Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
Diana a facut la toate un pic de febra,cu tot cu paracetamol,mai putin la alea la care zicea pediatra ca nu va face,cred ca la cel de 9 luni parca,sau 7? Nici nu mai stiu la cat a facut ultimul vacin,dar parca la 7 luni.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
aZaZ spune:
Biancas tare mult mi-a placut tortul lui Daniel. De unde l-ai luat?
mama Mariei
http://dropshots.com/aZaZ
Biancas spune:
La 7 luni Moni, era antirujeolicul, care o sa il mai faca la 18 luni, tot in mana binenteles.
Eu ma tot intreb cum pot unele dintre mamici sa stea in umbra, sa citeasca si sa nu zica nimic ....Chiar va puteti abtine? Eu nu cred ca as putea. Deja am observat cateva mamici,care cum le strigi, cum apar Ciudat.....Si altele vad ca citesc si nu zic nimic
Azaz, i l-a adus nasa lui Dani de la un laborator. Era cu frisca naturala si cu serbet de caramel. Ora 12 se numeste, este si prajitura dinasta si e
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
bumbita spune:
Pruden#355;#259;: În administrare: La persoanele cu afec#355;iuni gastrointestinale în antecedente, în cursul ultimului trimestru de sarcin#259; (în special ultimele 2 s#259;pt#259;mâni), la femeile care al#259;pteaz#259; (produsul trece în laptele matern), pre #351;i postoperator, la copiii cu varicel#259; sau grip#259; (risc de apari#355;ie a sindromului Reye).
oricum pentru mai multa siguranta, nu mai iau deloc si incerc cu gheta in sutien, cum zice bianca. bafta la examen!
mama - mama, da' ce bunataturi gatiti, eu azi o sa fac amestecul de brocoli, conopida si morcovi cu carne de vitel.
monica, a facut si sebi vaccinul alaltaieri si a plans de nu mai suporta sa o vada pe dr apropiindu-se de el...dupa aia s-a calmat cand i-am aratat tensiometru, cantarul etc, mi-a facut putina febra , dar am dres-o cu nurofen.
poze si filmulete sebi
bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)
aZaZ spune:
Merci de informatie.Am sa caut si eu sa vad dacagasesc si in bacau. Sa vad daca fac si torturi cu imaginii pt ca pe 3 feb ii iau din mot.
mama Mariei
paula2003 spune:
Atunci am fost la urgenta si i-a pus 2 copci. De atunci a mai cazut de cateva ori dar nu a mai patit nimic. Acum eracit si are niste lumanari..... cu vremea asta nu stiu cum sa-l mai imbrac. Eu am lasat hainele pe el ca de iarna si mi-a racit.....si fetita.
Nu mai merge in 4 labe deloc de o luna de zile, spune tot si face HAT, HAT cand il intreb ce face lupul...imita si spune tot ce aude la Alexa si in povestile ei. Canta, danseaza....e un dulce si tipa sau da cu pumnul in masa daca nu fac cum vrea el. Uneori se izbeste pe jos ca de ce nu fac ca el.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Giova spune:
Paula ma bucur ca e ok Paul.
El, daca are o surioara mai mare, inavat mulot mai repede decat copilasii care sunt singuri la parinti.
In 2 zile de Alba, cu copii, marco invata o groaza de chestii.
Mie nu mi-a facut Marco deloc febra, dupa nici un vaccin. ala de 7 luni nu l-am facut, caci nu mai era obligatoriu. Dar facem oricum, ROR-ul la 13 luni.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
bumbita spune:
da, la 7 luni l-a facut p-ala antirujeolic in manuta...
acum a facut in piciorul, in manuta si picaturi in gurita...antiploio, antidifterica, dar sebi a facut si ROR-ul care scrie pe vaccin ca se face intre 12 si 15 luni.
pe carnetelul lui urmeaza la 30-35 luni vaccinarea antidifterica, antitetanica si antipertussis.
bianca ce vaccinare mai e la 18 luni?
poze si filmulete sebi
bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)
aZaZ spune:
SI MARIA L-A FACUT PE CEL ANTIRUJEOLIC MIRCURI ADICA LA 1 AN IAR CELALAT DE 1 AN IL FACE LUNA VIITOARE.DAR NU MI-A FACUT FEBRA DELOC.DE FAPT LA NICI UN VACCIN NU MI-A FACUT FEBRA.SPER SA NU IMI FACA DE ACUM INCOLO.
mama Mariei
doina_laila spune:
FELICITARI FLORININI!
SA DEA BUNUL DUMNEZEU SA DUCI CU BINE SARCINA LA TERMEN. SA AI MULTA GRIJA DE TINE MAI ALES CA AI PROBLEME CU FIBROMUL.
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)