Piticlonti de iulie - august 2004 (211)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi nu mai facem nika in we...Uka a facut febra din senin..si nu prea..ieri de la cresa mi l-au dat in pantaloni scurti ..
Liliana multumesc..dar sper sa nu fie cazul de antibiotic..inca...vazut puiul mic..ce-a crescut!la noi sint +10 grade..este frumos..soare..primavara...
Roberta cool!Vroiam mai de mult sa-ti spun ..semeni perfect cu actrita care a jucat in The Cat in the Hat..
Va las ma duc sa ma joc cu plastilina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare !
Am pikat vad sa deskid kapitolu` nou.
Daca v ati saturat sa l dekid io, anuntati ma !

Eu sunt rupta-franta-terminataaa ... toata ziua am smotruit si bucatarit.
Vestea nasoala e ca inca am petele maronii ... marti merg la doc. Zic io ...

Am vazut pozici cu Adela, ce frumoasa eee si ce par luuung are, am vazut Maria tunsulicea si delfinasii, am vazut in sfarsit botezul unei minuni mici-mici Mara si cam atata am vazut io.

Vreau sa va urez un we fain, multa sanatate si o saptamana frumoasa !

Aici e capitolu` nou:
212

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hai ca lasai mopu sa se odihneasca chiar acum....sa va zic de bona-menajera, sau ce-o fi, vorba Lilianei... am nevoie de un sfat de la voi legat de astaca n-am timp sa dau o cautare pe google sau pe DC dupa subiect, deci: femeia e de-o varsta cu mine, are o fetita de 8 ani, care locuieste la mama ei, tot in TM, ca e mai aproape de scoala. Starea lor materiala, a femeii si a sotului e destul de precara, locuiesc intr-o camera de camin modificata, iar ea lucreaza vreo 2 ore/zi ca femeie de servici intr-un magazin din mall. Nu stiu barbata-su ce meserie are. Maica-sa se pare ca si-a asumat sarcina ingrijirii nepoatei in proportie de 80 %. In fine, aparent e o femeie domoala asa, nu a ridicat nici o obiectie, n-a pus nici o intrebare la "interviu". Are dantura in stare f proasta, mainile pareau destul de curate, hainele modeste dar curate, cred, n-am mirosit-o :) Mi-a spus ca sta bine cu sanatatea, desi e cam transparenta, ma rog, asa i-o fi felul.
ce vreau sa va intreb acum, in lumina a ceea ce am descris:
- ce ar mai trebui sa incerc sa aflu despre ea?
- sa ii cer ceva analize? si daca da, de care?
- si am mai citit undeva printr-o revista de copii, de ceva stampila de la circa de politie din zona unde locuieste persoana ce urmeaza sa fie bona, ceva care sa ateste ca locuieste unde scrie pe buletin sau asa ceva...oricum, vorba e ca am aflat de ea printr-o vecina de bloc, care vecina lucreaza la aceeasi fabrica cu mama potentialei bone, deci nu are alte referinte pt ca se pare ca n-a mai lucrat ca bona
- vreau sa ii acord incredere si sa ne intelegem insa nu stiu cat credit sa-i acord, imi fac griji pt siguranta copilului, oare pot s-o las pe Dea cu ea sau nu? Ca Danut si-a dat ochii peste cap, la propriu, ca mai nou are o mimica demna de teatrul Bulandra si mi-a zis de la obraz "mai mami, nu vleau sa ma joc cu tanti, nu plicepi? sa stea a mica daca vlea, eu ma joc cu tine, ce atata tleaba?". Asta a fost reactia lui dupa prima intalnire cu ea azi. Deci cu el mai am ceva de lucru la acest aspect si momentan nu vreau sa-l fortez la alta schimbare, si asa abia face fata la cele deja petrecute.

Deci, cum sa procedez ca sa pot sa ies afara 3 ore cu inima impacata ca e copilul pe mana buna?

Mitzi, dar nu ti-e frica de bolile ce le poate aduce Tudor de la gradi? N-o sa ai dublu de munca daca ii da si Marei virozele ? sau cum o sa procedezi? Nu stiu ce ai mai facut in ultima vreme insa parca aveai doua ajutoare acolo. Cum de te-ai gandit deja la gradinita pt Tudor?

Olivia- sanatate si lui Uka!
Daria, sanatate!
Marcela- bine ca sunteti in regula, Lia e fetita desteapta se pare, si norocoasa.
Roxi, ce mai face Pat?
Liliana, de pampers am scapat de la 2 ani, il folosim noaptea totusi, de cand ne-am mutat aici, adoarme mai greu, se trezeste plangand, sau prostdispus adesea, asa ca nu am chef de surprize. Nu se mai trezeste noaptea sa ceara olita deocamdata, asta e, trebuie sa se reinvete cu chestia asta, dar deocamdata, repet, nu-l mai presez cu nimic. Face progrese foarte mari in ceea ce priveste comunicarea, se preteaza chiar la a imita ironii, le intelege, ii place sa glumeasca, asa ca eu ma bazez pe bunul lui simt, cum a renuntat singur la a face pe el, tot asa se va deprinde sa se trezeasca noaptea din nou sa ceara olita.

Diana, locuim in zona Matei Basarab acum.

merci tuturor de incurajari, sper sa iesim din probleme si noi odata, sa respiram usurati si in privinta asteia mici cu infectia ei, ca asta ma roade tare acum, cat si faptul ca Danut mananca numai cu insistente si cu niste grimase de parca i-as da caltzi nu papica buna.uneori imi vine sa nu mai insist si gata, sa-l las pana cere el, dar asa ar sari voiniceste peste o gramada de mese, si nu stiu daca e momentul sa-si submineze imunitatea taman acum. D-zeu stie cum o fi mai bine sa procedez...

Mergi la inceput