Piticlonti de iulie - august 2004 (211)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

helou la gagici !

am disparut ca magaru', acusi m-am asezat la calculator si n-am citit decat doua pagini din urma ...asa ca nu stiu prea multe, doar atat:

Liviu, bine ai venit pe lume, sa fii sanatos, voinic si cuminte, pupam puiul mic si mamica!
Liliana, FELICITARI !!!!!! ce veste frumoasa, stiu cat de mult iti doreai al doilea puiut, sanatate multa si fie cum zice Papadiqu ...baiat!
Lumi, LA MULTI ANI, tot ce iti doresti tu, pupam!
Daria, zic si io ca fetele ...te stresezi degeaba, nu stiu ce ac iei tu, dar eu cand luam ...aveam sangerari in timp ce luam pilulele, erau pur si simplu dereglari, nu eram gravi, si dupa cateva episoade din astea, le-am intrerupt!

noi sintem bene :), de luni am reintrat in normal, Doamne ajuta s-o tinem tot asa, eu program full la cabinet, moatza norma intreaga la gradi :), saptamana trecuta am tuns-o (Olivia, trebuia s-o tund :))) ), vineri am fost sa-i fac vaccinul, dar ne-a amanat pana pe 2 sau 9 feb, sa treaca o luna de cand a erupt varicela, aseara ne-am intilnit cu ALex al Adinei si mare veselie pe ei, ma uitam la ei si nu-mi venea sa cred cat de mari sint ...maine-poimaine vine prima zi de scoala :)
si cam atat despre noi, sapt viitoare (marti) vine mobila moatzei, sa ne tineti pumnii pentru ca incepe filmul "moatza se intoarce ...in camera la ea", am ceva emotii, m-am obisnuit sa dorm noptile intregi :), poate "patul de printesa" (asa ii zice Andreea) va face minuni si nu se mai trezeste copilu'!

va pupacim!

zilele urmatoare ii pozez freza, daca nu uit ...io m-am ramolit, am nevoie urgenta le lecitina, uit tot tot tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nicole..ai tuns fata ..cu tine nu vorbesc!
Acu'a mai ramas Roxa si Gabi..si gata se inchide ciclul..BB 2...decit daca sint amatoare pt BB 3...Papa..ce zici ...te bagi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

salut
multumim de sfaturi si urari.
tot bolnavi,frumos e ca si la mine s-a intors raceala,de parca plecase.Stranuturi din 5 in 5 minute,nasu curge abundent,toata grupa dadea de acum in ris astazi,dupa 20 de stranuturi,s-au plictisit sa-mi tot zica noroc.Asa ca-s coapta si eu iar.Casa bintuita aici la noi,de virusi pina acum.
Lili,brava,buna treaba facusera-ti.Sa fie cu noroc si o pereche de c....te sa v-a dea Domnu.Cea mai cistigata e Adeluta,tare-i bine sa ai fratior sau surioara pe lume.
Am baut acu citeva minute un cognac si m-a luat de cap.derect in pat m-a duc,asa precum gainile,sunt in stare avansata de ebrietate.Ca de medicamente m-am saturat,alcoolul e acu la putere.Macar matoala as la fel de ametita ca si treaza.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va salut scurt ca nu am loc nici aici sa scriu. Am facut testul ca daca nu l faceam sotu` dezerta E clar o singura liniuta, eu ma simt ink aiurea, parca am un bolovan in loc de stomac, dar am papat azi doar mere, deci nu stiu ce poate fi. Oricum nu am mai avut nici un semn, nimic.

Pup toata gashka, sper sa intru maine de la birou.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu sa-nkis, mai ie si cuscra amatoare...si tu..

quote:
Originally posted by kim222

Nicole..ai tuns fata ..cu tine nu vorbesc!
Acu'a mai ramas Roxa si Gabi..si gata se inchide ciclul..BB 2...decit daca sint amatoare pt BB 3...Papa..ce zici ...te bagi?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,Liliana hai satrei zile ca-n povesti,io zic sa-ti lasi sotiorul sa te alinte in continuare ca pe urma n-o sa mai aveti timp!!Beii iar o puneti vineri de-o beuta ca io am ixamin,sa-mi rod unghiile nu alta!?!
Hai ca-mi place mai mult topicul cu femina intim decat cel culinar ca aci pot sa ma bag si io,btw marti ma duc si eu la doftor ca inainte de a venii rusii am niste senzatii nasoale,asemanatoare cu gripa,or fi de la varsta
Danaspeelpoate trece totusi cu cognac,sper ca nu i-ai dat votca lui Ric?!pupici sa-oi treaca tusea mai repede,noi am tratat-o cu sirop de patlagina.
Daria io cred ca in sufletul tau ai fi vrut sa fie 2 liniutze,am dreptate ori ba?
Olivia daca-ti rozi unghiile nu rezolvi nik,trebuie sa stai cu picioarele pe peretzi
Apropo,de "indoctrinat cupii cu minimaxul"ieri ma atacase Dica iar eu strigam"ajutor,cine ma salveaza si pe mine?",raspuns tip Dica" pompierii sa vinaa pompierul Sam"!!
Hai sa avem o zi buna
Edit:Carmencita is gata pregatirile pentru Italia??Sa fie intr-un ceas bun inscrierea lui Ionu la scoala,ai inscris-o si pe Ilinca la gradi??
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!
LILIANA, esti de coma cu furtunul!!!
Pe mine m-a anuntat aseara husbandul sa ma gandesc serios si sa iau masuri repede daca vreau BB2, ca el simte ca se mosnegeste. Cu atata stres, apelam la vecini, nu?
OLIVIA, de ce-ti rozi unghiile de invidie (parca eu nu as avea un of in suflet), lasa-te purtata de val si cand apar liniutele il anunti pe domnul sot ca-i cu oki si-i mai dai timp 9 luni sa se gandeasca la problemele existentiale!
CARMEN, cu placere! Chiar, tu o inscrii din toamna pe Ilinca la gradi?
IOANA, eu sunt anuntata zilnic- "Azi sunt pompierul Sam" sau "Eu sunt Fix, tu esti Foxie" si daca gresesc si-l strig altfel in ziua repsectiva se supara si ma corecteaza
NICOLE, bafta cu intoarcerea in camera proprie, eu am avut un episod izolat de culcat opilul singur si, spre rusinea mea, am cedat la rugaminti gen "Draga mea, bita mea, hai dormi cu mine".
Am uitat sa va spun ce declaratii de dragoste imi face barbatul meu cel mic, pe la 5 dimineata" Mami, tu esti toata a mea si eu sunt tot al tau" Cred ca voi pregati ceva special de Ziua Indragostitilor pentru mine si iubitul meu Matei.

NORICO, tu ce faci? Ai rezolvat cu rezervarea de 14 februarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Liliana sa fie intr-un ceas bun si lasa-l pe sotul tau sa te rasfete...asa si trebuie!
Carmencito chiar, gasisi hainute pentru Italia? succes lui Ionu la scoala.
Gabi, da vitamina K poti lua pentru intarzierea cm.
Daria cred ca esti constienta ca ai facut degeaba testul ala, nu? ca nu avea cum sa se pozitivizeze in vecii vecilor, la 3-4 zile de la contact. asa ca il mai poti repeta peste vreo 10 zile si atunci sa vedem daca avem motiv sa bem au ba.
Olivia da cum adica doar eu si Gabi am ramas??? da' Nicole? si Robi? si parca mai erau doritoare de bb2. na ca ti se puse pata pe mine . am trimis mesaj YM offline, sper ca de data asta l-ai primit.
Robi in nici un caz duphastonul nu este anticonceptional. asa ca take care.
Dana sanatate multa...sper sa treaca mai rapid tura asta de viroza. la voi este in continuare cald afara? pentru ca pana nu da un inghet mai ca lumea...tot asa va fi, din pacate. aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

"Buna dinininineatza!"
ca asa zice Maria.

Fusei ieri la doftor si tinuram un seminar pe tema strep B si efectele Klacidului...La un moment dat ma luase ca pe studenti "pai ia spune, unde e sursa streptococului?!" Zic "sa stiti ca la cursul asta n-am fost"...:)))
Ma prezint "bine!" (de fiecare data cand face control pe masa si imi zice chestia asta ma apuca rasul, as comenta dar sunt intr-o "pozitie nepotrivita!")
A zis sa am mare grija cu efortul (ha!) ca la mine e risc de ruptura uterina (operatia mea e intr-un fel de cruce pe dinauntru si avand si uterul septat cica nu prea pot sa-mi permit sa ma gandesc la nastere naturala).
Imi dadu sa fac un pomelnic de analize, trebe sa ma duc la ecografie sa vaz ce si cum cu placenta (cred ca am sa-mi fac 2 ecografii pana cand mai ajung la el, ca la mine piticu' de pe creier e vioi si topaie cam tare...:))

Azi vin aia cu mobila, am o stare din aia de excitare nervoasa teribila, ma gandesc ca nu o sa-mi placa deloc...uffff

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aaa...nu-mi mai zise sa nu mananc, cred ca si-a dat seama ca se ambaleaza degeaba dar ma puse sa-mi fac testul ala de diabet...O avea impresia ca ma sensibilizeaza.
Ma dusei la farmacie sa-mi iau glucoza, zic "am nevoie de 50g de glucoza ..." si-mi vandu aia o galeata de un kil!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput