Bucurii de sept - oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 26
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
N'seara,
Vad a fost o zi incarcata.
Pt noi a fost o zi buna. Am fost cu Deea la cardio si intr-adevar se aude un suflu la inima dar este determinat de o portiune in care sangele vine cu forta si se loveste de o fibra a miocardului. Nu exista probleme de ordin anatomic sau functional. Deci, ne-am linistit. Se pare ca acest zgomot va disparea cu timpul pt ca se va mari si caviatea respectiva.
Roxanade Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"
ma bucur muuuuult de tot pt voi. bravo! pupic pt fetitza sanatoasa si frumoasa!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
MamiLili spune:
Sibylle, din ce parte a Ucrainei? Eu am bunicii de la tata din zona Hertei - Ucraina iar pe cei de la mama de la Chisinau - Rep. Moldova. La Chisinau de altfel imi petreceam vacantele cand eram copil, ne strangeam aproape 20 de verisori...si ei au nume cu rezonanta slava, si-mi plac tare. Ca tot s-a vorbit azi de cazaturi, iar Adameasca si Alexxia au exemplificat in poze cum aratau copiii lor dupa ce s-au lovit, spun si eu cum am cazut si mi-am julit toata fata cand eram la Chisinau, de nu m-au recunoscut vamesii la intoarcerea in tara si au acceptat cu greu sa ma lase sa trec.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
adameasca spune:
Roxana, ma bucur ca e totul ok cu Deea. Bravo!
Cata, foarte frumoase pozele.
Am dat si noi o fuga la cantarit, a ajuns la 7 kile 100 Ilinca. In rest toate bune.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Cata_adr spune:
Multumim fetelor
Am o intrebare: voi cu ce spalati bebeii pe capusor? Robert are niste cojitze si am 2 opinii: 1. de la lapte; 2. de la sampon. De doua zile il spal numai cu sapun pe cap si parca e mai bine.
Cateodata miros cam urat
adameasca spune:
Cata noi la baie folosim produsele Sanosan.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
pufymic spune:
Ileana bravo mey!La mai multe (kile)!
Cata probabil sunt cruste seboreice.Incearca sa le inlaturi folosind vaselina salicilata....si ai grija ca se pot suprainfecta...mai ales ca zici ca miros urat...
Eu
putzuruca spune:
Multumim fetelor pentru sustinere!!! Am ramas fara cuvinte. 
Cata, eu o spal pe Deea in fiecare seara pe capushor si folosesc sampon si gel de dush de la Nivea. Este 2 in 1. Eu sunt foarte multumita de el. Miroase frumos si se clateste usor si nu ramane piele alunecoasa de la el. N-a facut cojite pana acum.
Fetelor, sunt bune cerealele de la Bebelac? Mamilili, Inni, ce parere aveti despre ele? Mamicile cu experienta, ati folosit cerealele astea?
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
MamiLili spune:
Cata,cojitele pot sa apara fiindca il speli prea des pe capusor. Fetele care-au mai avut problema asta iti pot recomanda sampoanele pe care le-au folosit (mi se pare ca din gama Sanosan sau Klorane).
Fetelor, eu sunt dependenta de mirosul specific al bebelusului meu. Il adulmec toata ziua, ca un catel. Ce ma fac ccc cand si-l schimba? A propos, stiati ca in America exista un parfum, "Child", fabricat manual 100% in 200 unitati/an? Cica miroase a copil si-ti aminteste de anii copilariei.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias