Piticlonti de iulie - august 2004 (211)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hahaha, Cristalina, simpatic foc doctoru lu matale !!
Si multam, stiam io ca Nicole era aceea cu visurile cu Badiu !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Multumesc de raspunsurile cu gradi. O sa incep sa fac niste ture, eventual il iau si pe Bogdan cu mine ca taaare pretentios este. oricum trebuie sa fie in zona, asa ca prea mult de alergat n-am.

Roxana, daca gasesti gradinita de pompieri, te rog muuuult sa rezervi un loc si pentru noi!!!!!!!!!!! Furtunul de la aspirator este furtun de pompier, iar mai nou tata i-a facut dintr-un castron ROSU casca de pompier....

Vreau sa ma laud neaparat cu Bogdan!!!!!!!!!!! A inceput sa-l pronunte pe R, deja in multe cuvinte il zice foarte clar.

Pup

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele va urez un weekend placut si ma grabesc catre casa!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi eu zic ca tu ar trebui sa iei ceva masuri...eventual niste Magne B 6 pt inceput...si uita-te pentru un job..Eu cred ca de la prea mult stat in casa numai cu copilul...se trag toate!
Alice sanatate!! Si am uitat ieri felicitari pt olita!! Hai ca acum repejor scapati de ea...Nu i-am dat inca antibiotic....pt ca am in casa doar Augumentin si el a facut urticarie la el ..exact acum un an...Dar am sa sun la dr...Si la fel tusesc si eu..rar si nu sec..
Gabi sa ne zici si nou ce efecte a avut!
Monica spor la gasit gradi! Noi mergem de la 2 ani!
Cristalinule merci...Acum..am inteles eu bine tu vrei sa nasti natural dupa cezariana? Daca da..pot sa zic.WOW?! Vazut tunsulica...f misto...si placut si mobila!
Roxa...m-ati omorit cu pompierii!!
Ioana scuze...asa intelesesem eu..ca..si tu cochetezi in viitor cu ideea de bb2...am inteles eu se pare gresit...
Carolina ce mai face burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumesc ALICE si OLIVIA de incurajari, ai mare dreptate, Olivia, de la prea mult stat in casa mi se trag toate, eu nu sunt o plangacioasa sau o alintata, dar sa stai zilnic 10-12 ore singura cu copilul nu-i usor! Imi caut job si chiar am fost chemata marti la un interviu in domeniul in care as vrea sa dezvolt o cariera- managementul calitatii, dar sa vad si care e oferta. Salariile sunt asa de mici in Iasi si programul atat de lung, ca s-ar putea sa ma coste mai mult bona si transportul decat castigul meu lunar.

Va doresc o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Heheheh ce-mi place mie de voi, auzi la ele, acum nu gandesti esti gravida....asta imi aminteste de vorba celebra noi nu gandim, noi muncim...asa si noi, noi nu gandim, noi gravidim...

Deci ca tot ma intreaba Roxi AMR 100, ce cifra rotunda. Eu inca numar in saptamani, 14 .

Roxi super, gradinita de pompieri....buna idee.

Lia ma gandesc la tine ca dimineata ai interviu cu bona, sau menajera ce o fi...BAFTA.

Monica ce i-ai facut mai fetei...tunsasi frumusetea de carlionti, tzz,tzzz, mama rea...si ia fa bine si spalate pe unghi, ca uite te murdarisi.

Alice felicitari pentru olita...trebuie sa-l felicit pe Andrei sau pe tati? Noi cred ca vom fi codasii, codasilor cu pamparsul. Eu nu imi doresc decat sa o obisnuiesc pana vine bb2, sa nu umblu si eu ca papadie cu 2 marimi de pampars. Apropo Lia si Mitzu si Felicia, voi ati scapat de pampars la cei mari.

Roberta eu te inteleg, desi nu am fost in situatia ta, si da e deprimant sa depinzi de celalalt si ptr intimitati.

Spor la imbunatatit timpul de 50 de minute la culcare. Eu trebuie sa ma consider o fericita, Adela mananca singura, fara ajutor, inclusiv ciorbita, doarme singura si seara si la pranz.

Liliana

poze noi

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Olivia iar Uka bolnavior? sau am inteles eu prost?

Dana multa sanatate si tie si lui Ric, cum mai sunteti? la gradi mai mergeti?

Doamna Bibi spor la gasit noul job.

Alice bag eu somn, dar uneori ma invart si nu pot sa dorm...ca de exemplu azi dimineata la 5...abia la 8 am readormit si am dormit pana la 10.

A Monica si mie mi-a placut mobila voastra...si mai ales faptul ca aveti spatiu in camera unde mandra sa alerge in voie. Asa asa...si eu am inceput deja trezirile din cauza de probleme existentialiste. Dar tu nu ai auzit ce spun fetele, noi nu gandim, noi gravidim. Asa ca back to sleep, ca acum vine prichindelul doi, si sa vezi ce mai vrei sa dormi atunci.

Adela a deci sunteti aproape de a scapa de un pampars...felicitari.

Olivia ce antibiotic vrei tu, iti pot trimite eu daca vrei, oxacilina sau amoxicilina. Desi ptr Luca nu stiu daca sunt bune. Dar spune daca vrei.

A si am mai pus poze, acolo unde scrie "poze noi".

Liliana

poze noi

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Liliana, hi, hi, hi, "poze noi" scrie in doua locuri, gravidutzo!!! Vreau sa-ti spun ca ai o fetita superba! De-abia astep s-o iei acasa, langa tine, nu stiu de ce, dar parca ami si eu emotii...Pupici!
Roberta, sa stii ca imi amintesc ca si eu treceam destul de des prin stari din astea in cei doi ani de stat acasa. Si am avut si noi dscutii, dar acum imi dau seama ca cele mai multe dintre probleme erau de fapt doar in mintea mea...razvi imi mai zicea uneori pe-atunci ca sufar de scenarita. In fine, cred ca totul pleaca de la tine si de la faptul ca nu te mai apreciezi, crezi ca nu o sa mai faci nimic cum trebuie la lucru pentru ca n-o sa mai fi in stare, etc. Si mie mi-a trebuit o luna sa ma adaptez la lucru, nu a fost usor. E o perioada, nu-i cere lui sa inteleaga singur ca te simti aiurea ca stai acasa, ca ai nevoie de aprecieri, etc. Tu trebuie sa gandesti ozitiv, sa-ti spui ca esti foarte desteapta si valoroasa, ca ai o gramada de calitati, ca statul acasa nu e deloc un lucru rusinos pentru o femeie...cred ca asta e solutia deocamdata, sa te vezi tu cu ochi mai buni. Si statul acasa cu copilul e tot un job, si inca ce job! Eu ii mai spuneam lui Razvi ca daca ma 'nerveaza ii cer doua salarii, unul de bona si unul de menajera! Ca daca ma intorc la lucru, asta va trebui sa platim. Si asa este! Uite, acum lucrez, dar platesc doua femei sa faca ce nu mai pot eu sa fac! Hai, ca sunt destul de incalcita in exprimare, semn ca-mi pica okii in gura de somn, asa ca iti mai scriu maine. Pupici!

Ce-am mai vrut sa spun???
A!
Lia, in ce zona v-ati mutat? De curiozitate...de cate ori citesc ce scrii tu, ma apuca dorul de casa...Eu am sta 25 de ani in Calea Sagului. Si vroiam sa-ti spun ca exact asa cum spui tu am fost si eu, si toate, cred, in primele cinci, sase luni cu bebe1. Asa ca, nu cred ca are vreo relevanta faptul ca tu ai doi, cred la fel ai fost si cu Danut, da' ai uitat!

Ianca Printesica si Super Mamica

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
LILIANA, ai o fetita superba! (Matei a fost foarte incantat de tortuletul in forma de masinuta ).
DIANA, multumesc frumos de cuvintele imbarbatoare, cred ca sufar si eu de "scenarita" cronica, mi-am pierdut aproape complet increderea in mine, mi-e frica sa merg la serviciu, eu am fost (imi place mie sa cred ) o persoana luptatoare, independenta, de la 18 ani muncesc, mi-am platit singura studiile, m-am intretinut singura si cred ca de aici mi se trage!
Am castigat insa o batalie importanta, l-am facut pe Petro sa inteleaga ca este absolut necesar sa merg la serviciu, ca altfel o iau razna. Pana acum, s-a mers pe ideea ca, financiar vorbind, este mai convenabil sa stau eu cu Matei, in plus, nu vad bona care sa se ocupe de el cum ma ocup eu. Dar e destul de mare acum, ne poate spune el ce a facut in ziua respectiva si, asa cum ii da seara raportul lui tati despre ce a facut peste zi, asa ne poate spune la amandoi. Acum sper sa si gasesc job-ul care sa ma motiveze!
OLIVIA, sanatate multa lui Uka!
MITZU, bafta cu gradinita! Sa vezi ce bine o sa fie pentru toata lumea, tu o sa fii mai odihnita cu un singur copil acasa 8 ore, Tudor o sa aiba alte preocupari, noi prieteni...

Mama, ce m-am intins!!

O zi buna!

Mergi la inceput

Hehehe asa este scria de doua ori poze noi. Uite am schimbat.

Multumim de aprecieri. Eu am avut un soc, cand am vazut ce mare a crescut zana mea. Si sunt fericita ca acum vorbeste cu mine la telefon. E drepta cam monosilabic, adica eu intreb si ea raspunde, da, nu, doi, etc...dar e un inceput.

Pup fetele.

Hmmm Olivia cum e vremea la tine? Dar la tine Anca? daca la mine sunt intre -20 si -30 de grade zilele astea...ma gandesc ca acolo e curat polul nord.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput