Colectia de toamna-iarna 2005(117)
Raspunsuri - Pagina 13
ioana_77 spune:
Ina, pupicei muuulti! Ca tare imi era dor de voi! Rachel e superba, mai ales in rochita roz cu bretele...o adevarata balerina!!!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze
dienutagraviduta spune:
pai asta cu mobila wenge e una, dar mi-ai adus aminte cand a nascut romanita iovan; ma uitam la revista presei pe antena 1 si citeste cheliosul ala de capatos cu stupoare ca micitul albert are suzeta de aur !!!
concluzie de barbat : "pai daca bbe are suzeta de aur, n-ar trebui sa-si puna dna romanita niste sfarcuri de aur ?"
Noki_Lara spune:
Madau, "invidioasa" - m-am terminat de ras la mesajul tau
Feli- ehehe...deci la voi exista scuze - bunicii. Dar la rautatea de fii-mea care in afara de bibele de ora 7 dimineatza nu a mancat decat 3 covrigei la ora 11 - ca altceva = fructe nu a vrut - ce sa mai zic????? Si asa va sta pana la ora 18. Dar iaurtul il papa oricum. Probleme maaare e pranzul, ca la masa de fructe am renuntat demult de tot!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Ioana, e neagra ! Frumoasa da' nu pentru camera de bb!!!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Noki_Lara spune:
Baaaaaaaaaaiii...faza de milioane: ma uit la filmuletele Cristinei MH cu Sarah in bratze. Ea se uita la Iris si io-i zic: uite, Iris! la care Sarah mea care nu prea le are cu vorbitul: "Iriiiiii"!!!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
madau spune:
Noki vezi ca-i de rau daca de acu' zice IRI!!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
crissy77 spune:
Ne-am intors si noi de la vaccin. A plans de nu mai putea respira. Se potolea si cum o vedea pe asistenta incepea sa planga iarasi. Astept reactiile. E vaccinul pe care trebuia sa-l faca la un an.
A trebuit sa o fac sa planga ca sa se uite dr. in gatul ei, ca-i prindea spatula intre dinti si strangea.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
Madutza10 spune:
Negara , piticutzei intepate ,las ca uita repede :)
Da ,mah ,mobila e neagra ,frumos arata dar nu pt bb ,oricum o dormi acolo pe la citiva ani nu?Ca deocamdata tot in patut de bb face nani ,la ce i-o trebui pat de mijloc??
Mai eu n-as fi invidioasa pt nimic in lume pe ei ,chiar le-am mai urmarit show-ul ,mi-erau simpatici ,chiar daca's seci de multe ori si n-au subiecte de discutie dar parca prea multa publicitate ,de fapt cine's ei?N-auzeam nika de Irinel sau Monica inainte sa devina un cuplu..,anyway au o viata frumoasa ,oricine si-ar dori ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Noki_Lara spune:
Madau, !
Fii-mea e culmea: dupa ce ca abia am gasit taman in Austria Ritter Sport cu MARZIPAN, dupa indeluuuungi cautari peste tot in tzara, acuma ca mi-am luat cateva de acolo, Titi imi papa marzipanul! Ciocolata din jurul lui nu i-o dau, dar dupa migdale e innebunita! Oare cu cine seamana????
Aaa...si mai are o pasiune: semintele in general: de dovleac, de floarea-soarelui, migdale, caju. i le maruntesc io si i le dau direct in guritza! E topita dupa ele!
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah