Piticlonti de iulie - august 2004 (211)
Raspunsuri - Pagina 5
alice2004 spune:
Caro, ii adusese bunica-sa geaca de blugi si era la ora de probat haine !! Ochelarii sint de la tac-su citire !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Alice tare di tat smecherosul tau,pun pariu ca el are alta idee despre "balbat" nu ca Raresul lu' NoraBtw,te-ai scos mama cu ajutor pana duminica de la socrela!!!A mea nu stie cum functioneaza aragazul meu,ca are un printipiu, numa mamele de fete stiu si trebuie sa ajute,alea de baieti is duammnee!
Mei, io mi-am propus sa fac sarmale duminica ca-mi bate apropouri mandra ca n-am gustat varza de la bunicu Georgica(a se citi sotziorul bonei)
Daca tot se face listutza cu 2 copii,hai sa ne dam cu parerea care sparge gheatza la al 3 lea!!!!???Io zic ca Noricica!!!
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Daca nu ma`nsel, ca trecu` 1 secol de cand nu stim nimik, Ochi-Verzi are 3 copilasi.
Insa pe listuta nu avem deloc gemeni !
Subektu` este criminal pentru al meu sot, care cre`ca nu mai vrea bb2 sa nu fie cumva bb2 si 3, ca in cercurile noastre de prieteni si cunoscuri ie la moda
Noraaa - nu zici nimik ???
Si mai tin minte ca DomnulPapadie a pomenit ceva de bb 3 baiat Papa, nu da cu pietre, da ?
Dar stiu sigur ca Dana cuscra mea asteapta sa vina bb 3 fetita !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
alice2004 spune:
Ioana, !!
S-ar putea sa facem si noi neste sarmale, ca tocmai am aflat ca a adus frate-miu vreo cinci verze murate ... tre sa le "sinucidem" cumva, ca e pacat de ele !!
Si Noraaaaaaa, breeeeee, pe unde esti ??? Ca esti la riiindddd !!!! Ia vezi ca ti se pregateste cevaaaaa !!!
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Deci NORA,
pana vii tu mentionez repede ca ie vineri, zi de dezmatz, deci ne acorzi curcumstantzele atenuante cauzate de ... orice
Nu mai vorbiti de sarmale, ca de 3 zile ma gandesc daca Munic a papat tot, stiti, mi se trage de la ekipaverde si nu poci mancaaa
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
alice2004 spune:
Pai, Daria, io una zic ca Munic deja a terminat sarmalele, ca scrise o lista lunga de preferinte culinare de gatit pentru uichendu asta !!
Si stiam ca verde e ... verde, adica poti face (minca) orice, verde ar trebui sa fiu io, ca la mine e voie cu de toate oricind, oriunde, oricum !!
Edit - de toate adicatelea de orice fel de mincare ... ca iarasi ma taxati ca cine stie ce subintelesuri bag !!
Alice si Andrei
cristalina spune:
Munic a rezolvat sarmalele...:)))...Daca va plangeati dinainte trimiteam cateva pachet...:) (cu accentul pe cateva!...).
Alice, tu esti multicolora..
Apoi, la echipa neagra ce poti manca...de icre negre ti se ia repede oricat de bune or fi ele...De ridichi negre nu mai vorbesc...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
vrabiuta spune:
e vineri!!!
lia – felicitari! sa-ti traiasca puiuta mica! si tie mult succes sa gasesti bona potrivita! asteptam poze.
rodi – bine ai venit printre noi!
nora si roberta – si lia pui are un personaj preferat in willy fog, pe rigodon. s-a jucat o jumatate de zi cu o decoratiune de brad veche, un fel de glob de plastic perforat si ne spunea ca e mingiuta lui rigodon!
roberta – multa sanatate iti doresc! si sa te faci bine repede! nu te speria, se poate face interventie laparoscopica, rapida si eficienta, dar nu cred ca va fi cazul.
papa – io mereu am vrut sa te intreb: tu scrii ceva (jurnalism, literatura, orice)? ai un dar al cuvintelor un umor usor ironic, dulce-amar, un stil atat de personal... daca ai scrie pe forum fara sa apara nick-ul cu siguranta oricine ar sti cine a scris. as vrea sa citesc si eu ceva, altceva...
daria – succes echipei de culoare verde! pupici giuliei! imi place ca face comanda de meniu detaliata la cina! a mea comanda doar mamaliga, in rest mananca ce mancam si noi.
cam atat.
Nora__ spune:
Beeeeyyyy...chiar ca va pocni vinerea dupa ceafa Vi s-a pus pata pe mine,cea mai batrana cu braul de lana???Io astept sa rupeti voi usile la bb2 si sa se umple lista si apoi discutamHmmm...tocmai io am picat la mjloc,care am fost cea mai harnica...eeeeeeeeee....
alice...chiar asa...baga oricand si oricum si orice...poate iese fetita comandata de Andrei si mai pui si niste kile pe tine
Faina poza cu smekerul...facem echipa de 'smekeri de cartier,manca-ti-as'
Ioanoooooooo...Brutus ce esti...omu' mic inca nu stie ce si cum,dar il invata mamaSi daca e cu poze cu smecheri cu ochelari,ete:
http://new.photos.yahoo.com/noricel2222/album/576460762380806697/photo/294928804113501768/15
Daria....mi-a picat netu' taman cand ardea mai tare,ca nu raman io datoare Auzi...chiar...daca faci bb2,nu mai trebuie sa tzii diete...te-ai scos,deci convinge husbandul.
Nora
Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!