Nou stil de viatza (124)
Raspunsuri - Pagina 25
Zuzilici spune:
Ruxandra mii de pupici. Cred ca cel mai sigur ar fi sa mananc ce mananci tu si-atunci o sa tin cel mai bun Monti. Avantajul meu e ca eu apar mai tarziu (+ 7 ore) asa ca fii buna si poasteaza-ti meniul dis de dimineata.
p.s. Sunt in proces de citire de carte de Monti . 
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
mamica dulce spune:
fetele,subtire cu postarile,i se lungesc urechile dordiei pana preda stafeta![]()
eu sunt mandra de mine,am 2 zile de daneza fara abateri si 1 kil mai putin...vedem noi maine dimineata ca acum am iar burta maaaare si latareata..sper sa fie numai apa ca fac o criza daca maine am la fel ca azi dimineata
Noapte buna si pup trupa !
Anca
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
dordia2000 spune:
Delia scuze...am uitat-o...dar...ma perfectionez pe zi ce trece.![]()
Pe Roxana...am trecut-o cu 57.5 si porcusor sau nu trebuia porcusor??? Mai zi-mi odata ca nu inteleg ce tb modificat la ea. Nu te supara plssss!
Zuzilici...sa sti ca a inceput sa imi placa treaba cu listutza...doar sa nu se supere fetele ca nu sunt chiar asa prompta. Deh am si eu un baitel de 1,2 ani si...mai tb sa stau si cu el...nu???
Xio bine ai venit!
Gata ma duc sa fac si ultimele modificari in listutza!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
puskin spune:
Zuzilici,
Spor la citit
. O sa fie multe lucruri clare dupa ce citesti cartea, eu am facut un rezumat.
Am sa postez meniul meu, sigur ca da, dar daca ti-e pofta de ceva anume nu ezita si intreaba-ma daca e ok
.
Cina mea a constat in frigarui de pui cu salata greceasca.
Seara buna,
Ruxandra
Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce
DianaR spune:
Seara una. Am reusit sa fiu tare azi si sa refuz pizza si o gramada de prajituri si sucuri... A fost intrunire mare a fetelor din Arad la una din fete acasa si nebuneala de prunci pe acolo... Apropo, Claudelu, nu mai trage cu ochiul, hai si intra odata si tu la subiect!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
mephala30 spune:
Neatza! Primiti 
Mi-e somn tareeeeeee! Ma dezarmeaza de multe ori baietii astia ai mei, mai ales pe timpul noptii, cand se trezesc amandoi....
Zuzilici, daca vrei sa mearga Montignac-ul mai repede, tine-te deoparte de smantana si cascaval.
Eu am studiat cartile, am facut conspecte si am renuintat la el.
fara motiv...poate ar trebui sa revin...
Delia, i-am aratat pozele si sotului. Poti transmite inca o tura de aprecieri. 
Diana, ce sa zic, esti tare de tot!!!!
Xio, bun venit! Daca vrei pe lista, da niste date: inaltime, greutate si tinta.
Sigrid, ufffff, nu te mai apropia de cartofi prajiti si nici de bere...ca e de rau!
Meniul:
-cafea
-o banana
-lapte cu cereale
-macrou la cuptor cu lamaie
-ardei gras cu icre
Si o ora de sala!
De saptamana viitoare inkid sala, din diverse motive, asa ca va trebui sa-mi caut alta, mai departe de casa...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
ancadragoman spune:
Buna fetele.
Meniul de azi
-o cafea
-o banana
-rosii cu branza
-diseara nu stiu ce o sa mananc,probabil o salata cu pui
-apa
-ceai
-2 portocale
Mik-Ancadragoman-Tzuni-Dordia2000anca
poze nunta
asteptam gemenii....
dordia2000 spune:
Salut!!!
Hai mai fetelor...mobilizarea!!! Ma refer la Echipa Albastra. Voi vedeti ce procent avem??? Hai cu mobilizarea si cu datul jos de kg. 

nu mi-a raspuns nimeni!!! Am intrebat cum pot pune un tabel pe prima pagina cel cu concursul...dar daca nu e interesant...ok! Dar spuneti ceva nu imi dati ignore!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mephala30 spune:
Dordia, iti raspund eu: habar n-am!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
ancadragoman spune:
Dordia eu nu am avut abateri saptamana asta asa ca eu sper sa se vada rezultatele la raport luni.....chiar ca avem un procent vai de mama lui...
Nu am idee cu tabelul
Mik-Ancadragoman-Tzuni-Dordia2000
anca
poze nunta
asteptam gemenii....