa ne mai scrie.
Editez inainte sa ma duc sa pun copii mai mari la nani:
E cineva pe aici chimist sau stie CARE AR FI DIFERENTA intre PROSTAGLANDINA folosita in spital la inducere si aceea "naturala" adica..a sotului?
Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus
ylilimic spune:
elena_mvl- multumesc de intrebare! da, am dormit 1 ora jumate si e destul. copii dorm cam 2-3 ore si pana termin cu netul, mancarea, vasele, toaleta... imi ramane suficient pt odihna. acum tati face de mancare (nu ca s-ar pricepe) dar eu tin bb in brate care se incapataneaza sa nu adoarma...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Daconst spune:
Lore,la mine au spus dr ca bb avea 3,900kg inainte de nastere,dupa masuratori...dar a iesit de 3,600.Asa ca nu m-as lua dupa asta.
POvestea cu blondele e ceva adevar,dar eu zic ca importanta e metoda prin care se naste.Ca daca e nasterea indusa,doare cred la fel la toat lumea.
Dana
adela2006 spune:
criss felicitari mamica ; mama din prima zi te-ai dat jos din pat sa veniti repede acasa sa ne povestesti tot
va pupaceste adela de alexia maria
adinush spune:
Mariana olandezele cred ca nasc acasa pt ca in general sunt ditamai femeile.De aia fac si copii mai mari.
Eu marea majoritate a timpului trebuia sa ma uit in sus cand vorbeam cu vreun olandez
Adinush de Ayleen-Alexandra