Bucurii de sept - oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 28
nicole2005 spune:
exact nu se stie de la ce . unii spun ca e o reactie la laptic , altii ca e o dermatita seboreica sau multe altele. cert e ca eu am scapat cu ulei de corp dat inainte de baita. si cica scapam de chinul asta cu cojitele dupa 1 an. mult a fost putin mai este , daca e asa.
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
uriasul nostru
adameasca spune:
Ro-Ana, intr-unul din capitolele trecute ai intrebat tu la un moment dat
, na ca acu mi-am adus aminte, daca dam ceva ptr cresterea imunitatii la bebei asa mici. Eu stiu ca pana in doi ani nu sunt chiar indicate deoarece sistemul imunitar se poate da peste cap de tot. In cel mai rau caz, daca e nevoie, se prescrie oscillococcinum sau echinaceea, dilutie mica.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
Apropo de cojitze, poate imi explica si mie cineva fenomenul de la fi-mea de pe cap: are vesnic cateva cojitze pe fontanela. Atat, maxim 3-4. Nu mai multe, nu mai putine, care nu dispar deloc... De ce?
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Cum adica se fac de la laptic?Ca zau ca nu pricep...
Eu
da, asa stiu si eu, ca se fac de la lapte....
eu i-am dat cu unguent cu acid salicilic. prima data n-a zis nimic, dar a doua oara mi-a urlat intr-un hal de nu mi-a mai trb. rau de tot....nu mai putea copilu'. se inrosise toata si nu se mai oprea din plans. cum am clatit-o a tacut. asa ca nu i-am mai dat cu nimic. i-am dat si cu ulei de bb si tot nimic. mai ramane uleiul de masline...dar din ce-am citit, se zice ca dispar si singure si daca nu-i grav le poti lasa in pace...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
adameasca spune:
Hai sa va mai amuz si pe voi: fi-miu a crezut de cuviinta in seara asta ca e ok sa ne inunde. A scos apa din cada cu ligheanul, pana am ajuns eu la el ajunsese apa deja in hol. ![]()
PS: si multumim de felicitarile ptr depasirea venerabilei greutati de 7 kile.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
Multumim fetelor pentru sustinere!!! Am ramas fara cuvinte.
Cata, eu o spal pe Deea in fiecare seara pe capushor si folosesc sampon si gel de dush de la Nivea. Este 2 in 1. Eu sunt foarte multumita de el. Miroase frumos si se clateste usor si nu ramane piele alunecoasa de la el. N-a facut cojite pana acum.
Fetelor, sunt bune cerealele de la Bebelac? Mamilili, Inni, ce parere aveti despre ele? Mamicile cu experienta, ati folosit cerealele astea?
Roxanade Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"
Ai vazut ca este bine Deea
Din "testarile " mele facute pina acum cele mai bune mi s-au parut cele de la NESTLE.....sti ca eu sint in incercari cu soricica la capitolul cereale.www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
alexxia spune:
Fetelor ma declar rapusa ( de avalansa de mesaje ). Ati scris mai mult de 10 pagini in cateva ore
. Am citit tot, dar s-au amestecat mesajele in capul meu ceva de speriat.
Azi am fost la clinica ( unde lucrez ca voluntar ) pentru prima data de cand am nascut si a fost intalnire de gravidute. Mi-au rascolit amintirile. Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 4-5 luni de cand eram si noi ca ele burtoase si nerabdatoare sa ne vedem puiutii.
Fug ca-i urgenta de bebelina hamesita si revin
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi 
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
RO ANA spune:
Adameasca
.
Intrebam de Immuno Baby pentru ca am vazut ca se recomanda de la 0-1 an, dar nu i-am dat.Astept sa mai creasca.
Monique ce mai face Cosminuta?Mai tuseste?
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Hai sa va mai amuz si pe voi: fi-miu a crezut de cuviinta in seara asta ca e ok sa ne inunde. A scos apa din cada cu ligheanul, pana am ajuns eu la el ajunsese apa deja in hol.

Eu una abia astept sa faca Mathias nazbatii.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias

de Andreea-Iuliana(19.09.2006)