Piticlonti de iulie - august 2004 (211)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina mi-au placut la maxim discutiile cu nenea doctor!Asteptam vesti la fel de buna si de la echografie!!!
Fetele am o rugaminte la voi,tocmai am aflat ca un "prieten" tare curios de gen masculin este fan piticlonti,si ca ceteste zilnic pe forum asa ca VREAU SA-I TRANSMITETI NISTE SALUTARI!
Din partea mea:mi se falfaie,io tot ce vrea sufletzelul meu am sa scriu,n-o sa ma cenzurez din cauza lui, pentru ca voi sunteti singurele si cele mai bune si ascultatoare prietene!!!

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

IOANA, si eu ma gandesc ca mai sunt unii care citesc pe aici dar chiar nu ma cenzurez deloc. Eu chiar i-am zis sotului meu ca asta e singurul loc in care sunt deschisa si sincera 100%, ca doar in fata voastra imi pot deschide sufletul, asa ca, sa fie multumit ca nu stau cu vecinele la barfa si nici nu am nici o prietena in carne si oase careia sa-i pot spune orice din casa (ca-s fripta, da' rau ).
Monica, misto raspunsul dat doctorului! Dar sa stii ca exista si reversul, sa te trateze unii doctori ca pe tampiti, am patit-o eu la un mare domn profesor ginecolog vestit si din cauza caruia era sa pierd sarcina si care ma trata parca eram abia coborata din copac si-mi zicea ca uterul e un fel de culcus in care creste copilul.
ROXI, chiar, am fost exclusa complet de pe lista de BB2?? Olivia, eu sunt decisa sa fac al doilea copil in proportie de 5% (tot e ceva, nu?), dar barbatul meu e 105% hotarat, asa ca nu se stie niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Gabi, da vitamina K poti lua pentru intarzierea cm.

Olivia da cum adica doar eu si Gabi am ramas??? da' Nicole? si Robi? si parca mai erau doritoare de bb2. na ca ti se puse pata pe mine .

Da, Kim - si pe mine ti s-a pus pata?? Eu ma inscriu la aspirante din vara - va anunt eu... Si cred totusi ca sunt mai multe aspirante pe aici...declarate sau nu....
Roxi, deci vit K e buna - parca mai auzisem eu de asta - dar cum sa o iau - chiar inainte? Sunt fiole?
Cristalina - super dialogul cu doctorul. Apropos, cine e dr. asta de macar ti-a mentionat o nastere naturala dupa cezariana? Eu nu am mai auzit pina acum de vreun dr. de la noi care macar sa ia in considerare asa ceva!!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pe ilinca nu am inscris-o inca pentru ca nu au inceput inscrierile la gardinita (o duc la duamnele lu` ionu` deci preia stafeta)
roxy, pentru mine n-am avut cind sa cat, am luat ceva hainute pentru nepoatele mele
salutam pretenu` lu` roberta, te invit la o cafea
m-as cenzura dac-ar fi vorba de mama

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna,io iar la voi sa ma vait!
Am fost la doctor azi si cica am bronsita,mi-a dat cinci zile antibiotic si ACC.Cica daca nu-mi revin pina luni,analize si raze la plamini.problema e ca arde doare undeva in spate in doua locuri bine delimitate.Cind inspir durerea e acuta.Si in general abia ma tin pe picioare de rau.Ricu si el arata groaznic,ai curge nasu tuseste rau tare inclusiv noaptea,e palid si nu maninca nici macar ce-i placea inainte.Acu intrebarea mea e.eu am luat de la el toata istoria asta,acu eu am bronsita si el nimic?Desi suntem la fel de jalnici ori doctorul lui a ramas repetent vreun an?Si al meu abia a trecut anul.Ca eu nu inteleg.O taraim asa de trei saptamini,am slabit amindoi ,el cel putin e vai mama lui,insa eu am bronsita si el nimic.Ca lui nu i-a dat decit supozitoare de paracetamol daca face febra!E un mister mare in capul meu.Am senzatia si sentimentul ca el e mult mai bolnav decit zice doctorul lui,si ca ar trebui sa-i prescrie si lui antibiotic.Ca-i o bucatica de om doar si o taraie saracu de atita timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

DANA (SPEEL), parerea mea e ca ar trebui sa consulti si alt medic pentru Ricu, mie cel putin nu mi se pare acesta un tratament pentru un copil bolnav de atata timp, supozitoare cu Paracetamol doar daca are febra! Sanatate multa!

CARMEN- ii transmit pretenului salutari dar sa-l salutam intai pe al Ioanei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dana - imi pare rau sa aud ca si tu te-ai imbolnavit...iar lui Ricu nu-i mai trece si inteleg si starile prin care treci. Totusi nu poti sa-l duci pe Ricu sa-l consulte si un alt medic?? Si in acelasi timp sa-i spui dr. si care e situatia ta ca poate in context intelege mai bine... Sper din suflet sa va faceti bine amindoi!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Salutare la toata lumea!

Voi ati inceput demersurile pentru gradi? Ca pe mine ma streseaza ideea, nu vreau sa raman pe dinafara...

In rest toate bune.... Eu sunt putin stresata, vreau sa-mi schmib locul de munca...dupa 5 ani!!! Uau...chiar e cazul, nu?

Va pup.

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara

am intrat sa o felicit in primul rand pe liliana - sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si un fratior sanatos si voios pentru adeluta!
noi suntem bine, lia pui fericita la gradi (dimineata se roaga de taica-su: tati, pot sa merg in clasa?). a ramas cu aceeasi pasiune pentru bebelusi, isi face din orice prosopel sau bluzita un bebelus pe care il plimba prin casa. azi dimineata canta "un elefant, se plimba... cu caiucioiul" (pe melodia "un elefant se legana"). ieri dimineata i-am pus pantofi maro si mi-a spus "la pantofii atia imi tebuie o haina maionie". no comment.
eu sunt linistita ca in sfarsit au venit canapeaua noua si ottomanii aferenti pentru sufragerie (e din stofa bej, cu lateralele din piele maro inchis, si are o extensie super comfortabila si rezistenta, pe lamele de lemn - sa doarma mamaie bine cand vine la noi). sper sa ajungem luna asta si la importatorul de mobila, sa comandam un birou nou. astept sa se deschida ikea in martie pentru decoratiuni. pentru pereti sunt deja in lucru rame foto duble si triple, pe nuante de portocaliu si bej, in care o sa inramam cateva dintre fotografiile noastre preferate. cand o sa fie gata o sa fac fotografii cu sufrageria facuta asa cum imi place mie.
ca veni vorba de fotografii, deja avem 6 contracte si abia a trecut ianuarie (si am refuzat doua, care se suprapuneau cu concediul in italia). cred ca si anul asta vom munci in weekenduri, iar la toamna vom fi storsi de energie... dar trebuie sa mai investim cateva mii de euro in aparatura, asa ca muncim, ce sa facem... cateodata stau si ma intreb de ce ma stresez eu asa de tare cu aparatura, cand am vazut "fotografi" care vin la primarie cu aparate consumer fara nici o jena... dar asta e alta discutie.

pupici tuturor bolnavioarelor si bolnaviorilor! multa sanatate!

o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Am intrat sa va salut si sa va urez numai sanatate!! Nu am apucat sa citesc nimic... of of... mai mai...cre'ca trebe'sa-mi iau un liber pentru asta!

Andries

Mergi la inceput