Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ingrid, pe unde umbli?

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Bumbita, sa-mi dau si eu cu parerea. Sper sa nu ma bati.
N-ar fi mai bine daca ai renunta treptat la alaptat . Eu asa am facut cu Theodor, inainte de a ma apuca de cura de slabire, si nu a suferit nici el si nici eu. Am renuntat intai la masa de dimineata, la doua saptamani la cea de seara. Si apoi la vreo saptamana la cea de noapte.
Astept ...

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUMBITA,DOINA ARE DREPTATE,ASA AR FI PERECT.SI EU AM RENUNTAT TREPTAT SI AM FOST SUPER OK.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Da mai fetelor, voi ati renuntat treptat, dar nu erati gravide!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

[/red]doina[/red], pai mi-ar placea si mie asa, da' mi-a explicat dr..explicatii de-ale lor tehnice..ca acum este corpul galben, care in scurt timp se va transforma in placenta si ca prin placenta se hraneste embrionul si eu daca continuu sa alaptez se distribuie toate ....

in plus, cica este si o explicatie psihologica...sebi trebuie sa aiba timp sa se dezobisniasca de san..ca altfel va vrea si el la san...odata cu bb2

poze si filmulete sebi

bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Anasebe, umblu de azi-dimineatza de la 8 prin Mall, ca aveam de facut carnetul de conducere...acum o ora am ajuns acasa, i-am dat de mancare la copil si l-am culcat...si in loc sa mananc, am recuperat ce ati scris voi..
Bumbita, eu am luat pt ablactare niste medicamente si aspirina, dar te asigur ca daca eram gravida nici nu se punea problema sa iau ceva. In rest, nu e bine sa te mulgi ca sa nu stimulezi producerea de lapte si comprese reci.
Giova mi-a dat o suma de bani aseara, astazi cand vine sotzul de la servici am fugit la BCR. Te anunt Anasebe cand i-am depus.
Acum ma duc la o tigara, si dupa aceea mananc...la mine e invers ca la oamenii normali.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita trebuie sa renunte urgent, caci toate vitaminele nu merg la bb2, ci in lapte.

Anasebe ce-ai cu Ingrid? nu e nici on-line.

Tocmai am sunat la 2 gradi. particulare. Una nu ia numai de la 2 ani, e gradinita exclusiv in lb. engleza, iar cealalata mi-l ia. Doar sa ne convina noua conditiile.
Mergem marti sa vedem. Cica sunt 15 prichindei inttre 1-2 ani, unul dintre ei face duminica anisorul.
Doamne ajuta sa ne placa, ca-l bag in paine, gata cu distractia.

M-a sunat si mama, e in gara si pe la ora 18 e in Tm. eu ii asteptam maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by aZaZ

stand cu voi la discutie nu am obs ca maria a cotrobait in rucsacul ei de iesit afara unde era o banana.A luat-o a desfacut-o pe lung si acum infuleca fericita bananuta care vroiam sa io dau dupa-amiaza

mama Mariei
http://dropshots.com/aZaZ

Azaz baga la semnatura data nasterii Mariei

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare gagici,

Reusesc si eu sa strecor cateva randuri pentru ca sunt pana peste cap la munci, mai citesc in timp ce fac altceva,d ar de scris e greu de tot. Acasa e exclus sa pot scrie, strumfa e calare pe mine cum ma vede la calculator si vrea sa ne uitam la poze si vrea sa tasteze ea...
Ioana, voiam sa iti spun ca Anastasia a fost de-a dreptul extaziata de filmuletul cu Razvan si tipa si lua laptopul in brate si il pupa, ce mai, a fost totala.
aZaZ, cumnata mea e educatoare la o gradi particulara in Bacau si stiu ca au si grupa cu tzacani mici mici de tot, daca vreo o intreb daca au locuri si daca te poate ajuta.
Denisa, tare fain suna cum e la voi la gradi...aici din pacate nici la particulare nu e asa...si apropos, unde lucreaza cumnata mea educatoarele fac tootul, hranit, schimbatm jucat cu bebei, nu au ingrijitoare. Si cand te gandesti ca iau de la un copil 4 mil si ceva si o educatoare e platita cu 5
Am trimis si eu azi banutii Anei, si eu sunt de parere ca nu e bine sa facem publice sumele, discutii oricum vor iesi, dar trebuie sa stim sa trecem peste ele.
Va pup, trec la treaba.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele
ANA, vreau si eu sa contribui pentru Maria. Acum am aflat, ca am citit din ce ati scris.
Vreun cont in euro ai? Ca nu stiu altfel cum sa fac.
Noi am primit raspunsul de la cresa, il ia din februarie Mi se strange inima cand ma gandesc, parca l-as parasi, asa ma simt, si asa nu stau cu el in timpul zilei, acum sa il mai dau si la cresa
Of, stiu ca trebuie, dar am asa o strangere de inima!

Mergi la inceput