Piticlonti de iulie - august 2004 (211)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey..scuzelele mele...am uitat de pe listuta pe Ioana ,Nicole si Robi..ca ..eu asa am inteles..ca Daria s-a razgindit...Iar la mine nu se pune problema ..eu am fost clara,da? Iar ideea cu pacalitul sotului..eu nu o fac..nu mi se pare corect!

Ioana tu scrie mami ce doresti...
Gabi,vit K (desi nu m-ai intrebat pe mine ) se ia cu citeva zile inainte de Cm, 1 fiola /zi.
Robi..gata la treaba!Asa ca picioarele pe pereti!

Multee.absente azi...

edit ..Dana daca tu ai bronsita nu este sigur ca si Ric are...Dar as vizita un alt dr...Tu nu ai antibiotice din Ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna
Olivia bine ca ai intrat tu sa o lamuresti pe Gabi ca eu azi nu am mai avut timp...ce zi nasoala
Carmen pai hai fuga sa iti iei si tie ceva! cand plecati?
Dana-ema macar niste ACC trebuie sa ia si Ricardo! ca ce dumnezeu, asta se da fara reteta. ma rog, e parerea mea. iar pentru tuse musai o carbocisteine, Humex, sau altceva.
Ioana da ce s-a intamplat?
Cristal sa nu termini galeata aia de glucoza odata, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Seara buna fetele. Aseara nu am mai avut nici o putere sa scriu, caci am cazut franta la ora 12 noaptea. Eu de obicei merg la nani mai tarziu...dar cred ca "furtunel", isi cerea drepturile la nani.

Inca o data mii de multumiri. Si incurajari la cele care il mai au in proiect pe bb2. Hai grabiti-va ca 3 ani diferenta intre copii e ideal...dupa incep sa aiba preocupari diferite. Dar tot bine este.

Carmen si cand pleci la Italia? Oricum distractie placuta, si bineinteles ca vrem poze.

Dana sanatate multa si tie si lui Ric. Mai credeam ca numai aici sunt doctori narozi si inconstienti, dar vad ca si acolo.

Ioana salutam prietenul cititor ...ce-ti spuneam eu ca forumul are urechi si ochi. Dar si eu ca si voi toate, am sa spun si ce daca...am sa fiu eu insami, ca ajunge cat trebuie sa fiu alta zi de zi in societatea americana.

Olivia si de ce nu vrea Sorin bb2, ca parca intr-un timp cochetati amandoi cu ideea. S-a speriat asa de tare de la Luca? A si acum m-au apucat pe mine probleme existentiale...dar le dau eu de cap.Cred ca de la hormoni.

Monica ma bucur ca totul e okay cu samburica.

Anca iar ai disparut. Pe cat februarie incepe concediu?

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

'na seara !!
Azi am cam lipsit la apel la schimbu unu, asa ca intru repede (in pauza de dupa datul cu aspiratorul !!) sa va spun ca sintem OK ! Nu am reusit sa citesc mare lucru din urma, sper sa o fac azi - ca am iara doi copii pe cap (Florin a plecat pina in metro cu frate-miu) si avem jocuri de jucat (si implicit eu jucarii de strins dupa ei, ca dupa ce le imprastie peste tot incep si alearga prin casa si cum nu se uita pe unde calca, odata ii vad in freza pamindoi !!).
Ieri am avut zi de gatit si am reusit sa fac si reteta de biscuiti cu ovaz a Nataliei - super faini ies !!
Si din categoria succeselor copilului meu, de vreo doua zile il cere singur pe "mac" - olita adicatelea - si chiar face la ea !! Asa ca al meu sot e supermindru ca fii-su a reusit acest progres, ca ei doi sint singuri acasa pina dupaamiaza la cinci cind vin eu !!
O seara buna va doresc si sanatate multa !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

mai dar voi scrieti intr-un ritm de ala ca pe vremea cand eram doar gravide cu toatele. Io nu mai pot sa ma pun cu voi ca nu mai am atata timp asa ca cred ca o sa ma declarati repetenta grupului.

Papa- sanatate sa-ti treaca de gat si de arsuri la stomac. Ai racit la gat acum? sau de ce iei antibiotic ? Dar durerile alea de cap de anul trecut au trecut? ce-ti mai fac plodutele? si acum ceva personal, io te declar mama eroina, zau, de cate ori mi-e greu, ma gandesc la tine ca zici ca te descurci cu mielu si cu macu singura pana seara, si ma intaresc la gandul ca tre sa pot si eu, doar nu-s zdreanta, tre sa pot sa ma descurc. Sambata totusi am un casting cu o alta potentiala bona, menajera sau ma rog, ce-o fi sa fie daca se potriveste la ceva. ea de felu ei e femeie de servici la Iulius Mall, deci nu stiu ce-i poate capul mai mult.

Dana-speel, sanatate si tie si Ricului, tre sa vezi ce e cu Ricu totusi, 3 saptamani e cam prea mult pt o mana de om cum zici tu.

Felicitari si noilor viitoare mamici de bb2, Lili, ....si cine mai e? potentiale mamici de bb2 am inteles ca sunt Gabi si Daria doar. Cristalinule, sa-ti stapanesti sanatoasa mobila cu delfinasi.

Hai sa va zic ceva....ganditi-va bine inainte, e frumos, e extraordinar de frumos cu 2 copii mici dar daca nu aveti un ajutor s-ar putea sa ajungeti sa ziceti ca mine, care am ajuns sa ma consider orice, mai putin femeie, pt ca-s nearanjata, nemachiata, necoafata, nemanichiurata, neepilata, incercanata, nu mai am timp sa citesc, nu ies din casa cu zilele decat pana-n parculet sa-l aerisesc pe Dani, nu mi-am mai cumparat nimic...eh, si macar peste toate astea de ar fi astia mici sanatosi ca sa nu mai am si altele de adaugat la ingredientele veritabile ale depresiei mele. zau, as fi impacata cu toate daca am fi sanatosi, ca sa simt macar ca nu e in zadar tot efortul meu, sa simt ca fac si eu ceva cu efect pozitiv.

In rest, pot zice ca e ok, e o binecuvantare Deuta, are un zambet atata de larg si e atat de usor de binedispus. Cel mai usor o face Dani sa zambeasca. Se apleaca si chitaie deasupra patutului ei si ea incepe imediat sa dea din manute, din picioruse si chiar face incercari de a ganguri ceva, asa printre zambete. Se mira apoi de ce sunete ii ies, si e tare comica, se opreste si parca se asculta, sau nu e sigura ca din gurita ei s-a auzit sunetul.

saptamana viitoare merg din nou pt urocultura ei si sa dea D-zeu sa fie sterila, sa fi scapat micuta de bacteria asta cretina, dupa ce am indopat-o cu antibiotic. Dani are un herpes la gurita, probabil de la iesitul afara pe zilele astea vantoase. Mai nou se doftoriceste cu Sab simplex, Vigantol, Bonisan si Fer Hausman, creme, de pe la Andreea. Cand ii dau ei se prezinta si el cu gura deschisa sa primeasca. Nu conteaza ce gust are, e bun, daca e de la Dea e chiar delicios pana si fierul. Mi-e mila de ea s-o duc iar la intepat dar in curand va trebui sa faca o noua hemograma sa vedem cum sta cu anemia, dupa ce va fi luat Fe o luna. Oare daca ii dau fier 2 luni fara sa fie nevoie e nociv? nu de alta dar n-as duce-o sa-i ia din vena in inghesuiala de la laborator acum pe vremea asta a virozelor.

Cu mancatul Dani sta cam nasol, din nou, iar tre sa reinventez gatitul aici. Oare o fi adevarat ca foamea e cel mai bun bucatar ?

Altfel, inca ne acomodam cu noua zona, locuinta...incerc de o saptamana sa-i chem seara copilasii pretenii lui (cu parintii, normal) in vizita la noi si am observat efectul imediat, adica s-a destins, s-a inveselit, a papat impreuna cu ei, au alergat, s-au impins, tras de maini, tavalit, chitait, deci, i-a fost dor de ei, e clar. Io vreau sa vina vara mai repede ca sa iesim afara toata ziua si sa se fugareasca prin parc cu ei. Sa fie si Dea mai mare ca sa reziste la umblatul telea-lelea ore in sir pe afara.

sa avem un final de saptamana linistit si multa sanatate va dorim de aici din vestu salbatic

PS. fatuca mea are grupa de sange zero, in conditiile in care si eu si sotul avem AII, ce chestie, nu? dpdv genetic e insa posibil, m-am informat prompt :) si-n plus e leita-leita taica-su, ca doua picaturi sunt, pana si forma degetelor de la picior e identica cu a lu taica-su, forma capului, tot-tot, e fata lu tata deci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana...corect se spune..ca eu am cochetat cu ideea de bb 2 ..Sorin abia a cocheat cu ideea de bb 1!...Cit priveste ideile existentiale...acum nu gindesti ..ca esti gravida!

Lia eu mai stiu pe unele doar cu un copil si tot in starea descrisa de tine..Deci nu numarul lor este important!

Cristalinule..pai si la ce concluzie a ajuns nenea dr..referitor la S hemolitic? Intreb din interes propriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara!
M-am invrednicit si eu sa pun poze...de la Craciun si "reveion"...
http://good-times.webshots.com/photo/2418095120085448124epRIzY
si din ianuarie cu tunsulica si cu mobila
http://family.webshots.com/album/557372867etkGvl
Inca nu e aranjata camera complet, perdea, chestii, dar in cateva zile o rezolvam...:)

La noi a fost circ azi...pe la 18 imi luai o pauza si ma dusei la manichiura si pedichiura si de cand m-a vazut copilul imi tot spune ca m-am murdarit pe unghii, sa ma duc sa ma spal...:)))
Mi-l da pe John exemplu, ca el e curat!...hehehe

O noapte linistita la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by cristalina

La noi a fost circ azi...pe la 18 imi luai o pauza si ma dusei la manichiura si pedichiura si de cand m-a vazut copilul imi tot spune ca m-am murdarit pe unghii, sa ma duc sa ma spal...:)))
Mi-l da pe John exemplu, ca el e curat!...hehehe

Tot ii mai bine,eu aseara am avut meci cu mandrutza ca duminica i-am facut unghiile cu lac de unghii iar aseara mai vrea o tura,asa ca n-am scapat pana nu am dat-o pe degetzele.Si mai nou cand iesim afara vrea sa o pup,ca s-o dau cu ruj
Super mobila cu delfinasi,btw nu o sa cada Botoshica din pat??
Dana speel insanatosire grabnica sa scapati cat mai repede,si vorba fetelor nu poti consulta un alt doctor sau sa faci rost de niscaiva antibiotic din Romania?
Lia si tie si Papadicii si Mitzurei multe
Btw,eu nu-s pe lista cu bb2(ca de cand cu convulsia ma imbolnavesc de nervi si ficat la temperaturi)Si tot btw,am o colega care nu vrea momentan bb2 insa sotiorului i s-a pus pata asa de tare ca tipa a zis ca il crede in stare sa gaureasca prezervativul numa' sa-l produca asa ca trebuie musai sa le verifice inainte!
Iar daca azi va puneti pe beutdeclar deschisa "sedintza" cu o cafelutza fierbinte si ceva mic,tare si dulce pe linga adik o visinata ,haaai sa ne traiasca totzi sambureii!!!!!

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
brrr bate pe aci un vant si e un friiigg....ca la constanta. bleacks.
Liliana lasa problemele existentiale....vb Oliviei, acu esti gravida . hai sa incepem AMRul pentru Adeluta
Lia maica succes la bona sambata. e bine ca incepeti sa va acomodati si ca au venit prietenii lui Danut la el....sigur ca ii face bine! sanatate multa Deei!
Cristal ff frumoasa mobila, sa o stapaniti sanatosi. iar contrar celor ce zic altii...mie imi place de don'soara Botosh tunsa, e tare frumusica asa. parca e din anii '30 si pare tare inalta cu parul scurt, nu?
Ioana ai mai ca nu mai cad din pat la varsta asta...Patrick doarme de 6 luni in pat din asta si a cazut de 3 ori....si atat. deci eu cred ca nu e asta nici o problema.
Mitzu, ce faceti, cum sunteti?
Monique, Patrick va merge de la 1 martie la gradi. si sunt multi alti piticei care merg de ceva timp: Motza de Nicole, Lia a Marcelei, Victor al Danei, si tot asa.
Patrick continua obsesia cu pompierul Sam, s-ar uita non stop la el si il adora pe Tom, cel cu elicopterul. umbla prin casa cu ochelarii de soare si cu casca sub brat ca Tom, are statie improvizata dintr-un alimentator de masina al unui telefon mobil la care il cheama pe Tom...nebunie curata la noi. exista gradinita de pompieri? ca acolo il duc
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata!

cristal - am vazut pozicile. pupici tunsulicei sexoase! mobila e foarte frumoasa si vesela, sa o stapaniti sanatosi! un corp de biblioteca din ala caut si eu pentru lia pui, dar n-am gasit nimic frumos. imi plac de la ikea corpurile din seria mammut, din lemn, frumoase, dar parca vad ca in romania o sa coste dublu.

ioana - si a mea vrea cu ruj, asa ca i-am dat un "strugurel" de la nivea, care e rosu si cu gust de capsuni. se da cand vrea ea, deci e neinteresant si noi avem pat fara aparatori (am tot cautat niste aparatori demontabile, cum vazusem in cipru la un magazin, dar nu am gasit) si nu a cazut niciodata din pat (pana acum).

lia - imi place mesajul tau, are o nota mult mai pozitiva decat ultimul. va urez sa va iasa analizele bune si sa ii revina lui danut pofta de mancare!

alice - felicitari pentru olita!

Mergi la inceput