Piticlonti de iulie - august 2004 (211)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
OLIVIA, nu trec inca la stat cu picioarele pe pereti...ca-s suparata pe sotul meu si, hai sa recunosc intr-un final, depresionata rau de tot, ma apuca plansul (de ala salbatic) in fiecare seara, ma tine chestia asta de vreo doua saptmani, mi se pare ca toata lumea e impotriva mea, aseara m-am bagat in baie si am plans pana nu mai puteam sa respir pentru ca i-am zis lui Petro sa-mi cumpere azi mere si el mi-a reprosat ca las fructele sa se strice cand imi cumpara. Si de aici tragedie, ca eu trebuie sa cer de pomana,ca nu am un leu al meu, ca am invatat 17 ani degeaba, ca-s servitoare la cratita... Nu stiu daca o sa spuneti ca-s alintata, dar sa stiti ca-i tare greu sa stai acasa, degeaba primesc bijuterii si haine (care de cele mai multe ori nu mi se potrivesc ca si gusturi dar...sunt cadou), daca am ajuns un fel de robot menajer.
Sper ca nu va suparati pe mine ca mi-am varsat sufletul, dar chiar nu am cu cine sa vorbesc.

LIA, chiar, parca ce citeste printre randuri o nota mai optimista in ceea ce spui, tine-o tot asa! Si pupici sa iasa bine analizele Deei mici!

ROXI, eu trebuie sa gasesc masina de pompieri, "da' de aia ca la Sam, mami"

ALICE, felicitari pentru "mac".

DOAMNA BIBI, bafta la schimbat locul de munca!

MONICA, si noi am avut un episod cu unghiile vopsite (de Revelion erau rosii si n general ma dau cu lac incolor), asa ca Matei spunea ca mami are sange pe maini si dadea sa planga, pana i-am aratat sticla de oja.

Pupici si o zi buna, ma duc sa vizionez poze!

EDIT ca am vazut poze cu Botoshika mica, cu zulufi si fara, toate pozele sunt frumoase dar tare e nostima cu sutienul .
Monica, poti sa-mi spui cam cat costa patul separat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
Frumos patutul Cristalina-si eu vreau ceva asemanator, dar la dimensiuni muult mai mici din motive de lipsa acuta de spatiu.
Noi nu reusim sa imbunatatim recordul de 50 de minute la adormit copilulDin pacate, la noi politia este ineficienta, am incercat aseara sa-i explic ca vine, ne amendeaza ca deranjam vecinii, bla bla...ca urmare s-a inghesuit pe perna mea si a inceput sa-mi susuoteasca la ureche...ca sa nu deranjam pe nimeniSi-mi spunea ca el o sa doarma, dupa aia mai face o pauza, mai vorbeste, iar doarmeTreaba grea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Aici in sfirsit s-a potolit vintul, ca tare enervant era plus ca nu puteam scoate copilul din casa !! Frig mai este, dar macar este acceptabil pentru luna februarie ! Io beui niste lapte rece de la frigider, drept urmare m-am pricopsit cu o durere de git si cu un inceput de raceala, ca imi simt capul cit china !! Am bagat niste fervex si ... astept sa vina vara, hahaah !!
Am vazut poze multe si haioase de Botoshica (super aia cu sutienul si cea cu ordinea in casa !!) si mi-au placut teribil delfinasii ! Sa stapiniti sanatosi mobila, Cristalina !!
Roberta, hai mai mama, nu mai fii suparata, banuiesc ca este tare greu din cite povestesti tu acolo, dar ... nu-i dracu asa de negru, nu ? Oricum, te inteleg la faza cu plinsu din orice mic motiv (sau chiar fara un motiv bine intemeiat), mi s-a intimplat si mie de enshpe mii de ori, la momente de stress sau de oboseala cronica ! Uite o mie de de la mine si multe !!
Olivia, hehe, sinteti la faza cu ideile existentialiste ?? Sa inteleg ca tu vrei bebe doi ... cum nimic nu este imposibil, poate Sorin o sa isi schimbe parerea ! Da-i ceva timp, stii tu cum sint barbatii ! Acum e drept ca nu mai avem nici douaj de ani si timpul trece, dar ... va doresc tot binele din lume !! Cum mai este Uka ? I-ai dat pina la urma antibiotic sau a trecut tusea ? Sanatate multa oricum !!
Dana-emma, sanatateeeeee multa si voua acolo, ca vaz ca aveti nevoie mare ! Da-i Ricului totusi macar ACC, ca parca trei saptamini este cam mult pentru un copil de doi ani juma sa tot tuseasca !! Aici la noi iti dadea antibiotic garantat !!
Cit despre cine si ce citeste paici pe forum, pe mine una ma lasa rece, poa sa citeasca cit or vrea, nu ma deranjeaza neam, voi sinteti prietenele mele cele mai bune si daca aici nu vorbesc si nu ma descarc, unde altundeva ?? So, vorba unor intelepti ***k them all !!
Lia, ma bucur ca sinteti bine si chiar asa, parca esti mai optimista ca inainte, desi grijile s-au inmultit cu doi acum ! Pupici Deutei si lui Dani si tie bafta cu interviurile !!
Monica-Doamna Bibi, succese cu gasirea unei noi slujbe, daca asta iti doresti !! Si eu ma cam gindesc la subiectul asta ... tre sa recunosc si la mine au trecut 8 ani, haha !!
Ioana, multam de visinata matinala ! A mers ca unsa !!!
Liliana, baga mami odihna, ca acum trebuie !! De altfel, din cite imi amintesc eu din perioada sarcinii, mie una mi-era mereu somn !! Nu ca acum ar fi altfel ...
Gata, ma intorc la ale mele si va doresc o zi minunata !! Sint pe aici ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Apropos de gradinita - am dat si eu telefon sa vad cum mai stam cu lista de asteptare - se pare ca formularele de inscriere vin undeva prin martie si cel mai probabil o sa-l dau mai intii de proba in august, ca sa vad cum se acomodeaza si daca totul e ok, din septembrie incepem si noi gradi!
Lia - hai nu te lasa prada depresiei, doar stiai de la inceput cum o sa fie...bafta multa la gasit bona!
Cristalule - nu mi-ai raspuns, cine e dr. tau?
Kim si Roxi - multumesc mult de lamuriri - intre timp am vorbit si cu prietena mea, dr, si ea m-a sfatuit sa iau totusi 2 folii de Harmonet una dupa alta si sa evit vit. k - ea zice ca mi-ar putea da alte dereglari si ca nu e 100% sigura...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Ma bucur ca v-a placut mobila noastra...:)...si tunsoarea...
Roxi, Maria are 101cm. Are talia unui baietel de 4 ani asa...hehehe
Oricum, ma bucur ca mi-a iesit tunsoarea, ma gandeam ca o capresc iar...:)))
Ioana, nu cade ca patul are 1,20/2 metri, ca sa avem loc sa dormim unul din noi cu ea Trebe sa ii miroasa a om cand doarme:)))
Roberta, patul a costat in jur de 4 milioane... AM dat pe toata mobila cu tot cu saltea 16 milioane.
Vrabiuta, mie mi-a placut de astia (pentru banii pe care i-am dat), eu le-am desenat ce vreau, ei au facut, au venit si intr-o dimineata au montat. Poate merge si asa...
Ina, de obicei Maria seara adoarme cu mine (un hibrid de adormit pe picioare...incerc sa nu depun prea mult efort...) si iau cate o papusa...ca trebe sa culcam papusa. Pana nu o amenint ca vine John sa o culce nu termina cu joaca..."Vrei sa vina John sa te culce" "NU John, NU John!"...
Mai rau ca politia!
Lia, Dana, Papadica si Mitzu, sanatate multa va dorim!

Leeloo, nenea doftorul asta al meu imi place ca are un pic formatie de profesor (e conferentiar la facultatea de medicina) si daca il intreb chestii mai "tehnice" imi explica pe indelete. La Maria la un moment dat imi facea grafice pe toate ecografiile...:)
Cred ca asta il face sa fie un pic mai deschis, cel putin la discutii. Nu stiu cat ar fi el de "pro" nastere naturala dupa cezariana, cert e ca nu e total impotriva ideii si a venit cu argumente (ca n-or fi pe bune si a zis omu' numa' ca sa scape de mine, asta e partea a doua...:)))
Olivia, incerca omul sa-mi explice ca streptococul asta e rezident in colon si se reactiveaza, asa ca daca tratamentul cu antibiotice nu distruge rezervorul trebe inca un tratament...si ma luase ca pe studenti...iar eu nu imi invatasem lectia...hihihi

De cateva zile ma trezesc in toiul noptii si stau cateva ore cu okii pe pereti si-mi fac planuri...Maria doarme si eu stau treaza ca prostu'! Si parca vad ca o sa inceapa frichinelile la Maria exact cand o sa intru eu in normal cu somnul...ntzzzz
Hai ca ma intinsei. O zi frumoasa sa avem.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Gabi, scuze, ma luai cu vorba si ce trebuia nu am zis.
Doctorul Anca de la Municipal ...destul de cautat, ca stau din ce in ce mai mult timp la coada, dar ma face pe mine sa ma simt bine cu nervii...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi, mersi de intrebare , suntem bine per tottal.

Scriu pe scurt ca Mara e treaza si i s-a pus pata pe mine.

Am umblat zilele astea pe la gradinite sa gasesc una care sa-mi placa pt Tudor. Cred ca am gasit-o, are sectie de limba germana cum vrem noi, program de 8 ore, destul de aproape, si cel mai important e foarte curata si bine dotata. mai ramane sa-l inscriu...

Noutatea ar fi si la noi ca a inceput sa faca pipi la olita.

Noi suntem sanatosi, si am ajuns sa zic si eu ca Lia, ca nu conteaza cat imi e de greu si in ce hal arat si ma simt, atat timp cat ei sunt sanatosi. ca m-am saturat de boli....

Liliana, felicitari pentru bebe din burtica, sa fie sanatos si tu sa ai o sarcina usoara!

Cristal, faina mobila (eu ii invidiez pe toti picii care dorm in pat de om mare, ca noi n-am reusit inca aspectul asta si nici nu-l reusim curand), iar Maria e o dulce. Si mie imi place cum arata cu freza.

Na, ca urla....de ce sa stau si eu umpic la calulator?!? Ma duc sa o duc pe afara ca azi nu mai bate vantul si intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cristalina, mersi frumos pentru raspuns. Am auzit de dr. Anca, cred si eu ca e cautat daca isi trateaza astfel pacientele!
Mie mi-a fost recomandat dr. Badiu - mi-am facut o programare la el in martie si sunt tare curioasa sa vad cum o sa fie. Am auzit multe despre el si mi-a fost recomandat cu mare caldura...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, eu tin minte ca Badiu era "iubirea" lui Rain ... daca ma insel, o sa mi-o iau, dar daca nu, poti sa o intrebi pe ea !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Eu inca imi aduc aminte cand povestea Nicole ce vise de vise avea despre si cu Badiu...supertare!
Oricum am auzit de el numai de bine, cand am nascut la Municipal l-am si vazut in actiune, cat am fost la reanimare sau cum ii zice , dupa cezariana, ca era de garda...

Anca...nu cred ca e genul mamos, cred ca daca te pocneste nascarea naturala in momentul in care nu e el "available" nasti cu cine apuci, dar pe mine ma linisteste ca pare ca stie multa carte...fiecare cu damblaua lui...:))))
Mie la sarcina trecuta mi-a zis cam prin ultimele saptamani (cred ca paream mai relaxata si si-a permis) "daca te apuca noaptea nu ma suni intai pe mine, iti iei frumos bagajul, te duci la spital, te internezi, spui ca nasti cu mine si se descurca ei...asteptati sa se faca ziua..."

Mergi la inceput