Nou stil de viatza (124)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ruxilici sa stii ca deja m-ai corupt.
Meniul meu de ieri:
MD: cafea cu lapte + o felie de paine neagra la toast cu salata de ton
G - un mar
P (pe la 4) - o salata mare cu 1/4 piept de pui
C (pe la 8) - salata de legume cu perisoare (zeama o mancase altcineva)
Azi pana la ora asta (10:40) am baut cafeaua neagra + 3 lingurite de salata de ton + un plic de instant oatmeal (48g) + 1/2 grefa.
P - salata cu 1/4 piept de pui
C - salata de andive. Poate bag si-un bol mic de supa de varza.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Iaca Sigrid c-am postat in acelasi timp. Ce faci acolo?? Te dai in barci? Pai se poate! Ti se pare c-ai slabit prea mult saptamana trecuta? Maine sa te sui pe cantar si-am sa ma mai gandesc daca meriti sau nu . Pana una alta apa cat cuprinde.
Felicitari Adelei pentru evaluare buna si multi din partea mea. Ea e singura care are dreptul sa pape prajeli.

Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Zuzi,

vezi ca ce papi tu acolo nu e tocmai Montignac. Iti recomand sa citesti cartea intai sa vezi ce poti combina cu ce.

Succes,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Pai hai corecteaza-ma! Ce-am gresit???
Binenteles daca ai timp si chef sa ma coach.

Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor eu plec spre casa.(si acolo nu am net)
Azi am avut o zi tare urata, sunt obosita, nedormita, cu nervii pusi pe bigudiuri si prin urmare incordata si 'aricioasa' rau..intep in stanga si in dreapta...
Raportez insa ca ma fost cuminte , chiar foarte cuminte, ca de nervi pana la ora 16 nu a intrat nimic in mine si apoi am mancat 1/2 snitel ca sa nu ma pravalesc pe la birou.La mine , cand sunt stresata ori nu manac nimic cu zilele, ori manac cate o cioco pe zi..bine ca sunt in faza de post negru
Pupici la gagici.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Mia Relax! Roli e mai bine chiar tu ai spus-o asa ca fugi acasa si sari intr-o baie spumanta si gandeste pozitiv. Ai sa vezi ca viata nu-i chiar asa de grea pe cat pare!

Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Bonjour tulmond,

Mi-am facut si eu rapid aparitia pe aici sa va anunt ca m-am apucat de treaba ultra serios (tocmai ne-am luat bilet de avion pt. Ro si-am inceput numaratoarea inversa), duminica am fost la sanius cu fiimea, si ce mare fun am avut la fro minus 15 grade (noroc c-au calit-o astia la gradi ) ieri dupa ce am venit de la scoala am facut greutati si banda, plus ca m-am apucat de o dieta low carbs, care intotdeauna da rezultate la mine. Cu greu se urneste la mine cantarul, dar yessss am reusit sa-l misc cu vreo 500 g (am invidiat la greu fetele care au scapat de 2 kile fara prea mult efort), asa ca-mi aduc si eu aportul umil la ekipa green.

Delidana, tu cand ai timp sa mai si citesti? Brava tie...

Crystina, da-i bice cu bookkeeping

In rest nu-s ce sa mai spun, ca nu v-am citit din urma...mai revin,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Zuzi,

Variante de meniuri:

Micul dejun(poti manca orice combinatie din cele de mai jos)
- oua ( pregatite oricum)
– mezeluri din carne slaba
- branza
– cafea decofeinizata;, cafea slaba sau ceai slab
– smântâna sau lapte degresat

Acesta este, întrucâtva, un mic dejun anglo-saxon, cu singura diferenta ca nu are nici pâine prajita nici fulgi de cereale, nici dulceata si nici zahar.
Excluderea oricaror glucide din acest mic dejun este capitala.

Meniul tip pentru prânz va fi urmatorul ( poti manca orice combinatie intre cele de mai jos)
– cruditati
– peste si/sau came
– legumele permise( fara cartofi, porumb, sfecla, fasole boabe, morcovi fierti)
– salats ( idem ca mai sus)
– brânza
Se poate folosi ulei, smantana si maioneza( cu moderatie). Poti manca orice cantitate din cele de mai sus.

Meniul pt cina este identic cu cel de pranz. Mai poti baga in meniu si supa/ciorba dar trebuie sa iti zic cum sa le faci ca sa fie ok.

Hai ca revin acum ca acum tre' sa termin ceva sa plec si eu acasica.

Va pup,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daca ma primiti si pe mine...

Nu tin nici o dieta. Mi-am propus doar sa mananc sanatos si am ajuns la concluzia ca cel mai bun mod de a face asta este prin metoda Hay:sa separ proteinele de amidon , si sa las 3 ore intre mese.
Abia am inceput , vad eu daca ii place organismului sau nu .

Sport fac ...extrem de des : antrenamente la baschet , sala (iarna) , vara sunt la sport in fiecare zi , sala , baschet , tenis , volei , ping-pong . Dupa ce trece sesiunea ma duc iar la sala , trebuie sa-mi fac program , mi-am propus sa merg si la masaj.

Vreau sa o conving si pe mama sa slabeasca pt. ca e obeza si mai are doar cativa ani pana la varsta cu risc deosebit de crescut de boli...sper doar sa reusesc.Vreau sa gasesc in Tm un bazin de inot , daca stie cineva in afara de cel din Dacia , sa o duc acolo , ca inotul ii place.

Mama tine regimul disociat care mi se pare ok , sanatos, mai este cel cu calculul caloriilor care e foarte sanatos.Ideea este sa mananci din fiecare:carne,vegetale,fructe , samd.

Nu mi se pare deloc bune cele yoyo , regim strict cateva zile sau 2 saptamani dupa care pui inapoi dublu.
Prietenul meu a avut la un moment dat la 1,83 98 de kg din cauza ca a tinut regimul celebru cu varza.S-a convins ca e o tampenie , s-a dus la sala , nu a mai mancat atata paine si a ajuns la 78 de kg sau 80 cu musculatura definita si tot ce trebuie.
Sportul e obligatoriu!

Mergi la inceput

Ah..si am uitat. Poti manca si fructe dar trebuie sa respecti o pauza de 3 ore dupa mese sa poti manca fructe ( nu ai voie banane) si sa astepti cel putin 1 ora ca sa poti manca altceva.

Ruxandra

Mergi la inceput