Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Maadi, NMA: bafta la examene!

Magda: tare dulce Alex cu fratiorul lui Ma bucur ca sunteti mai bine!

Eu sunt tare indecisa daca sa reincep activitatea sau nu. Am primit o oferta sa-mi schimb actualul loc de munca si maine merg sa negociez contractul. Pe de alta parte, in martie vom pleca in Italia, iar in iunie in Grecia si nu o sa sune prea bine sa invoc inca de la inceput dorinta mea de a avea repetate vacante Si, bineinteles, imi e si greu sa ma despart de puii mei, dar stiu ca nu sunt perfecta in postura de "closca cu puii de aur"!
Esential este sa gasesc o bona. NMA, merci de sugestie!

Romana: nu cred ca te mai intereseaza...dar mi-am amintit de o postare mai veche la legislative cand am citit CCM la nivel national. Se poate sta 1 an dupa cic, fara plata, la solicitarea mamei.

Pupici voinici!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

azi am reinceput si noi gradinitza... dupa 1 saptamana de vacanta pt amandoi, plus inca una inainte pt tudor, de teama gripei... spre surpriderea mea, tudor nu s-a vaicarit ca nu merge la gradi!

probleme care ma dispera la el sunt legate de imbracat, aproape zilnic nu ii plac hainutzele pregatite de mine sau de tati si trebuie sa-l schimb in ceva ce isi alege singur din seratr
nu stiu, poate ca la un moment dat am gresit si eu ca i-am permis sa faca asta, ca la cat de capos este el de fel ... va dati seama ce fericire pe mine sa-l imbrac de cate 2 ori in fiecare dimineatza!

unde mai pui ca este atat de conservator ca nu accepta neam sa schimbe ghetele imblanite cu incaltzari ceva mai subtiri!
asa ca ieri, pe caldurile alea, i-am scos cu de-a sila blanitzele din picioare, dupa care el nervos nevoie mare a refuzat sa mai iasa afara vreo ora - a stat in casa la desene; simteam ca innebunesc cand ma uitam cat de frumos era, am fost la tara si a venit si nasa copiilor cu baietelul ei (5 ani) si a fost atat de cald ca am stat cateva ore bune in maneci scurte... pana la urma l-am convins sa iasa si el afara, dar nici gand sa incaltze pantofiorii, a iesit in... botoshei!(niste papuci de-aia in forma de catzel, de casa!)

cam atata de povestit, aveam si eu programat sa merg la o conferintza la sinaia saptamana trecuta si s-a amanat (adica a plecat altcineva in locul meu ) ....

magdone - 'iesirea' din burtica l-a tot preocupat pe bogdan cand era de vreo 3 ani si ceva, pe vremea aia tocmai ce aparuse si tudor in peisaj ... si i-am spus ca atunci cand bebe este pregatit, mami merge la spital si nenea dr face o operatie si il scoate din burtica. eu sunt pt a le spune adevarul copiilor, dar totusi mi s-a parut cam devreme sa ii explic tainele nasterii naturale la doar 3 ani...

magda - sper ca alex e mai bine
cum este masinutza, ai apucat sa o conduci?

gabi - sa ne povestesti despre we tau romantic cu soatza proaspat revenita din delegatzie...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna dimineata!
Nu stiu ca sa va spun despre Alex. Sa zic ca e putin mai bine, desi e lipsit de vlaga, pentru ca nu a mancat aproape nimic. Mama mi-a zis ca dimineata a vrut sa pape lapte cu cereale si un sendvis. Dar ieri nu a vrut sa stea decat culcat, de ma bagase in sperieti. Azi ma duc cu el la un control, pentru ca eu cred ca s-a anemiat de la atatea raceli si de la episodul de vineri si as vrea sa ii dau putin fier.
Azi am venit , pentru prima oara, cu masina la serviciu, singura, singurica. A fost bine, mai greu cu parcatul, da merge.
Va doresc sanatate tuturor si sper sa revin cu stiri mai bune.

Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Magda curaj o sa te descurci, nu-l forta cu mancarea, incearca, cu paine prajita cumparata, branzica, grisine, noi asa ne-am restabilit dupa un episod asemanator.

Magdone tare ma bucur ca va e bine, mult succes in continuare !!

nu mai stiu cine intreba cum sa nu ajunga la antibiotic, in viroze, raceli, noi facem asa: in prima zi cum apar mucii transpareti, punem picaturi in nas, apa sarata, etc, daca mucii sunt galbeni, verzui, picaturi cu Ophtamesone,sunt picaturi cu neomicina, tot antibiotic insa aplicat local si merg maxxim trei zile, trec mucii, nu mai tuseste, etc (la noi a functionat), insa sunt mai greu de
acceptat ... de 3 sau 5 ori pe zi, in functie de greutate.

Amik e bine ca si-a revenit Alexandra

Martta bine ai revenit, nu te duce la servici daca poti !

Andra baga Discovery, etc .... bucura-te ca nu mai e mult si nu te mai intalnesti cu vremurile astea ...

va pup,
Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Claudia mult noroc si sanatate !

of fetele, citesc si uit ce trebuie sa raspund cand ajung la reply dar jur ca am un gand bun pentru fiecare cand va citesc - si cand sunteti la necaz si cand va bucurati din suflet de ceva !!

imi pare tare rau ca n-am apucat sa vin la intalneala,

ca uite acum Andra e 'blocata' cine ne mai mobilizeaza pe noi

stai acolo cuminte, sa fie totul bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna fetelor.
de o saptamana stefan merge cu masina gradinitei si e foarte incantat.asa ca am terminat de tot cu maraielile de dimineata.
anamaria - n-a fost un we romantic.....
magda - multa sanatate lui alex si spor la condus...la cati mai multi kilometri...(si sa ma iei si pe mine la o plimbare!)
va pup pe toate dulce si apasat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Martta: Mersi pentru informatie. Acum nu mai sint sigura ca as vrea sa mai stau inca un an acasa.M-am saturat sa fiu casnica, sa fac in fiecare zi alta mincare, sa le dau sa pape in gurita si sa-i rasfat pe copii.
Nu o sa-mi fie usor cind ma intorc la servici dar sper sa ma descurc onorabil. Vreau sa mai fac si altceva, ca de 4 ani numi de copii ma ocup. E vremea sa invete sa se descurce si ei in socitatea copiilor, la gradi. Cu Maria nu stiu inca ce voi face. Nu o putem da la gradi asa de mica, dar daca nu avem de ales...o facem si pe asta. Dar imi pun speranta ca tata sau mama vor putea sa se ocupe de ea pina ajung eu acasa. Daca e numai un copil e mai usor. Mai greu e cu "turma" de nazdravani care se indeamna la prostioare unul pe celalalt.

Amik: Nu fi trista pe termen lung. Ai grija de tine, ia vitamine si acid folic, maninca sanatos si mi ales continuati sa va iubiti. In curind o sa mai ai o sarcina si va fi bine.

Doina: Sanatate puiului.

Andra: Stai cuminte , odineste-te ca stii si tu ca dupa ce nasti e mult de lucru.

Crisa: Un pupic lui Tudor si unul lui Rares.

Sanatate copilasilor blnavi.

ROmana si cei trei pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna,
Am zis sa iau si eu o pauza si sa vad ce mai faceti?
Va pregatiti cumva de Ziua indragostitilor? Daca da poate imi dati si mie cateva sugestii.
Azi dimineata am fost cu Calinutz la analize, cele anuale, plus exudatul si ex. copro fiindca il cer obligatoriu la gradi. Saracutul, nu a reusit sa-i gaseasca venele si l-a cam chinuit. A intrat in colaps, din cauza fricii probabil si nu-i mai curgea deloc sange. A trebuit sa-i ia pana la urma din degetel si sa renuntam la VSH. Imi era o mila de el ca nu tipa sau se agita, sta cumintel dar i se inodat lacrimile sub barbie. Bineinteles ca dupa ce am scapat, am fost sa cumparam "masina mare albastra de curse".

Magda - Ce mai face Alex, a inceput sa pape? Cum te descuric cu masinuta noua? Ce drumuri frumoase ai mai facut, sau ai programat ptr. maine de St. Valentines?

Anamaria - Asta da personalitate la cel mic! Mie daca nu-i place cum il asortez imi spune ca nu merg culorile si nu vrea sa se imbrace. La cumparaturi isi cam alege singurel lucrusoarele, iar ultima data cand am fost sa-mi cumpar un pullover nu i-a placut ce mi-am ales si mi-a aratat el care este "super", asa ca am ajuns sa ma imbrace baiatul.

Amik - "Make love (lots) not war", vezi ca maine este Ziua indragostitilor asa ca "take action"!

Martta - Ai reusit sa mergi la negocieri? Eu cred ca ptr. toti, ar fi bine sa incepi serviciul. Sper sa-ti meraga bine si sa gasesti serviciul dorit.

Andra - Take care si sa ne ti si pe noi la curent cu can-can-urile mondene, filmele si documentarele ce merita vizionate.

Cornelia - Sper ca ai trecut cu bine de controlul de ieri. Ce mai fac piticii, sunt mai bine?

Doina - Va tinem pumnii maine!

Pupici la toate lumea si sanatate la toti cei bolnaviori!
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salutare!
Cam mica prezenta pe forum!
Romana: bine ca ne mai dai si tu vesti, dar macar te cred ca nu prea ai timp.
Maadi: Alex e mai bine, multumesac de intrebare, dar e pe antibiotic (unul mai slabut), din cauza ca are amigdalele marite si rosii. Nu prea sunt nici eu de acord cu antibioticul, dar in cazul lui, la atatea raceli repetate si dupa episodul de vineri, nu cred ca avea puterea sa se refaca asa de repede.
Cu masina merg de acasa la munca si inapoi; deocamdata nu am unde merge, iar de vreo cina romantica de Sf. Valentin nici nu se pune problema. Poate de Dragobete.
Andra: mai da-ne si noua un semn, dca tot ai calculator acasa.
Dana: ati ramas la munte?
Si la noi e o problema la imbracat, mai ales atunci cand e si taica-su acasa, pt ca vrea sa isi puna exact aceleasi lucruri ca el: daca tati poarta raiatzi vrea si el; daca poarta blugi, hop si el. Mai rau e la petreceri, pt ca Alex nu are costum , doar camasute si a plans intr-o sambata , inaintea unui botez, ca el nu are cravata.
Ce imi place, in schimb, e ca se imbraca/dezbraca singurel si mi-a zis ca l-a invatat miss Violeta (ingrijitoarea de la gradi).
Va pup si va doresc o seara frumoasa alaturi de familie.

Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

In primul rand, sanatate multa la toti piticii bolnaviori, precum si parintilor aferenti (ca noi de exemplu am "preluat" de la Mariuca toti virusii adusi de la gradi si subsemnata tuseste de cca 1 luna, in continuu ).

Altfel, ne-am mai calmat cu bona, pt ca nu prea am ce face, iar de renuntat, in mod clar nu pot momentan, oricat de multi nervi mi-as face pe tema asta. Vad ca si ea (bona) a revenit la sentimente mai bune, explicatia a fost ca avea in ziua aia ceva de rezolvat, dar nici ea nu mi-a spus. Una peste alta, e OK.

Mariuca a inceput de ieri gradinita, continua cu fisele zilnic, iar azi mi-a spus ca a desenat in caiet, merge cu placere, asa ca din punctul asta de vedere sunt linistita.
Voiam sa va zic mai demult - v-am spus ca i-am luat de Craciun un laptop de-ala de jucarie - ei bine, de atunci pana acum a invatat toate literele, si mari si mici, numerele de la 1 la 10 si in romana si in engleza (ceea ce domnisoara la gradi n-a reusit ) si acum citeste numerele la masini pe strada, buchiseste tablitele in piata (cu "ceapa", "mere", etc) - asa ca daca ma intrebati pe mine , eu zic ca e o investitie ce se amortizeaza rapid, luand in considerare si faptul ca-si face copilu' de lucru singur si mai putem si noi respira .

La capitolul discutii, nu-i tace gura nici o clipa, iar aseara am certat-o eu ca nu statea locului sa manance, ci mai lua o inghititura si iar se fataia prin camera, asa ca am luat-o cam pe sus si am pus-o in scaunel si i-am zis sa nu se clinteasca de-acolo, iar cand a terminat de mancat, ne-a zis : ma duc la mine in camera, va las sa va linistiti, apoi ma intorc . Mai venea din cand in cand si ne-ntreba : v-ati calmat?, iar daca ziceam "nu", pleca inapoi in camera ei, si tot asa.

Ca sa nu uit, fetele care sinteti/ati fost la munte, vreau si eu sa stiu daca mai e zapada (pe la Predeal, Brasov) ca vrem si noi sa mergem, dar tare mi-as dori sa gasim zapada, ca pe-aici nici o sansa...

Va pupam,

Madi si Mariuca

Mergi la inceput