Colectia de toamna-iarna 2005(117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetele multumesc de idei de petrecere a timpului liber!

Ilenutza voi deja colorati??? Ca eu i-am luat o tablita pe care poti sa scrii cu un fel de creion care scrie doar in interior, deci nu risc sa imi mazgaleasca inca casa dar nu prea reuseste sa apese asa ca nu prea ii prezinta prea mare interes! Dar carti de colorat, olaaaa pai noi mai avem de asteptat.
De acord cu tine, eu zic ca masina de spalat vase si masina de uscat rufe sunt niste minuni si sa fie sanatos inventatorul cu familia lui cu tot

Cat despre implicarea missei in treburile gospodaresti nu prea merge ca eu insami nu ma implic asa ca...Dar cand gatesc e prezenta of course sa imi insire oalele prin casa.

Dienutza mai ce duracell cu idei ai tu acasa...pai pot sa zic ca missa mea pe care o credeam terorista e parfum pe langa Lucusor. La noi trasul perdelei a durat 3 zile timp in care eram tot cu gura pe ea si o luam urgent pe sus in ciuda protestelor iar cu deschisul sertarelor sincer nu mai avem probleme, ba are o manie sa le inchida in urma mea si sa se uite cu repros la mine ca nu mi-am facut treaba ca lumea ...

Si pt ca tot vorbeam de baitza, avem si noi cateva www.dropshots.com/day.php?userid=121171&cdate=20070126&ctime=081956" target="_blank">imagini recente

Nu reusesc sa citesc pana la capat ca scrieti intr-un ritm infernal, va pup si sa ne auzim cu bine saptamana viitoare, noi wee asta suntem in Franta, iar duminica mergem la concert la Queen
Poate ca reusesc totusi sa arunc un ochi sa vad ce mai faceti.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Alinush- doar ce am inceput cu creioanele!Dar cum sa invete Vi. sa coloreze daca nu ma vd pe mine?parerea mea.Asa ca el sta langa mine, ma urmareste, mai ia un creion si trage cateva mazgalituri dupa care e mandru foc de ce a facut!

Mai e tare urata boala asta de stomac - cum a facut Simon al lui Buluci!Stiu din experienta: m-am trezit dimineata mi-era rau dela stomac, pana dupa amiaza nici nu mai stiam cum ma cheama, vomat inclusiv gura de apa pe care am indraznit sa o beau pe ziua respectiva, iar pana seara eram deja lesinata, nici nu mai puteam sa ma misc, apoi abia duap 12 noaptea parca mi-am mai revenit.Doamne ce boala perfida!
Mai ales la copii astia asa mici, e f. periculoasa!Nu-i de mirare ca Simon e asa!

Ile 15 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Alina, e super simpatica Amalia la baitza! Stie sa se spele ... bravooo!

Ilenutza, e grozav ca Vic stie sa tina creionul fie si numai pentru a trage o liniutza!

Buluci, ce mai face Simon? Sper ca e mai bine!
Meems, Corap ce mai fac copilasii dragalasi?

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mada, m-am, spart la mesajul tau cu lohiile
Cristinanegara, las ca poate nu face nici o reactie. Sa dea Domnu' sa fie bine!

Ce zice....mobila neagra in cqamera lui bebe???? Nu-mi place

Am fost la metro. Asa cuminte a fost Stefan, de nerecunoscut. Zici ca n-a fost copil in masina asa liniste a fost
Merg sa-i fac baita la steff....

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sunt bolnava de invidie...pe felicia, mama de copil mega-vorbitor...aoleu ce suparata sunt...de 2 zile am inceput sa mai aplic din sfaturile alea din carte, dar nu se intrevede nicio schimbare. Mai, nu intelegeti ca nici mama nu zice! sunt suparata rau-rau-rau. nu-mi spuneti ca lasa, si altii au vb la 3 ani si ce bine au vorbit etc, stiu si eu, dar s-ar dezvolta mult mai armonios dk am comunica...tare rau sunt nervoasa cu chestia asta...doar tipa. tipa. tipa. atat. si pare ca-i place, nici nu vrea sa progreseze...

cu columbenii: alt subiect mai deosebit nu se mai gaseste de comentat? eu am o parere f. proasta despre amandoi, despre el care s-a lasat tampit la batranete de monica, in loc s-o destepte el pe ea (cunosc oameni din anturajul lui mai vechi si aia se crucesc cat s-a schimbat irinel de cand e cu ea, zic ca n-ar fi facut nici picat cu ceara inainte o groaza de lucruri pe care le face acum, el, altfel, nefiind prost deloc), despre curva aia (dk zice cineva ca nu e mor cu ea de gat!) care acu 4 ani se ascundea prin ferentari de proxenet, la alt proxenet, mai amabil, si acum cumpara patuturi negre ca a auzit taranca ca negru inseamna stil (madutza, si patutul e negru si arata ca un cosciug din aceasta cauza), cu conversatiile lor anoste, de 3 lei, cu viata lor de 3 lei (God, dk as avea banii lor, vedeam toate continentele in cele 5 excursii la paris ale lor, alea televizate pt shopping), salvam 100 de copii cu operatii pe care nu si le-ar fi permis altfel, schiam pe toate partiile din europa, imi cumparam 100 de case pe care sa le decorez (toata lumea are o boala) si, intre timp, mai invatam 3 limbi straine, dk tot ma plimbam atat. si mai faceam un milion de alte lucruri in 2 ani. cretinii astia n-au intrat intr-o librarie vreodata si n-au prieteni, nu interactioneaza decat artificial, intre ei doar si...si... si toata lumea vorbeste de ei. EEE, fir'ar al naibii, nu putem sa vb de altceva?
si da, e de kkt sa imbraci un sugar in adidasi cand doarme! aici este amprenta parvenitei. exista miliardari (usd) care nu-si imbraca sugarul decat in matase si botosei de 2000 usd (exista!), dar moi toate! nichita a avut blugi de sugar pe care-i am in debara, cu eticheta pe ei. i-am pus haine de astea doar dupa 4luni. doar de primul craciun i-am dat o camasa cu guler, sa-l pozez sub brad. adidasii aia pe care i-ati admirat voi la intalnire, i-a purtat de 3 ori. si in perioada de pe la jumatate de an, adik era hat mai mare decat bebelusa in speta. pt ca ce nu este comod, nu este de dat la bebe. exista haine scumpe, dk vrei ca outfit-ul copilului sa reflecte starea ta materiala, repet, exista haine scumpe de bebelus, dar de bebelus, super moi si pufoase si superbissime la design.
sa stiti ca nu toti oamenii care se imbogatesc devin ceea ce se cheama parveniti. eu stiu oameni care n-au avut in copilarie dupa ce bea apa, au facut bani si sunt niste oameni modesti. dar aia au caracter, mai bine zis calitate de caracter!
ea n-are. si ma enerveaza cum o mediatizeaza televiziunile. sunt atatea fete de bun simt in romania care fac cate ceva misto in diverse domenii si nu le arata nici dreaq! si nu vorbeste nimeni despre ele.
si nu alapteaza pt ca nu poate. are implant cu silicon. ca poti alapta dupa implant este o poveste. nu poti! nici macar dupa reconstructie de sani, fara implant, nu mai poti.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Anda , mai traiesti??? Ca mi se lungeste gatul uitandu-ma dupa astrograme, glumesc desigur...dar poate gasessti timp si pt noisi inca de la Mateea ca sa dea bine astrograma ei

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai, nu va suparati pe mine, dar n-am dispozitie de facut astrograme in fiecare seara.
mai intru si io la relaxare pe forum, nu numai la munca

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma anda, sa stii ca la scoala tare greu dadeam nota 10 din suflet!!
da' tie iti dau unul din toata inima!!! tare frumos ai mai scris!

si stii ce e cel mai trist? ca o sumedenie de fete si-au facut din asta un tel.. da din fund, da din tzatze, marita-te cu unu' bogat si te-ai scos!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

SANATATE MULTA LA CEI BOLNAVIORI...ca vaz ca sunt cam multisori si asta nu e bine deloc.
Anda da nu sunt suparata mai... glumeam si eu... stiu ca atunci cand o sa ai dispozitia necesara o sa le faci .

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda da' suparata esti soro !!!. Las' ca incepe si Nic sa vorbeasca, si sa nu te aud cum te plangi pe aici ca te dor urechile.

Te las acu' sa-ti revii la forma maxima..si apoi o sa te stresez cu ceva...iti spun atunci

Fetelor am fost la niste prieteni care au un catel mic, de nu l-a jughinit fimea, l-a tras de coada, de urechi, ala nimic, ba chiar parea ca-i place...o fi "matzochist"???. Tasu' cand am plecat zice: e clar trebuie sa-i luam caine copilului, nu vezi ca-i place? Ei da, numai caine imi mai lipsea de pe cap

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput