Piticlonti de iulie - august 2004 (211)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci io am mai scris in listuta, sariti cu daca nu e bine ceva, da ? Contez pe voi

Ce fain ca e vineri, tralalalaaa, nush dc ma bucur , ca sambetele trec cu munca acasa ... dar e bine ca nu vin la munca.

Roberta - asa mey, nu ti face ganduri rele inutile, distractie maxima in mini vacanta; sa vii cu poze !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Daria...daca nu le trageai de maneca pe Carmen si Nora nici prin cap nu-mi trecea sa-ti scriu datele Feliciei pt. listuta ...Nu stiu de ce , dar cand ai zis mamici duble eu ma gandeam doar la cele la care al 2 lea copil e mai mic ...Deci: FELICIA SIMONA - 15 mai 2000 ...

Carmen, ce coincidenta...si noi ne-am prezentat azi la scoala cu "actele" () de inscriere in clasa I... Succes si voua ! ...

Dana ... ce-mi place cum vorbesti de copiii tai ...Din ce povestesti tu se vede ca sunt deosebiti...ai tot dreptul sa te lauzi cu ei ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

vinerea e ziua pe care-o iubesc cel mai tare e ziua in care nu mai pot si contabilizez toate nu mai poturile dar stiu ca seara vine tati acasa si-i pasez copiii drept care imi cresc aripi si fac ciorba, felu doi si tiramisu cre ca lu barbatemeu ii place rau ziua in care nu mai pot si nu mai pot!
ah copilu nambar doi e Maia Sofia nascuta la 11 aprilie 2006. (incredibil cat am stat sa ma ganesc daca e corecta data sau nu )

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

Buna fetele.Elo e bine.Nu am mai facut febra aseara.E vioaie ,la fel ca inainte.Nu stiu de ce o fi facut ferbra o zi,iar a doua zi sa isi revina.
Roberta Sa-r putea sa ai dreptate cu maselutele.O sa te tin la curent
Alice2004 Multumim iubita
Nora Multumesc la fel si tie draguta
Leeloo2004 Cred ca o pup de cel putin 1000 de ori pe zi,daca nu si mai mult
Kim Te pupam si noi dulce
Mamagiuliei
Multumim frumos ca ne-ai trecut si pe noi pe listuta

Va pup pe toate!

http://www.totsites.com/tot/elodie

Mergi la inceput

Rody ... la cati pupici ai impartit in mesajul de mai sus, sunt convinsa ca pe Elo o pupi de mii de ori pe zi ...Uite un si pentru tine de la noi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

Pe unde umblati matelor

http://www.totsites.com/tot/elodie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by papadie

vinerea e ziua pe care-o iubesc cel mai tare e ziua in care nu mai pot si contabilizez toate nu mai poturile dar stiu ca seara vine tati acasa si-i pasez copiii drept care imi cresc aripi si fac ciorba, felu doi si tiramisu cre ca lu barbatemeu ii place rau ziua in care nu mai pot si nu mai pot!
ah copilu nambar doi e Maia Sofia nascuta la 11 aprilie 2006. (incredibil cat am stat sa ma ganesc daca e corecta data sau nu

!!!! Asta chiar ca e mesajul saptaminii !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si priviti acilea un smecher si jumatate !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Alice ... pupici smecherasului ... Se pregatea de plecare sau era doar asa, de proba ?

Papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci Papadicea, iesti da best ! Spor la munci casnice ! Sa ne pui poze cu fetele, plsss
La noi ziua faina e sambata, cand , daca am noroc sa am sotul acasa, doarme cu Giulia , daca nu , pazesc cratitele si cuptorul cu un oki si cu celalalt usa camerei mandrei
Alice - mere Gizmo la gagici ?
Kro - da` se poate ? Sper ca va place iconita pentru domnisoare !
Rodi - ne bucuram pentru vestile bune

Dupa cum vedeti, sunt mai bine azi am loc sa scriu

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput