Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
oana_bucur spune:
loremunteanu interesanta teorie...e prima oara cand aud asa ceva. Se pune oare daca ma vopsesc blonda?!...hehehe
Sunt curioasa daca asa ceva are o cat de mica baza stiintifica sau este doar un soi de parere tributara unor prejudecati.
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
39+4
mariana_1976 spune:
Lore poate din cauza asta blondinele astea suedeze scot cophii in jur de 4 kg si arata ca noi dupa citeva zile de la nastere?
Anis cum mai esti?
Ylilimic dupa ultima nastere(a treia)si eu am dat jos doar vreo 4 kg din totalul de 9 puse in sarcina,desi la nasterile anterioare dadusem 7 kg jos de fiecare data.Mare mi-a fost mirarea ca in 3 sapt. fara alaptare mi-au disparut si restul de 5...
Unde o fi Liuda?
Ivona eu te inteleg perfect cu alaptarea ca stiu ce inseamna sa ai o operatie dureroasa si febra laptelui in acelasi timp + ca mai aveam si alti 2 copii acasa in afara de bebe.
Pentru intrerupere eu am luat 2 pastile de Dostinex dozate cite 1 la 24 de ore si...de-abia dupa o saptamina mi s-a oprit productia ca aveam atit de mult si bebe nu se atingea de san desi ma mulgeam inainte de supt, il tot imbiam...NIMIC!!
Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus
belle_vue spune:
Mariana, pe mine nu vor sa ma lase sa fac ceza decat daca intru in prelungiri. Asa ca incerc sa stau cuminte in acest scop -- si sper. Nu mi-a masurat nimeni nici un perete uterin... Eu am 2 ani si 3 luni de la nastere, dar bb e marisor, asa cum a fost si data trecuta. Da, a fost "breech baby", dar n-am intrat in travaliu. Pe mine operatia nu m-a deranjat niciodata pana acum cand s-a lasat bb2 in jos -- dar cum asta n-o sa se mai repete, nu-mi fac probleme. Ma doare mai mult in interior decat la nivelul epidermei, ma gandesc ca nu de intinderea pielii e vorba, ci de schimbarea pozitiei bb-linei catre iesire...
Burtica mea s-a retras destul de repede dupa prima operatie -- sa vedem acum. Eu n-am facut gimnastica in mod special (destul de putin, acasa), dar am fost extrem de ocupata si am avut un program f. activ (predam la universitate, lucrari, conferinte etc). Si umblam mult cu bb la plimbare. Acum o sa fie si mai activ, ca acum o sa am doi, iar fiu-meu e zvarluga.
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
ALINATXA spune:
Fetele am primit sms de la CRISS.
A nascut astazi la 10.25,cezariana,o fetita de 3.500 ,apgar9 LIGIA.Este bine,inca o doare operatia dar a avut ambitia sa se ridice din pat.Va pupa pe toate!
37+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
eli1977 spune:
multumim, Lore si celelalte fetite, pt urari...
Adinush, cred ca tocmai te-ai pricopsit, dar fii calma, ca trec..eu sunt obisnuita, am avut tot timpul aproape la sarcina asta si sigur si cand voi naste, de la impins...
ceai de galbenele, UNGUENT PROCTOLOG, PROCTOGLYVENOL SI CATE UN SUPOZITOR, TOT asa se numesc, proctolog sau ultimul, in fiecare seara, stai linistita ca trece.
fetelor, eu maine merg la dr, cu bagajul....am cam inceput sa am emotii..dar iau in calcul si varianta sa ma intorc acasa, daca nu e bebe gata..
Eli39s+
mariana_1976 spune:
FELICITARI CRISS pentru micuta LIGIA!!!
Eli
Belle_vue suedezii cred ca vor sa-mi incerce rabdarea...Daca depasesc 41 de sapt. jumate mi-au promis sa-mi rupa membranele ca sa ma induca mai "natural" si nici vorba de cezariana...
Le-am spus categoric ca eu plec la alt spital daca indrazneste careva sa sugereze inducerea cu prostaglandina sau oxitocina.
Experienta ta vu siguranta imi va da mult curaj asa ca astept vesti bune de la tine.
Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus
oana_bucur spune:
Bravo, Criss!!!
Sa te refaci cat mai repede ca sa te bucuri de buburuza!!!
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
39+4
ALINATXA spune:
Lore daca teoria doctorului tau o fii adevarata AM PUS-O la cat de bruneta sunt.Cred ca ies din sala de nasteri in pioneze!!
37+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Daconst spune:
In sfarsit apuc sa scriu un mesaj,ca de citit am tot citit din urma.Nu mai stiu ce trebuia sa raspund...asa ca nu va suparati.
Criss,felicitari iubita...esti o luptatoare daca te-ai si ridicat din pat.
La multi ani sarbatoritelor lunii!
La subiectul colici ma pling si eu ca bb deja experimenteaza in fiecare seara.Si atunci e tot mai greu sa-l opresc.Noroc cu tati care are rabdare cu el si-l pune in diferite pozitii.
La capitolul Kg,eu am dat 10 jos,dar mai am 20...asa ca nu stau bine deloc.
Burta la mine dupa nastere nu s-a tras deloc,aratam de zici ca urma sa nasc.Acum e mai bine,dar cica am mult aer inauntru si trebuie sa ma masez cu o perna.Sper sa scap de pielea asta care a ramas pe burta.
Lili,cu preotul am lasat-o balta pina se mai incalzeste si atunci sun preotul care e la 100km sa vad ce ma sfatuieste.
Catalina,am si eu aceleasi probleme...ca nu stiu sa-l imbrac pe bb.Si o mai am si pe mama la mine care ma zapaceste sa-l tin infasat pe bb,sa ii dau caciula si tot felul de babisme.
Si al meu bb scoate zgomote ciudate cind suge...dar deja m-am obisnuit.
Cu alaptatul dureaza si la mine mai mult de 45min,depinde cit e de adormit.Acum nu stiu cit e de corect.
Dana
adinush spune:
Vin eu sa sterg mitul blondelor care nasc usor...si va asigur ca sunt cat se poate de blonda de la mama natura
Adinush de Ayleen-Alexandra