Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

fetelor,
eu ii dau lui Rares lapte NAN HA1 (hipoalergenic pentru 0-6 luni). Asta mi-a recomandat medicul lui. II merge f bine cu greutatea (a luat 1,7 kg in 3 sapt si juma) insa tipa cand face caca si asta aproape la fiecare masa (7 mese pe zi). Parca sa zic ca de 2 zile nu mai tipa asa de tare. Consistenta "produsului" nu este tare dar tot se chinuie sa faca si nu-l suporta la fund.
Lui Tudor i-am dat Milumil si n-am avut probleme.

De cateva zile se chinuie Petru sa-i scoata noaptea pampersul lui Tudor. E singurul de la gradi care mai face pipi in pat la somnul de pranz (acasa dormea cu pampers). Plange cand il scoala sa-l puna la olita. A inceput totusi sa fie mai cooperant. Voi cum ati scapat de pampers noaptea?

Madic, cred ca ar trebui sa schmbi bona. Daca e carcotasa cam greu sa o scoti la capat. E greu sa ramai numai cu gradi in perioadele cand va fi Maria bolnavioara sau cand mai aveti si voi nevoie sa fiti doar in doi. De ce sa dati bani si sa va si chinuiti? Mariuca e o dulce si desteapta foc. Meritati din plin sa va bucurati de ea fara stress din partea bonei. Gandeste pozitiv si ai sa vezi ca lucrurile se vor aranja.

pupa crisa

0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

claudia - mult succes la operatie si curaj!

crisa - eu ii puneam paturica absorbanta in patut dar timp de 2 saptamani m-am trezit noapte de noapte si l-am pus pe olita (si inainte sa mearga la nani obligatoriu olita), apoi s-a invatat si se trezeste singur noaptea si cere, sau doarme toata noaptea fara sa mai faca deloc. dar... se mai intampla si accidente, cam 1 pe luna mai face noaptea daca bea f multe lichide seara, si saptamana trecuta a facut de 2 ori si ptr prima oara si la pranz la gradi. cred ca a racit un pic.

si noi suntem raciti,tustrei tusim si suflam nas in cor

va pupic multa sanatate tuturor.

ps are cineva nr de mobil al carmenutzei? mi-l dati si mie pe PM va rog? eu l-am pierdut
multumesc!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici fetelor!

Claudya, iti tinem pumnii!

Pe scurt:

Mama e bolnava, nu are cine sa stea cu copiii, nu gasesc bona.
Nu il pot inscrie pe Stefan la cresa ca nu ma domiciliul in Constanta

Maria mai tuseste din cand in cand... si se pare ca are varicela...sau o alergie alimentara, dar tare urata. O sa vad cum evolueaza bubitele.

Stefan are piciorul scrantit si si-a daramat dulapul de haine pe el

Doru e bolnav si ipohondru pe deasupra

La serviciu am un control incepand de luni si sunt varza cu lucrarile.

In rest, toate bune si frumoase

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

crisa - mai mult de curiozitate intreb: de ce lapte hipoalergenic? are vreo problema sau doar dr este foarte precaut?
nu stiu sigur, dar laptele hipoalergenic se da si in caz de diaree, si in concluzie cred ca are un oarecare efect constipant... scuze daca nu prea e logic ce zic
cat despre pampers, eu i la-m scos cand am observat ca 1-2 saptamani il tot puneam si era gol. (a fost asta-vara)
a mai uidat si canapeaua - soacra-mea e responsabila, ca era cu el la soru-sa, la mare
acasa i-am mai pus o musama sub saltea, si ii atrageam atentia ca nu-i pun pampers ca s-a facut mare.
SUCCES!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Buna ziua si de la noi.Sper ca va amintiti si de noi chiar daca nu am mai dat pe aici.Noi suntem in general bine ,ma rog,miercuti mergem cu Daniel la operatie de amigdalite(sper ca zic bine nu mai stiu cum se spune corect),Zoe este bine sanatoasa ii ies dintii unul dupa altukl dar nici macar nu plinge,este un bebe tare bun,a implinit 14 luni asa trece timpul....
Am incercat sa mai citesc citeceva despre voi dar sunt inca in urma. Cornelia va doresc sanatate si in continuare multa rabdare. Pupici la toate fetele si copilasi sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

nu mai am nici o margica in burtica...

din fericire alexandra e bine, desi mai trebuie investigata si ea putin. eu incerc sa nu gandesc in majoritatea timpului, dar cand am sclipiri de inteligenta, emotionala cel putin, sunt devastata...

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor, va pup!

Mi-ati lipsit f.mult!

Suntem bine. Azi am sarbatorit-o pe Alexia. Am inceput si diversificarea. E o grasunica. Are 8600g, in conditiile in care lenesa de mine am alimentat-o pana azi doar de la san si azi, de voie, de nevoie a trebuit sa fac si prima supa din sirul celor zilnice, care vor urma!
Vladut o adora, spre marea mea surprindere, iar in ultima perioada s-a purtat frumos cu ea. Cu nazbatiile sta insa la fel. De ex, intr-o zi, cand consideram ca deja doarme la pranz, am intrat in camera si l-am gasit pe calorifer, in picioare, lingand geamul. Am simtit ca mi se taie respiratia. Acum il culc cu usa intredeschisa

Crisa, Gio: felicitari pt bebici!Sa va aduca implinire si fericire!

Amik

Claudya: iti tin si eu pumnii pt operatie!
Kehleyr: eu ii dau lui Vladut Lantigen B si Propolbaby si din oct. n-am mai avut probleme, in conditiile in care anul trecut i-am dat antibiotic in repetate randuri!

Crisa: am sa intreb fetele de la celalalt grup cu ce lapte au rezolvat problema constipatiei. Stiu ca e unul german, iar denumirea incepe cu T.

Am sa scriu maine mai mult...Incerc sa mai citesc cate ceva si din urma.

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Cornelia: imi pare rau ca treceti print-o periada asa de dificila!
Te pup si sper sa depasiti cu bine faza asta, cat mai curand!
Mii de pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare fetelor.

Amik imi pare foarte rau pentru margica ta. Incearca sa gandesti pozitiv.

Crisa noi am scapat de pampers tot cu paturica absorbanta, dar era vara. Am renuntat la scutece definitiv la 2 ani. Fiind micut i-am facut un obicei sa viziteze olita inainte de culcare si imediat ce s-a trezit. Il mai duceam eu pe la ora 1 noaptea. Se scapa destul de des la inceput, apoi episoadele s-au rarit. Cred ca de un an nu am mai avut probleme. Eram stresata cand am fost la mare, in vara, dar nu s-a intamplat nimic. Sper sa reusiti usor si voi caci e mare acum. Sa-l laudati de cate ori nu face si sa aveti multa rabdare.

Doina bafta multa la operatie. Unde o faceti? si noua ne-a fost recomandata, dar mai amanam. L-am operat de polipi la 2 ani si acum incercat tot felul de remedii naturiste ca sa salvam amigdalele.

Marta ”La multi ani!” pentru Alexia . Si noi am serbat aseara un vecin (a facut 4 ani) iar piciul meu nu s-a dezlipit de langa sticla de sampanie (pt copii).

tot . O zi frumoasa si sanatate multa.

12+ 21.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

am si eu computer acasa, cu internet aproape permanent, asa ca mai pot tine si eu legatura cu voi

Dupa ce saptamina trecuta am crezut ca inebunesc singura acasa si la pat, acum cind incepusem sa ma obisnuiesc colegii mei mi-au adus computerul asa ca va trebui sa mai si muncesc... desigur nu ca la serviciu, dar totusi

Am fost acum o saptamina la contol din nou si colul meu e la fel de deschis si scurtat, asa ca am program la pat in continuare sine die. Acum visez zilnic luna aprilie, care ptr mine va insemna ca am ajuns in perioada sigura ptr bb, care acum e inca mic si riscurile mari. Sper insa ca totul va trece cu bine.

Amik -

Crisa - si eu i-am dat lui Luca initial Humana, apoi l-am schimbat cu Milumil pe la 4 luni insa, oricum parca a fost mai putin constipat cu el. Pe linga lapte, intreaba medicul daca nu l-ar ajuta ceva sirop gen Debridat (parca asa imi amintesc ca scria pe prospect ca e bun si contra constipatiei, sper ca nu visez ca tare a trecut mult de-atunci)

Martta - bine ai revenit, ma bucur sa aud ca sinteti bine. Apropo de supa, poti face doza mai mare si apoi sa o pui in borcanase la congelator in portii zilnice, stiu ca eu asa am facut ca altminteri aruncam zilnic 80% din material, ca cit minca domnu Luca la 4-5 luni.

Doina - bine ai revenit, poate acum ca Zoe a mai crescut vei avea mai mult timp sa mai conversezi cu noi, si poate ne arati si niste poze cu copiii

pup u,
Andra (AMR 14)

Mergi la inceput