Nou stil de viatza (124)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salut si eu fetele, dar pe scurt ... mai tin azi lactate, adik un iaurt + oleaca de telemea, daneza nu am inceput o ca nu am cumparat nimic, dar am decis ca urmez minim 3 zile legume/fructe. Asta sunt in stare momentan. Insa merg greu cu apa, asa ca aici tre` sa mi revin.
Va pup pe toate-toate, sper sa pot intra mai des ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dordia, dupa mine e egal daca pui, cum spune si Delidana, puncte acum si procentajele la sfirsit sau daca vrei sa pui direct procentajele - de fapt, daca ma gindesc mai bine, cred ca e mai simplu sa urmarim cu procentajele si atunci raportul ar arata asa:
Echipa neagra: 21% (adica 3.7 kg din targetul de 18)
Echipa violet: 18%
Echipa rosie: 24%
s.a.m.d.

Eu zic ca asa raportul arata cel mai bine - voi ce spuneti??

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Hai ca am descoperit si eu cauza scaderii spectaculoase in greutate: au venit rushii. In conditiile astea nu m-as mira daca peste o saptamana as avea tot 57kg.

Mia, sanatate multa lui Roli. Asa sunt barbatii astia, nu te mai supara.
Puskin, da-mi si mie un forward la PM cu retete Monti.

Eu am mancat dimineata graham si o cafea fara zahar, la pranz un iaurt de baut, cateva felii de salam si cascaval, seara gratar cu muraturi. Si probabil o gustare din fructe.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Da, si mie mi se pare cel mai usor de urmarit in procente.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu cred ca e bine asa cu procentele, nu?

An-k - Olim - Cookie -Andre_ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Dordia, am dat raportul, scrie si la mine te rog 68 kg!!!
Eu zic sa ramina cu punctele si calculam procentele la sfirsit. Cred ca asa e pe intelesul tuturor.
La mentinere, modifica la Roxana: Roxana - 1.73 m :57.5kg (59 kg - 57.5 kg)

Vad ca echipa verde a pierdut 4.8 kg si Khristin inca n-a dat raportul! Felicitari, fetelor!

Scuze, dar...asteptam si alte fete la raport...de ex:Mik si celelalte din care nu sunt in concurs. Asa ca sa nu intru dupa fiecare postare sa modific.
Cat despre echipa verde...mie mi-au iesit 3.8 kg!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Atunci procente sa fie, mai fetelor!
Dordia, acum poti calcula linistita procentele. Multumim pentru modificarile facute.

An-k, ce se mai aude cu diploma?

Delia, ce mananci azi?
S.K ai mai citit in ultimul timp?
A, ....niste poze noi n-ai? Nu musai cu tine...ci locuri, obiceiuri, traditii...imi place sa casc gura la poze artistice

Tzuni, inca astept poza...si portzia de 'haiosenie' pe ziua de azi.

Si acum, mesaj special:
Inflacaratelor (Zuzilici, Sigrid, Nastad si subsemnata), mai cu viatza si...cu spor! Nu trebuie sa uitam cat ne-am propus sa slabim. Fiti tari!!!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Asa e, Dordia, 3.8 kg pierdute la echipa verde. Vorba profei mele de romana din scoala generala, matematica si carnea de porc, astea sint grele.
Modifica te rog si la Roxana, vezi mesajul meu anterior pentru detalii.
Asta e, cind esti serifa modifici lista aproape incontinuu, cel putin in zilele de raport. De aceea a zis si Carmen la inceput, pentru voluntare la post, aveti grija ca pentru "slujba" asta trebuie sa aveti timp la dispozitie. Eu zic sa pui informatia pe masura ce o ai, ca s-ar putea mai incolo sa uiti (mi s-a intimplat si mie).
Si intr-un final, procente, puncte, pune-le acolo sa le vedem si noi.

Meniul:
MD: 1 banana, citeva capsune, cereale cu lapte de soia
P: o farfurie de supa de pui, 2 crenvusti mici
C: cam 200g carne porc prajita, 1 cartof fiert, salata, masline verzi.
Intre mese: 1 cana de ceai rosu cu aroma de vanilie, 1 portocala.
Azi mi-a fost frig toata ziua, am cam clantanit din dinti. Au fost 23 de grade foarte uscate si vintoase. A trebuit sa-mi scot geaca de blugi de la naftalina.

Hai echipa verde!
Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata! Si eu la o mare si neagra.
Ruxilici multumesc pentru retete. Cred c-o sa ma gandesc din ce in ce mai serios la aceasta dieta.
Carmen multumesc frumos! Isabella e mofturoasa la mancare cam cum era maica-sa. Mi-aduc aminte ca si acum ca nu mancam decat zeama de la ciorba si aceea strecurata. Ce bine daca ramaneam asa. Sigur eram acum la mentinere.
In rest ce sa-ti zic mananca foarte bine din biberon lapte si fructe pasate. Cand e vora de lingurita doar daca-i este foarte foame papa vreo 3-4 lingurite si gata. Sunt putin suparata de situatia asta ca la varsta ei ar trebui sa manace mult mai mult si mai diversificat.
Doina scuze, n-am remarcat raportul tau. Se pare ca eu am slabit cel mai putin saptamana trecuta asa ca de azi inainte sunt pe baricade mai in forta ca niciodata. E musai sa nu-mi fac ekipa de ras. Violetelor imi cer scuze pentru faptul c-am ajutat ekipa atat de putin saptamana aceasta si sper sa recuperez mai bine pana luni. Tre' sa iau meditatii de la ZisaCami.
Sigrid te pupic. Esti bine? Rezisti eroic?
Fetele plec cu patrupezii afara si revin.

[b]

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, am poze noi dar timp nu prea am. In martie voi avea concediu si atunci sper sa le pun. Te-ai uitat la semnatura mea la "Fotografie"?
In momentul de fata citesc "Cellular", o carte scrisa de S.K anul trecut. Drept urmare azi noapte am visat numai zombi.
Am mai citit o carte foarte draguta zilele trecute: "Tuesdays with Morrie" de Mitch Albom, o recomand cu caldura, poate gasesti o traducere pe net....are niste lectii de viata care m-au pus pe ginduri....

Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput