Colectia de toamna-iarna 2005(117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mada, salata de vinete pot sa fac, ca am cu ce, da' nu mi-e pofta!

cat despre "claia" lu MC, lasa mai, parul pica dupa nastere, fie ca alaptezi, fie ca nu... si sa ziceti voi ca femeile nu sunt rele!! uite ce facem noi de 2 pagini

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dienuta din partea mea puteau s-o culce si in shuba. Nu-s invidioasa..doar ca nu mi se pare normal..hainele de strada sunt haine de strada, alea de somn, haine de somn. Dar poate nu-s eu in trend...
Pantofi cu cristale n-avem e drept, m-ai prins aici...dar putem sa ne luam, na

Aaaa, si daca tot mi-ai adus aminte de emisiune..ia spuneti-mi si voi mie, cum mai face ea un copil anul asta?? Ca poate-s eu tuta si nu stiu sa calculez. Ar trebui sa ramana gravida in martie...sau astora cu bani le trec si lohiile la comanda..si vine CM la fel????

P.S. vezi ma Cristina...daca plateai gras..aveai CM pana acum

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ms fetele de raspunsuri!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hi, hi, v-a placut de chiti? Dar sa o auziti asa ore intregi, hmmmm, se schimba placa. Si inca nu a inceput vasrta intrebarilor.

Noki nici voi nu mancati Astea 2 matze s-au sincronizat. Bine, ca la noi am gasit motivul: SUPERBII BUNICI, manca-i-ar mama, ne si ajuta dar o mai fac si lata. Nu stiam eu de ce nu a vrut ieri Ilinca borcanelul de paste cu jambon si o intreb pe soacra-mea daca ii da ceva de mancare cat sta la ea. "Nu mare lucru, doar un bibe de ceai, un biscuite si o felie de gem si unt... ca asa-mi place cum mananca din mana mea!" Si asta la ora 11-11:30 Se pare ca oamenii pe masura ce imbatranesc, chiar ca dau in mintea copiilor.

Irina Columbeanu - va fi copil de fitze-fitze, din pacate chiar ca va avea tot ce-i trebuie si ce nu-i trebuie, mama, ce plictisealaEu nu sunt de parere ca parintii trebuie sa le asigure TOT ce-si doresc, in definitiv viata e o lupta, nu?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Noi avem rochita cu cristale svarovschi

Am primit- de ziua Mariei, erau trei pietricele pe piept, chiar ma intrebam in nestiinta mea ce-i cu ele acolo, si m-au lamurit cumparatorii.

hehe, rautacioase suntem, dar e vina lor, daca se expun atata si ne dau subiect de barfa.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Tania, da, l-am linistit dimineata. A exclamat usurat, aaaaaaaaaa, nu foloseau nimic, doar calcule .

Ioana si la noi de multe ori se trezeste dimineata, rau. Desi merg eu pas-pas prin casa, o mai prind uneori treaza inainte de plecare.

Cate somnuri au bb-ii vostri zilnic? Noi cam doua, unul din ele poate fi si de peste doua ore. Cam pe cand ne rezumam doar la unul?

Dulcica foc Chiti, cum stie ea de toate animalutele.

Am refacut analiza la sumarul de urina la Alex si au iesit leucocitele rare. Ultima data cica erau numeroase, . Saptamana viitoare mergem si pentru urocultura ca nu era bun sa lasam proba peste weekend, ca nu iese concludenta. Poate am scapat de infectia aia urinara pacatoasa.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

mai, ideea mea era ca asa cum zac intrun trening oribil dar comod dimineata, dar cand vine dan de la serv is aranjata de parca am facut spanac de la coafor, prin corespondenta (exagerez, ma mai gaseste si in trening, acu' daca ma gandesc mai bine cred ca nu sesizeaza diferenta, vorba lui tata, i se brehane...), asa si astia, sunt la tv, ce d-zeu, normal ca au imbracat-o si ei pe aia mica mai sucar, doar nu era s-o vedeti pe fata lui iri in salopeta sau pijama de la rombaby, nu ?? ca doar nike dau valentino or face ei salopeti de somn, dar de pe sticla nu se vede ca-s de firma ...
n-am zis mai ca esti invidioasa, desi as cam vrea sa vad cam cum i-ai lua mirunicii pantofiori cu cristale ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Daca n-aveti mobila neagra in camera bbului, tot degeaba

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

ioana, iti dai seama ca rochita mariei s-a facut cand au terminat papuceii irinei, ce d-zeu, aia au sute, frate, zici ca sunt de sticla cu totul.
apropo, madau, pai uite cum a nascut ea acum : cand a avut nunta stiu ca eram la mare cu mama si ne uitam in camera de hotel la tv la ei; dupa cununie a anuntat ca e gravida. asa ca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mai, io am stat aseara sa vaz daca intr-adevar e neagra; au aratat-o? Ca am adormit

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput