Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

martta, bine ai revenit. cred ca topfer e laptele, nu?

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salut fetelor!
Martta: bine ai revenit si sper ca problema sa se fi rezolvat cu bine!
Doinna: ma bucur sa avem vesti de la voi. Sunt atatea fete care ne-au uitat, deja!
Amik : lasa ca data viitoare va fi sigur cu noroc. Sanatate multa si pupici Alexandrei. Vroiam sa te intreb pe tine, pt ca tu ai trecut prin asta zilele trecute: cat i-a tinut starea de rau Alexandrei? Ca si Alex e acum acasa , a vomat azi noapte de nenumarate ori, acum sa zic ca s-a mai stabilizat, dar are febra. Nu vrea sa manance nimic, imi cere doar apa mereu si la cat era el de slabut, daca mai da jos din kg.......
Am chemat ambulanta si dr i-a facut un metroclopramid injectabil , amestecat cu scobutil, de la care a dormitat toata ziua. Ma termina starea asta a lui de rau.
Si noi, care ne programasem un weekend romantic, fara copil!!!! Si imi venise si mie masina, vroiam sa merg azi cu ea...deh...vise!
Va doresc un w/end frumos!

Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

buna, fetelor!

Gio: ai dreptate cu denumirea laptelui!
Pe mine m-au ajutat mult sfaturile voastre pt a rezolva problema constipatiei...Am inteles de la Anamaria ca e f.important sa nu ma stresez daca n-are copilul scaun la 2-3 zile si am pus-o pe Alexia sa faca mai multa miscare, cum mi-a sugerat Madic. Merci again!
Pediatrul mi-a zis ca e posibil ca laptele meu sa aiba un continut scazut de lactoza si ca din cauza asta nu are scaune zilnice. Din punctul asta de vedere, Crisainclin sa cred ca tocmai laptele hipoalergenic, asa cum zicea si Anamaria, s-ar putea sa fie cauza problemutei voastre.

Andra: eu stiu ca daca stai cumintica si nu faci efort, colul se poate inchide...Totusi, cred ca pt psihicul tau e bine sa mai lucrezi putin, dar sa nu exagerezi! Eu nu faceam numic si pe langa faptul ca asta imi ocupa tot timpul, ma mai simteam si obosita
In ultimele saptamani insa...simteam o fericire inexplicabila! Percepi deja miscarile lui bb, nu?

Doina: o sa va tinem pumnii miercuri! Cum de v-ati hotarat sa luati decizia de a-l opera?

Magda: sa stapanesti fericita noua masina! Pupam puiutul bolnavior si speram sa va treaca repede!

Nma: bonele iti erau recomandate de catre cunostinte sau ai apelat la vreo agentie? Eu as vrea sa reincep activitatea si nu stiu in ce masura voi putea gasi o bona de incredere.(Cu Vladut m-a ajutat soacra-mea, dar acum as incerca si varianta cu bona, nu pt ca n-as fi fost multumita , ci pt ca ma gandesc ca poate mai are si soacra-mea altceva de facut decat sa-mi creasca mie plozii si au aparut si ceva probleme de sanatate. )Ceva sfaturi?

M-am intins ca o placinta!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

magda, si taisia a avut viroza, de revelion. a tinut cu totul vreo sapt dar de varsat a varsat in prima zi. noi am stopat varsaturile cu 1 ml de no-spa injectabil. de mancat a mancat f greu. incearca cu saruri de la humana. noi ne-am revenit cu ercefuryl.

sanatate

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
crisa - eu lui stef i-am dat nan, si nu am avut probleme cu constipatia. poti incerca sa-i dai sab simplex, la stef a functionat.
pupici baietilor
doinna - tinem pumnii miercuri sa fie bine.
gio - pupici fetelor.
andra - ai grija de tine.
magda - multa sanatate lui alex.
martta - ma bucur ca ai revenit printre noi. pupici multi ingerasilor.
in seara asta vine sotul din delegatie...abia astept.
va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetelor,

Sa va mai scriu si eu cate ceva, desi sunt intr-o faza acum, asa cum zice Becali:”eu am asa o sensibilitate in mine, dar nu stiu sa ma exprim” .

Ma gandeam zilele trecute ca am inceput sa ma obisnuiesc asa tare pe aici, imi sunt familiare toate cel putin cartierul in care locuim si strazile, casele parca le cunosc de cand ma stiu. Chiar si la servici si colegii mi se pare ca-i stiu de cand lumea. Vreau sa va zic ca si aici sunt acelasi fel de oameni si mai buni si mai putini buni, doar ca toti sunt politicosi si nu ti-ar zice ceva sa te jigneasca Doamne fereste. Asta a fost primul meu servici la care nu am plans in prima zi dupa ce am ajuns acasa
Nu pot sa zic ca nu-mi lipsesc si chestii de acasa, poate doar sarbatorile ca aici nefiind o religie dominanta, incearca sa le impace pe toate, sa nu se simta nimeni discriminat. Doar Craciunul e sarbatorit asa cum trebuie, cu vreo luna inainte .

Razvan se descurca din ce in ce mai bine cu engleza, dar ma bucur ca face diferenta intre limbi foarte bine, de ex cand ajunge acasa o da imediat pe romaneste, si chiar saracul cateodata se trezeste vorbind in engleza si apoi se corecteaza singur, de-ti vine sa-l mananci. Mai nou imi face declaratii de dragoste : ma mai uit cateodata in oglinda si ma admir vai ce grasa sunt !!!! si el face : nu esti grasa, esti frumoasa ! imi place de tine ! cine ti-a zis ca esti grasa ??? am ramas si eu tablou

Alta perla de al lui : voprbeam de Sophia, fetita sora-mii cum a stat ea in burtica si cum si el a stat la randul lui la mami in burtica si apoi a iesit si s-a facut mare, si Razvan intreaba :
Dar unde e iesirea ??? iar n-am stiut ce sa-i raspund tre sa mai iau niste carti sa studiez.

Martta, bine ai revenit !
Doina, bine ai revenit si tie, dar cum de il operati de amigdale ?
Gio, ce bine iti sta cu noua semnatura parca acum era 10+ ce repede mai trece timpul…
Cornelia, iti doresc sa se termine toate problemele cu bine !

Sanatate multa tuturor si un weekend placut !
Va pup,

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by Magdone
Alta perla de al lui : voprbeam de Sophia, fetita sora-mii cum a stat ea in burtica si cum si el a stat la randul lui la mami in burtica si apoi a iesit si s-a facut mare, si Razvan intreaba :
Dar unde e iesirea ??? iar n-am stiut ce sa-i raspund tre sa mai iau niste carti sa studiez.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Magda: si eu am primit de la Vladut o intrebare de genul asta,inca de cand era Alexia in burtica. Eu studiasem problema inainte: cica nu e bine sa-i minti! Eu am preferat sa-i zic juma` de adevar si i-am prezentat varianta cu cezariana, desi am nascut de fiecare data natural. Cand am iesit din spital, bineinteles ca mi-a cerut sa-i arat dovada. Noroc cu o cicatrice mai veche, care m-a scos din incurcatura!
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare fetelor. Am intrat scurt caci ma apuc de invatat.
sanatate multa prichindeilor bolnaviori.
Marta la inceput am avut bone recomandate. Ultima e luata din ziar. Pare cea mai ok. Se ocupa, are experienta si copilul a vrut sa doarma la ea dupa ce a aflat ca o sa-i spuna multe povesti. In fiecare seara trebuie spusa cate o poveste frumoasa, altfel nu vrea sa doarma.
Magdone la intrebarea ”unde e iesirea?” am putut sa raspund caci am facut cezariana. Problema a fost ca nu prea isi mai dorea un bebelusi. Acum am rezolvat si aceasta problema.
va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa.

12+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna ziua tuturor,
Eu am ramas singurica week-end-ul acesta, mi-am trimis baietii, tatal si soacra la munte iar eu am ramas sa-mi fac de cap cu niste cursuri de finante. Am terminat un curs in domeniu iar pe 27 am examen si sunt cam bata.
In rest totul bine si frumos. Ne-am inscris si noi la gradi si incepem pe 1 martie. La inceput Calin a refuzat complet ideea de gradi, numai cand incercam sa aduc in discutie subiectul incepea sa planga si sa-mi spuna ca el vrea sa ramana acasa cu mami si tati. Saptamana trecuta dupa ce am fost in vizita (a trebuit sa mergem ptr. a fi evaluat de psiholog) a ramas foarte incantat. Azi dimineata inainte sa plece la munte a "vorbit" la telefon cu prietenii lui de la gradi sa le spuna ca se intoarce in Bucuresti si ca va veni sa-i vada.
Sanatate multa micutilor bolnavi. Noua ne-a trecut, ama ramas doar cu putina tuse. A durat cam 10 zile iar in primele a si varsat, dar din cauza tusei fiindca se inneca.
Noi cand aveam probleme cu stomacelul ne-a ajutat mult Enterolul, Hydrasec-ul si metroclopramid ptr. greata si varsaturi. De asemenea am luat si saruri de hidratare.

Referitor la constipatie, si noi am suferit din cauza asta. Eu nu am avut lapte si de mic am mers pe Milumil. Am luat im permanenta Sabsimplex si in cazuri mai rele Debridat si Lactuloza (asta parca mai tarziu).

Cornelia - multa putere si rabdare, sa treci cat mai repede de perioada grea si sa te ocoleasca toate relele. Sanatate multa micutilor!

Claudya - Multa, muuuulta bafta la operatie!

Doinna si Martta - bine ati revenit!
Doina tinem pumnii miercuri!

Magda - numai drumuri frumoase sa faceti si multa sanatate.
Si eu mi-am luat masina noua acum 2 saptamani si inca nu am reusit sa merg decat o singura data. Eu care am condus pana acum numai masinute mici (Tico, Fiat) asta mi se pare enorma si mai trebuie sa fac cateva drumuri insotita. Cu parcarile cel putin e jale. Oricum sunt blonda!

Andra - grija marw, sunt convinsa ca totul va fi bine!

Pupici tuturor, sanatate si un week-end cat mai frumos.
Maadi si Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salut!
Alex e mai bine azi cam slabit , fiindca abia a vrut sa manance putina supica, dupa ce ieri nu a mancat absolut nimic, de nu mai avea putere nici sa mearga. A facut si febra de doua ori ieri, dar azi noapte a fost ok. Eu, in afara de metroclopramid, nu i-am dat nimic, pt ca nu a avut si diaree, iar azi nu-i mai dau nici metroclopramid, pt ca il ameteste prea tare si doarme non stop de la el.
Magdone: ce bine ca ne mai scrii. Ma bucur ca v-ati acomodat acolo. Mai aveti putin si faceti 1 an, nu?
Maadi: si eu am icercat sa-i dau saruri pt rehidratare, dar Alex le refuza, insa el bea lichide, oricum. Sa stapanesti sanatoasa masina si sa te obisnuiesti cu ea cat mai repede. Si la mine tot parcarile sunt problema.
Dana: ati venit de la munte? Sper ca Stef s-a acomodat cu schiurile.

Si al meu baiat imi pune tot felul de intrebari incuietoare depsre cum a aparut pe lume si incerc sa gasesc pe loc un raspuns, pt ca e foarte insistent. Si, apropo de bebelusi, el a zis ca nu mai vrea sa mai tin un bb in burtica; vrea sa il aduca altcineva. Si a venit si cu o idee: sa ne mai faca tati un fratior! (sper ca nu!)

Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput