Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Amik sanatate multa Alexandrei si iti tinem pumnii, sa ne dai vesti bune. Despre eco intravaginala nu-ti fie frica, am facut si eu si este ca un consult normal, nu simti mare lucru, decat disconfortul de rigoare.
Pupici,
Maadi si Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

amik, imi pare tare rau!
iti urez multa putere sa treci peste, si nu uita de alexandra are nevoie de o mami puternica.

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

quote:
Originally posted by Maadi

Buna,
- avem cca. 1.10 si 25 kg,
Maadi si Calin (19.07.2003)

WOW! ca lumea!

noi avem 101 cm si 17.5 kg.
mai dar nu-l mai poty tzine in brazte...

va pupam, sanatate tuturor picilor si mamicilor.

eu am inceput sa ii dau iar propolis cu miere de 3 ori pe zi.

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

amik: imi pare tare rau pentru ce ti se intampla. Asa am patit si eu in anul 2001 si stiu prin ce treci. Incearca sa fi tare si sa iti canalizezi atentia asupra Alexandrei. Dar s-a vazut clar acest lucru?

Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

amik - sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta... fii tare pentru alexandra, ea are nevoie de tine!
cat despre ce povestesti de alexandra, cred ca a facut viroza asta care umbla prin sat... si mama a avut tot asa, 3 zile a tinut-o efectiv la pat, vomita fara sa poata sa inghita ceva si avea ameteli, nu se putea tine pe picioare... abia dupa 4-5 zile si-a revenit.

dana - sper ca copiii sunt bine si povesteste-ne cum a fost pe partie...

baietzii mei sunt bine, i-am lasat in vacantza la socrii pt ca am considerat ca au nevoie de vacantza asta de-o saptamana, deja eram prea cicalitori cu ei si ei devenisera copiii imposibili... si pana la urma nu e vina lor ca io m-am maritat cu colegu' de banca din liceu, asa ca nu au bunici la distantza la care sa isi petreaca vacantzele....

sper ca au scapat de viroza, lui todor i-a curs nasucul cateva zile, dar asta a fost tot.

sambata a nins si au fost atat de fericiti!!! noroc ca aveam de facut niste cumparaturi, asa ca am iesit pe seara afara. au curatat masina de zapada, tati le-a facut bulgarasi... cam asta a fost tot, ca duminica deja se topise si azi e soare de primavara (desi, recunosc, are dintzi.... )

pupici cu lipici

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

amik - multa putere....ai grija de tine si de alexandra.pupici
stef saptamana asta merge cu masina gradinitei ca tati e plecat in delegatie...abia astept sa vina acasa sa-mi povesteasca cum a fost..
pupam toate mamicile, burticile si copilasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Draga Amik imi pare nespus de rau de vestea pe care ne-ai dat-o!
Pentru Alexandra trebuie sa fii tare. Sunt convinsa ca Dumnezeu o sa va indeplineasca aceasta mare dorinta.
Imbratisari si pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Amik, imi pare foarte, foarte rau. Nici nu am cuvinte de consolare. Dar tu singura vei gasi puterea sa treci peste asta. Chiar daca iti vine greu sa crezi acum, durerea se va atenua in timp. Multa sanatate Alexandrei!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Alexandra, imi pare tare tare rau pentru ce ti s-a intamplat, iti doresc multa putere sa treci peste durerea asta. Multa sanatate Alexandrei!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

multumesc pentru incurajari!

alexandra e deja mult mai bine!mananca - cam cat o vrabiuta si des, dar e foarte bine asa. se mai plange de burtica, dar cred ca incep sa i se umple intestinele si probabil are crampe din cauza asta!

sunt clipe cand uit de nenorocire si apoi, cand imi reamintesc ca am in mine un copil mort, parca ma doboara over and over ideea. nu stiu daca v-am spus ca ieri am facut dozarea de beta HCG. valoarea e de 3000 nustiuce, corespunzatoare unei sarcini de 8-9 saptamani. dupa calculul ultimei menstruatii ar trebui sa am vreo 11, daca numar de la ziua in care am ramas insarcinata-pt ca stiu exact- am exact 8-9 saptamani.
dar imi piere iar speranta cand imi amintesc ca ei au aproximat varsta sarcinii dupa sacul gestational la vreo 6 saptamani si nici nu au vazut inima. cum o dau, argumentele impotriva sunt mai puternice.
si asteptarea ma termina.

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si margica din burtica

Mergi la inceput