Bucurii de sept - oct 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 29
adameasca spune:
Ana, da, stiu ca asa scie pe Imuno baby, dar eu asa stiu ca am citit pe ici pe colo, pana in doi ani trebuiesc evitate imunostimulatoarele... Imi pare rau ca mi-am adus aminte asa tarziu sa-ti raspund...
Lili, parca te aud peste 3 ani ca era asa de bine cand era bebelush. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
MamiLili spune:
Ileana, sunt sigura c-o sa zic asa. Dar acum cand ma uit la el parca nu-mi vine a crede c-o sa vina ziua in care-o sa faca prostii si-o sa ma supere.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
adameasca spune:
Si stii ce-i mai frumos? Ca o sa faca prostioare cu aceeasi fatza de ingerash
pe care cu greu te poti supara...
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by adameasca
Hai sa va mai amuz si pe voi: fi-miu a crezut de cuviinta in seara asta ca e ok sa ne inunde. A scos apa din cada cu ligheanul, pana am ajuns eu la el ajunsese apa deja in hol.
Eu una abia astept sa faca Mathias nazbatii.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a luiMathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Lili, ai grija ce-ti doresti!

Ileana, probabil a vrut sa goleasca cada si nu ajungea sa scoata dopul, era mai usor cu ligheanul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
adameasca spune:
Alina, asta-i buba, ca nu vroia cada goala, cred ca vroia sa innoate tavanul vecinilor de jos si nu stia cum sa faca.
Ca dupa ce m-am infipt putin in el s-a enervat, tot el, ca i-am scos dopu si nu mai are unde sa innoate. 
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
inni spune:
capitol nou
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

Cata_adr spune:
Ileana si eu astept momentele alea cu toate ca stiu ca o sa ma si enervez. Si eu si sotul meu, ne-am dorit un copil nazdravan si speram asa sa fie. Si la cum am fost noi..avem toate sansele.
Apropos de copii nazdravani, am o prietena care are un baietel de 2 ani jumate si cum ea a inceput serviciul, copilul a ramas cu ta-su. Intr-o zi cand dadea el cu aspiratorul il vede pe fi-su ca se indrepta cu un patent catre fir, aspiratorul fiind in functiune. Inima i-a inghetat pe loc si a reusit sa-l opreasca la timp. In alta zi..ta-su cauta ceva pe sub pat si ala mic, pe pareta cealalta a patului, baga capul si ii spune: "tati, I can see you". A ramas masca... Este un nebunatic ala mic si mereu imi spun parintii mei cand ma mai vait de Robert: "bucura-te acum cat inca sta in carutz". Eu tot nu cred!!!
Uitati ce baiat studios am!
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by RO ANA
Adameasca.
Intrebam de Immuno Baby pentru ca am vazut ca se recomanda de la 0-1 an, dar nu i-am dat.Astept sa mai creasca.
Monique ce mai face Cosminuta?Mai tuseste?
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
Vad ca nu mai tusesete....ma gindesc sa nu fie de la vre-un animalut din ala de se tot joaca ea cu ele de plus....sa mai fie cite un fir de par de la ea sau de la mine cazute.A tusit doar de citeva ori ieri dimineata atit.In rest sintem bine.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
lakioana spune:
Avem si noi poze noi...o sa le pun in curand.
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

.