Bucurii de sept - oct 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Lili, am fost cu capul in nori si nu ams cris ca din Bucovina noastra vin eu, de fapt. Strabunicii au fost ucrainieni venitzi in Bucovina, bunica mult timp nici n-a stiut romaneste ... doar copiii lu bunica au stricat neamul si au facut copii cu romani. :-)

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Ileana, Ilinca grasunica. La mai multe kilishoare inainte!

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Roxana, n-am o parere excelenta despre cerealele Bebelac. Unu la mana multe dintre ele au zahar in continut, doi la mana am observat ca fac cocoloashe la preparare si se omogenizeaza mai greu. Eu am luat de doua ori, o data cand era Luk mic si o data acum iar de fiecare data dupa prima folosire le-am aruncat...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Putzuruca eu i-am mai dat lui Alesio si cereale de la Bebelac....asta inainte de a le descoperi pe cele de la Nutriben.
Sunt ok....dar putine(cantitativ....sau cel putin asa mi s-a parut mie).

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Putzuruca, nu stiu ce sa zic fiindca n-am atata experienta practica precum Inni, din pacate. Eu stau bine la capitolul teorie. Parerea mea e sa le incerci, iar Deea e cel mai bun arbitru in alegerea cerealelor, fii sigura ca le va papa ghidandu-se dupa gust si nu dupa marca. Ma gandesc ccc ca atata timp cat laptele praf Bebelac merge bine la multi bebei, de ce n-ar fi bune si cerealele?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Si eu tot sampon Sanosan folosesc pt. bebe, iar ca sapun Nivea. Il spal des? In fiecare seara. Nu asa trebuie?:(

Pufy, i-am dat cu vaselina salicilata, dar cred ca trebuia sa continui tratamentul pana dispareau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

De cele mai multe ori cojitele se fac de la laptic. Cata ca sa scapi de ele cel mai usor este ca inainte da baita sa il dai pe pui cu ulei de corp si il lasi cam 10 minute dupa care dai usor cu un pieptane des sau o periuta. e cel mai usor asa. eu asa fac cand ii apare.

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

uriasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Lili, am fost cu capul in nori si nu ams cris ca din Bucovina noastra vin eu, de fapt. Strabunicii au fost ucrainieni venitzi in Bucovina, bunica mult timp nici n-a stiut romaneste ... doar copiii lu bunica au stricat neamul si au facut copii cu romani. :-)

Stii ca exista o regiune "Bucovina" si in Polonia? "Bukovina" de fapt. Iar traducerea cuvantului "Bukovina" e "tara fagilor".

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Poate nu l-ai facut cum trebuie....nu s-au dus de tot de la vaselina? Eu dupa ce i-am facut baie si l-am spalat pe cap(nu-l spal zilnic pe par) l-am uns pe freza cu vaselina si i-am pus caciulita(sa nu muzgureasca tot patutul), iar a doua zi l-am spalat pe cap si cu o perie de cap (din par natural sa nu fie prea aspra), l-am frecat usor pe zona cu probl...si s-0a dus. De 2 ori l-am facut!

Eu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicole2005
De cele mai multe ori cojitele se fac de la laptic. Cata ca sa scapi de ele cel mai usor este ca inainte da baita sa il dai pe pui cu ulei de corp si il lasi cam 10 minute dupa care dai usor cu un pieptane des sau o periuta. e cel mai usor asa. eu asa fac cand ii apare.

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

uriasul nostru

Cum adica se fac de la laptic?Ca zau ca nu pricep...

Eu

Mergi la inceput