Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Eu de exemplu azi i-am facut mariei gulasi cu carne de pui
Se fierbe carenea(pui sau vita) si cand e aproape fiarta se pune o jum de ceapa si un morcov mare.Cand au fiert toate pun suc de rosii facut in casa , sare si fac galuste dar compozitia sa fie un pic mai moale ca sa fie pufoase.Mai dau un clocot si gata.Mananca maria mea de sta cu burta in sus.

mama Mariei
http://dropshots.com/aZaZ

Mergi la inceput

Apropo spuneti-mi si mie pt ce trimite-ti bani lui anasebe ca eu cam ramas in urma si nu stiu de ce.

mama Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Azaz Anul trecut una dintre mamicile de la noi, AndreeaC, a murit la nastere. Maria, fetita careia i-a dat nastere, implineste in februarie un anisor si vrem sa-i facem un cadou.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA S-A INTORS DE LA VACCIN,A FOST OK,NORMAL CA A PLANS UN PIC,CA SI CAND O CONSULTA SE CAM ENERVEAZA EA MAI NOU.A zis pediatra ,fara lapte in urmatoarele ore si pus supozitor,2 pe zi,sa nu faca febra.

Cat despre aspirina,sigur nu e voie in ultimele 2 luni de sarcina (ceva pericol cu coagularea sangelui parca,stiu ca eu as fi luat pentru spondiloza din lunile 8-9 si n-aveam voie),in rest e voie .

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Multumesc anasebe de informatie.Te rog spune-mi si mie pe ce adresatr sa trimit bani si numele exact ca fac tot posibilul luni sa ajung si eu la posta si sa trimit cativa banisori pt Maria.Chiar mi-ar face placere.

mama Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Florinini felicitari!!!
Sarcina usoara in continuare!!!
Bumbita sper sa rezolvi cat mai repede cu latele, nu stiu cum poate fi oprita lactatia, habar n-am.
Azaz am vazut pozele cu maria din drop, super. Iar la faza cu banana ...no comment...ai fetita mare.
Moni eu il inteleg pe ghitza. si Clau vrea bb2, dar eu imi scot acele ca ariciul cand aud.Stam cu ei acasa si din cauza asta, sunt energici si nu prea ne mai vine sa o luam de la capat.
Ioana super faina reteta, eu nu i-am facut, dar maine o pun pe mama sa-i faca. nu am branza dulce, deseara voi cumpara.
Toanca depinde la ce cresa il duci. la astea particulare sunt 6 copii la 2 educatoare, si doar nu crezi ca ele ii schimba? pai pt. ce sunt ingrijitoarele acolo?
La cea de stat, cel putin la noi in Tm, pe astia mici pana la 2 ani, ii tine in tarc. Sunt multi copii, o educatoare si ingrijitori.La cresa de stat eu nu l-as duce pt. nimic in lume.

S-a trezit azi-noapte plangand...si a luat chamomilla aseara .
Of...numai 2 nopti am avut linistite.

merg sa-i dau lapticul si revin.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Azaz Daca vrei, poti trimite fie prin baNca fie plic prin posta, ca sa nu fac nici eu 20 de drumuri pana la posta.

Pt banca:
BCR - nr. cont 5101600033848536
cod IBAN: RO57 RNCB 5080 6000 3384 8536
Sebe Ana Rodica

Pentru adresa mea, contacteaza-ma fie pe mail, pm sau pe mess yahoo ana_sebe

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, noua ultima oara cand am fost la vaccin ne-a spus sa nu bem sucuri de citrice in ziua aia. Plus sa ii dau paracetamol, intotdeuna i-am dat pana a doua. Niciodata nu mi-a facut febra, si la 1 an a avut 38.A doua zi nu mai avea nimic. Se zice ca, cu cat sunt mai mari cu atata organismul reactioneaza altfel, si pot sa faca febra. sa treceti cu bine peste ziua de maraili de azi si poate si de maine.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Multumesc mult si am sa ajung luni la banca si am sa trimit si eu bani.Cred ca prin banca e mult mai sigur.Cel putin asa consider eu.Am sa-ti trimit un mail sa iti spun ce suma am depus.Dar de acum luni.

mama Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A..apropo...stiti ca ma plangeam ca Dani era vesnic cu barbitza la gura ca nu puteam sa il las fara ca in maxim 1 ora era murat pe piept. De cand a implinit 1 an daca i-am pus barbitza de 2 ori ...Nu mai baleste si deocamdata nu se mai trezeste noaptea. Si nu i-am dat nici un remediu homeo .
Giova, la Marcolino.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput