Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
gio spune:
amik, imi pare tare rau. pt linistea ta mai fa o eco; embrionul ar trebui sa creasca cu cativa mm/zi- asa se pune sigur diagnosticul. daca se confirma diagnosticul dr, nu mai sta asa, te termina psihic in primul rand...mie inca mi-e greu sa vb despre asta desi a trecut mai bine de un an; si am tot sperat vreo 5 zile sa se fi inselat cineva...
pupici
Mamix2 cu Taisia&Toria
crisotexa spune:
Dragele mele,
Am tot sperat sa ma eliberez intrucat au fost ai mei pe la mine. Realizez ca asta nu se va intampla in urmatorii 2-10 ani asa ca nu mai visez la scris si citit net pe indelete....
Noi suntem bine, respectiv:
RARES
Baiat mancacios (se cam chinuie la facut caca - va zic ca poate s-a mai confruntat cineva cu asta, la lapte praf si poate imi da un sfat), colicios (nu chiar ca la Tudor ca as ) dar tare dulce... E in faza in care e topit dupa mine si io sunt fleasca.
TUDOR
Dupa ce am scapat cu bine de o tunsoare oribila, ma uit iar cu drag la copilul meu. Noroc ca a fost parul mai mare si s-a putut repara... Se bucura de vacanta, isi mangaie in continuare fratiorul si are mare grija de el. Mi se intampla de 2-5 ori pe zi sa imi pierd rabdarea cu el, cazuri in care imi propun sa fie ultima data. Il apuca sa ii dau nu stiu ce jucarie exact cand bebe face baie etc. Vad ca s-a mai imunizat la strigatele mele. Inainte, daca tipam un pic, avea lacrimi in ochi.
Bine ca e vacanta ca iar incepuse sa ii curga nasul si sa tuseasca. Avem tema de vacanta, sa conturam un copil care e facut din punctulete, sa-l coloram si sa facem o povestioara despre el. Pana acum, am reusit sa i-l (m-am prostit de tot, asa se scrie?????) arat de la distanta. Nu face decat ce vrea el...
IO
Destrabalare curata cat au fost ai mei la mine. Sper ca mi-am incarcat bateriile. Sper ca nu m-am invatat prost..
Ma bucur ca avem vesti de la canadiencele noastre .
Amik, imi pare tare rau ca treci printr-o astfel de experienta. Iti doresc sa te intareasca Dumnezeu sa poti sa o iei de la capat .
Vad ca sunt multi copii bolnaviori. Sanatate multa!!!
Marta, esti bine????
Claudya, bafta multa la operatie. Te-ai hotarat cand o faci?
Andra, cum e sa stai la pat??? Mai poti?
Plange copilul.....
Pupa Crisa
gio spune:
crisa, ce lapte ii dai? noi humana 1 si vom trece urgent pe nan din acelasi motiv -constipatia.
pup
Mamix2 cu Taisia&Toria
romana_74 spune:
AMIK- imi pare rau ca treci prin asa ceva... sunt cu gandul la tine!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
Claudya spune:
Amik,imi pare nespus de rau pt. intamplarea asta.Daca ai citit povestea lui Gio,poate te ajuta sa intelegi si sa accepti ca nimic nu este intamplator si ca asa a fost sa fie.Cel mai important este ca tu sa te refaci si sa fiti sanatosi cu totii.Ai sa vezi ca va veni si ziua aceea minunata.Ma intreb si eu ,in legatura cu problema mea "de ce mi s-a intamplat tocmai mie?" si mi-e greu inca sa accept,pt. ca eu nu am nici un simptom.Singura chestie pe care mi-o reprosez este ca am fumat.Asta inainte sa vin in Canada,insa asta poate fi doar una dinte cauzele problemei mele.Cred ca undeva totul este facut sa se intample intr-un anume fel,iar noi nu ne putem pune impotriva.Asta e.Viata e cu bune si cu rele,iar noi devenim mai puternici,trecand peste ele.Asta se numeste experienta.Te pup si te imbratisez si astept sa ne spui ca esti mai bine.
Eu astept sa primesc un telefon de la secretara doctorului chirurg,sa-mi de-a o programare la operatie,luna aceasta,asa cum a ramas.Intre timp m-am mai informat si am vorbit cu diverse persoane si pot sa spun ca m-am mai impacat cu ideea.
Emma este bine.Pe frigurile astea oribile ma si mir ca nu e racita deloc.dar ptiu,ptiu,sa nu zic cu deochi.Mergem la balet,sambata dimineatza si pot sa spun ca are ceva inclinatii...asta pt. ca am asistat la fiecare ora si am vazut,cum nu se face de altfel,insa mandra mea nu intra in sala pana nu intru si eu.Noroc ca ma lasa profesoara.E de ajuns doar sa stie ca-s la usa,dar pe dinauntru.Acum am santajat-o si i-am spus ca daca viitoare,daca intra fara mine in sala de balet,mergem la magazinul ei preferat dupa ora...si cica n-o sa mai planga si o sa stea fara mine.Sa vadem.
Va pupic cu drag....
madic spune:
Buna fetelor,
Claudya - sanatate multa si ai sa vezi ca totul o sa se termine cu bine .
Amik - cred ca e tare greu sa treci prin asa ceva, dar acum trebuie sa te concentrezi asupra Alexandrei si in timp lucrurile se vor aseza, pentru ca sunteti inca atat de tineri. Fruntea sus!
Despre noi, ce sa spun, Mariuca e in vacanta si sta acasa, pt ca a fost si ea "virusata" (si noi pe langa ea), fara complicatii, dar i-a curs nasul si inca tuseste destul de tare, asa ca am decis ca e mai bine sa stea o saptamana acasa s-o pun pe picioare.
Oful meu cel mare este, again, bona. Mai fetelor, ori am eu un ghinion teribil, ori chiar nu stiu sa ma port cu ele si si-o iau in cap.
Concret, bona mea e acum tare ofuscata ca de luni al meu sot a intarziat fata de cele 8 ore cat trebuie sa stea ea si cica nu am anuntat-o. De mentionat ca sta 8 ore doar cand si cand, ca in rest media e de 6:30-7 ore, din care atunci cand e de dimineata o duce pe Mariuca la gradi (de fapt de cele mai multe ori o ducem impreuna, pt ca eu n-am cum sa ajung decat dimineata, asa ca merg si eu cu ele, desi asta inseamna ca intarzii la birou minim 30 min), apoi merge la mine acasa, ii face de mancare si apoi se duce s-o ia. Deci sta fara copil pe cap, n-o baraie nimeni, face totul cum ii convine.
Cand e de dupa-amiaza se duce la 12:30-13 si o ia de la gradi si sta pana pe la 18-18:30 cand vin eu.
Saptamana asta, Dan urmeaza sa plece intr-o delegatie si l-au frecat si pe el sefii dupa program, iar "doamna" e foc si para ca n-am anuntat-o. Pai daca el (sau eu) intra intr-o sedinta care teoretic se termina in timp util ca sa ajunga acasa, iar sedinta aia se prelungeste, ce sa facem? Putem iesi din sedinte doar ca s-o anuntam pe bona ca intarziem?
Deja mi se pare prea mult si cred ca o sa caut alta solutie, pentru ca vad ca indiferent cat incerc sa fie bine, tot nu e. Probabil ca eu sunt de vina, pentru ca n-am insistat niciodata sa stea cele 8 ore platite, iar acum i se pare normal sa stea doar 6-7, dar se supara cand, indiferent de vointa mea, e nevoita sa stea in plus, asta in conditiile in care de la 1 ian. i-am marit si salariul.
Ori eu sunt nebuna, ori de prea mult bine toate bonele mele o iau razna.
Spuneti-mi si mie va rog, cele care mai aveti bone, daca si ale voastre tot asa procedeaza, si va uitati mereu la ceas sa nu intarziati cumva cateva minute, sau va reproseaza asta tot timpul, dar uita sa mentioneze cand pleaca cu orele mai devreme acasa.
Scuze ca v-am facut capul mare, dar deja problema asta a ajuns sa ma consume mai mult decat treburile de la birou si nu vad cum sa o rezolv ca sa fie bine tuturor.
O solutie ar fi s-o las pe Mariuca s-o las sa doarma la gradi si ea sa trebuiasca doar s-o ia la doua zile, dar atunci in mod evident nu i-as mai da aceiasi bani (ceea ce oricum nu i-ar conveni), sau s-o duc la o gradi particulara, ca deja bona+gradi+optionale+rechizite se apropie de tariful unei particulare decente, nu de fite.
Asta e marea mea problema, in conditiile in care cu Mariuca chiar te poti intelege acum, nu mai face crizele si istericalele de mai demult.
Si ca sa ma laud si eu cu odrasla, v-am pus cateva poze de la serbare.
V-am pupat si va rog sa ma luminati si pe mine nitel, ca sa stiu incotro s-o iau.
Madi.
gio spune:
madic, noi ave cam acelasi program la bona si nu comenteaza deloc; nici salariul nu i l-am marit si atributiile au tot crescut. ma si mir cateodata cum de mai sta. stabiliti clar niste reguli.
Mamix2 cu Taisia&Toria
aditzu spune:
Buna Fetele,
Felicitari Gio pentru fetitza, sa-ti traiasca , sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa. Am vazut pozele, super
Amik - imi pare tare rau pentru necaz.
Claudya - bafta la operatie, multa sanatate, tinem pumni.
Crisotexa - Humana constipa, si Irina a avut probleme de la el.
Madic - e cam nashpa cu bona, dar toate sunt cam de-un soi. Si am mea cam tot asa, nu facea scandal , dar stramba din nas. Faza e ca daca o dai la o particulara trebuie sa ai back-up pentru cand e bolnavioara.
Irina e bine, a cincea saptamana consecutiv la gradi ceea ce este un record. A avut ceva mucisori saptamana trecuta , dar tot am trimis-o la gradi cu picaturile si panadolul dupa ea iar acasa ii dadeam Augmentin. Nu stiu cum reusiti voi, dar sincer la Irina cand sunt mucisori galbeni si febra in jur de 38 de grade nu prea scap fara antibiotic. Adica o las eu o zi, doua, trei in care ii dau tot felu de chestii Ocilococcinum, picaturi, antitermice, sinupret si Coryzalia dar fara rezultate, intre timp mucii sunt din ce in ce mai grosii si mai galbeni , copilu e din ce in ce mai pleostit si mai amarat, asa ca la un moment dat doctorita imi zice sa-i dau antibiotic. Ei bine dupa 24 de ore de cand incep antibioticul se cunoste o imbunatatire substantiala. Plus ca am ajuns la concluzia ca daca prelungesc acesti mucii prea mult ajung la bronsita si e mai nasol dupa aia.
In rest mai nimic nou, la gradinita e relativ ok, s-a resemnat cu ideea si nu mai zice nimic dimineata, comentam numai numarul de zile pana se face week-end cand avem program de Balonul Copiilor.
E in continuare la o faza acuta de "DE CE ?" .
In ultimul timp se uita la Tom si Jerry cand se intoarce de la gradinita pana pregatesc eu masa si ma mai invart prin casa iar seara inainte de culcare disecam in amanunt fiecare episod vizionat. Deci : DE CE Tom a facut aia? DE CE Jerry a facut aia? si tot asa de ma apuca nebuneala.
Ma gandeam la un moment dat sa dam o fuga la munte sa vada copilu zapada ca de abia asteapta , dar inca nu ne-am urnit.
Pupici, Adi
Maadi - ti-am trimis PM
anamaria spune:
crisa - bogdan facea kk cam 1 data la 4-5 zile. (manca NAN) eu eram destul de stresata, dar dr a zis sa-l las in pace, ca isi va intra in normal cu timpul.
nu era mare problema cand iesea afara, adica kiar daca se intampla rar, kk era de cosistentza relativ normala sau chiar moale.
colici a avut si el, si inca rau de tot! dar sa stii ca si in zilele cand avea scaun tot se vaicarea si dadea din picioare... asa ca nu cred ca ar fi ajutat prea mult daca facea in fiecare zi...
eu nu i-as schimba lapticul, s-ar putea sa se intample la fel de rar 'evenimentul' si cu alt laptic - acuma tu faci cum simti tu ca e mai bine!
madic - pai las-o sa doarma la gradinitza, draga! sunt unele gradi unde poti sa iei copilul si la 18 - 18.30, din cele de stat vorbesc (finii mei duc copilul la 8 si il iau la 18.30).
poate e o varianta si particulara, eu oricum nici n-as mai sta pe ganduri, daca tot ai probleme cu bona... exista solutii, nu???
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
nma spune:
Amik imi pare tare rau. Poate mai exista sperante. Eu la 7 saptamani am patit acelasi lucru. Am fodt la ecograf la trei medici diteriti: primul nu a gasit nici o sarcina, desi l-am asigurat ca am vazut sarcina la 5 saptamani si era si confirmata de medicul ginecolog, al doilea medicul ginecolog danuia o sarcina oprita din evolutie sau extrauterina (la eco nu a vazut nimic), iar la al treilea mi s0a spus ca totul e ok. Au fost cateva zile groaznice, dar eu era convinsa ca sarcina e bine. cred ca l-am stresat tare pe BB cu cele 3 eco, dar trebuia sa ma linistesc. Am avut ceva probleme cu rinichii si de aici si problema mea. Acum e bine, miercuri merg la medic si poate mai fac si o eco. Te astept cu vesti bune.
Mandic eu am avut 5 bone. Cu cea de acum am stabilit de la inceput ca programul nu e batut in cuie. Va mai sta peste program, chiar daca eu nu pot sa o anunt din timp. oricum de cele mai multe ori dine cele 5-6 ore stabilite sta doar 3. Eu l-am avut pe Alex la gradi cu program prelungit, dar in 4 luni nu s-a abisnuit cu mancarea de acolo si daca era fortat nu mai manca nimic nici acasa. Acum e la program scurt si sunt multumita. Eu una asi incerca sa schimb bona.
Sanatate multa la toata lumea si multi pupici.
12+ Alex 21.07.2003