Nou stil de viatza (124)
Raspunsuri - Pagina 23
andre_ea spune:
Puskin, multumesc pentru retete. Nu m-am uitat bine pe ele ca ma apuca foamea. Ma uit dupa cina
.
Zuzilici, nu te mai stresa cu masa. Pana la 1 an (si as zice eu chiar si dupa), laptele ramane cel mai important aliment. O sa manance cand va fi pregatita.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
mamica dulce spune:
Portocalelor???Unde sunteti?Cum stati?
Eu sunt in ziua 2 de daneza,merge bine,ieri n-am facut nici o abatere si s-a dus deja fix 1 kil. Si ca rasplata azi mi-am luat o pereche de pantaloni marimea...ta-taaaaa!!! 40!Si care cu adevarat stau super. Sunt negri si cu multa licra si ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred ce slabatura sunt de la "sub-burta" in jos
Chiar daca sunt la categoria supergrea pe lista
Avantaj aia aproape 180 de cm lungime
Abia astept sa ajung la 80,la pragul meu nenorocit la care zac de atata amar de vreme...de data asta il trec fir-ar el sa fie!!!!
![]()
Va pup si tineti-va tare pe pozitii fetele!!!
Anca
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Asa e, Dordia, 3.8 kg pierdute la echipa verde. Vorba profei mele de romana din scoala generala, matematica si carnea de porc, astea sint grele.
Modifica te rog si la Roxana, vezi mesajul meu anterior pentru detalii.
Asta e, cind esti serifa modifici lista aproape incontinuu, cel putin in zilele de raport. De aceea a zis si Carmen la inceput, pentru voluntare la post, aveti grija ca pentru "slujba" asta trebuie sa aveti timp la dispozitie.Eu zic sa pui informatia pe masura ce o ai, ca s-ar putea mai incolo sa uiti (mi s-a intimplat si mie).
Si intr-un final, procente, puncte, pune-le acolo sa le vedem si noi.![]()
Asa e dar....eu imi notez intr-un carnetzel si modific la mai multe odata!!! Si nu am uitat nik pana acum nu???
Fetelor am o propunere: Am facut un tabel cu situatia de la concurs insa ...nu stiu cum sa il pun pe prima pagina. E un fisier excel asa ca....cum naiba il urc??? Zic eu ca e tare misto!Si daca mai aveti sugestii...il pot modifica!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Delidana spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Asa e dar....eu imi notez intr-un carnetzel si modific la mai multe odata!!! Si nu am uitat nik pana acum nu???
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Doar pe mamicadulce, zilele trecute.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia, multumesc pentru recomandarile facute. 
Am vazut 'fotografie'....su-per-be!!!!!!!!
Sunt culese sau facute de tine?
Ce aparat foto ai?
Zuzilici, nu te necaji cu Isabella. Daca e in grafic cu greutatea, voioasa...n-ai de ce sa te ingrijorezi.
Cat priveste dieta....astept sa ma surprinzi la urmatoarele rapoarte. 
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Delidana spune:
Carmen, fotografiile sint facute de sotul meu, toate, cu un aparat digital, Nikon D70. Multumesc pentru complimente, i le voi transmite. 
Dordia, ai pus procentele insa ai uitat de Roxana.![]()
Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
puskin spune:
Buna fetele,
Eu am o zi cam plina azi, treaba multa
si d-aia care nu-mi place...da' tre s-o fac ( recrutare).
Eu am papat dimineata 2 portocale si cafeaua nelipsita, la pranz o supa de legume ( minestrone parca ii zice) si niste pui care nu prea mi-a placut
.
Aseara am iesit cu un fost coleg din Bucuresti si am fost cuminte, am papat o salata si niste branza si am baut apa
.
In seara asta nu stiu ce mai pap...maine dimineata iar program de alergat 30 de min
.
Zuzilici, Andreea, va corup eu cu Montignac asta pana la urma
!
Mamica Dulce, nu te mai lasam noi sa renuntzi asa usor! Suntem aici, pe baricade...
.Daca simti ca te ia cu pofte, da-mi numaru' de tel pe PM, sa te sun si iti garantez ca o sa ti se ia urgent de mancat prostii
.
Pupici la fete,
Ruxandra
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce
puskin spune:
Am uitat sa fac prezenta...
.
Anangel Lexi, pe unde esti? Hai aici la fete sa zici ce si cum
.
Ruxandra
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce
Zuzilici spune:
Andreea multumesc de sfat.
Scuza-mi proastele maniere, nici n-am reusit sa-ti urez bine-ai venit in gasta noastra, asa ca iti urez acum spor la slabit! 
Cami era doar o gluma faza cu bilurile.
Inca mai schiezi prin Bucuresti? Tot prin magazinele de materiale de constructii? 
Miag sanatate multa lui Roli.
Cat despre soti...fiecare-i diferit si reactioneaza diferit. Al meu de ex. o aude pe Isabella dar pentru ca doarme cu mama in camera nu indrazneste sa se duca la ea. Tot timpul ma impinge pe mine de la spate sa vad ce-i cu fata. ![]()
Dordia multumim de listuta.
De cand cu concursul asta nu cred ca-ti mai arde sa fi sherifa. ![]()
Crys am terminat. Ieri am spalat exact cat am estimat. % masini. Apoi am plecat sa-i cumpar ceva sotului. Si cand m-am intors m-am apucat de calcat ca daca nu calc imediat apoi le-apuca urmatoarea tura de rufe spalate.
In orice caz am fost fata vrednica.
Spor la invatat! 
Tzuni inca nu mi-am luat incaltari dar nici n-as putea alerga pe frigul asta. Doar daca merg mai rapid si deja incepe sa ma doar narile cand respir.
Sunt in jur de -10 grade daca nu si mai bine pe-afara.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Mai echipa purpurie .....io nu vad nici un meniu scris aici?Va destrabalati?Eu acum am venit , i am facut Adelei evaluarea de 5 ani si a iesit bine , drept apel am fost la prietena mea si am mancat aripioare cu cartofi prajiti si mujdei si langa o 
, da ti cu biciul da nu prea tare ca azi mai beau decat apa si mai mananc un mar.
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori