Bucurii de sept - oct 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

quote:
Originally posted by cri19

SIBYLLE eu am perceput acest forum ca pe un loc unde ne impartasim experientele,ne sustinem si ne ajutam reciproc.Tu se pare ca ai senzatia ca e un camp de lupta in care abia asteptam sa aruncam cu bile negre una in cealalta .Cred ca pot sa-ti confirm descrierea pe care singura ti-ai facut-o fara sa te ofensez:ESTI UN ARICI.

Nu stiu in ce sens ma faci tu pe mine arici, sensul dat de mine e altul ... in prima instantza imi scot tzepii, dar de fapt sunt doar un arici speriat ... ceva de genul ... in cazul in care sunt lovita ripostez oricum asa cum pot ... ca fiecare, de altfel.

In ceea ce priveste bila neagra, intuitzia mea a fost buna, citeste raspunsul pe care mi l-a dat Marina si o sa vezi ca asa era.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Eloise, exact ca Vladimir eram si io cand eram mica.

Noi azi am fost la osteopat pt gat si a fost ingrozitor, eu nici macar nu am rezistat si am iesit afara. Vladi a plans f mult si nici acar nu stiu daca s-a rezolvat cu gatul ... am inteles ca el de fapt isi tinea bine capul doar pt ca avea gatutzul blocat ... zilele astea astept sa vad ce schimbari vor urma.

Nasterea ariciului junior Pozele mele
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sibylle, ce-mi place numele motanului vostru, Aliosha(suna rusesc)! Pe Vladimir o sa-l inveti lb romana?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

N'seara,

Vad a fost o zi incarcata.

Pt noi a fost o zi buna. Am fost cu Deea la cardio si intr-adevar se aude un suflu la inima dar este determinat de o portiune in care sangele vine cu forta si se loveste de o fibra a miocardului. Nu exista probleme de ordin anatomic sau functional. Deci, ne-am linistit. Se pare ca acest zgomot va disparea cu timpul pt ca se va mari si caviatea respectiva.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Putzuruca ma bucur ca sunteti bine!]Deea scumpa!

Sibylle nu are cumva torticolis puiul tau?

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Putzuruca, ce bine ca ai vesti bune! Uite o de la Mathias pentru Deea!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Lili, deocamdata vorbim doar romaneste cu el ... amandoi. Inca nu stim daca sa vorbim fiecare pe limba lui sau amandoi romaneste... am inteles ca daca in casa se vb 2 limbi copilul le confunda si vb mult mai tarziu decat ar trebui ... altii zic ca depinde de copil si ca unii sunt perfect biligvi de la inceput. Noi am ales sa vb in casa limba care nu se vb in exterior. daca ne mutam in Ro o sa vb franceza in casa, ca limba din exteriorul casei o va invatza oricum f repede.

Eu sunt, de origine, ucraineanca din Bucovina si ador numele cu rezonantza slava. Iar nashul lui Vladimir va fi un prieten de-al nostru, Moldovean, pe care il cheama Sasha.

Edit : Pufy, au spus ca e un blocaj de la pozitzia din burtica.

Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Haideti sa va aratam cum radem, cum ne jucam si cum o iubesc pe mami

putzuruca - felicitari ca este totul ok.

Mergi la inceput

Ce superba e poza intitulata iubire !!

Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

pentru toate Bucuriile care ne-au sustinut. Multumim.

Cata, am vazut pozicile cu puiul tau scump. Poza in care in care il ti in brate este atat de incarcata de dragoste ca mi s-a facut dor de puiutza mea. Dar acum doarme si n-o pot strange in brate.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput