Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)
Raspunsuri - Pagina 3
amik spune:
am fost la dr cu alex. i-am spus cat sunt de speriata si m-a linistit spunandu-mi ca nu e nimic cum spun astia pe la tv. fata mea are putin rosu in gat, i-a dat ospen
va pupic!
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si margica din burtica
nma spune:
Salutare fetelor.
Gio frumoasa mica printesa . Alex al meu spune ca asa va fi si ramonoa noastra.
Sanatate multa picilor bolnaviori.
Noi inca suntem bine. Alex a venit de la bunici. Ii place noua bona. Ieri in prima zi, dupa gradinita a dormit la ea. Cred ca si azi vor sta mai mult impreuna caci am un examen la ora 17.00. Si la gradinita cea noua ii place. Maine ii retrag dosarul de la cea veche.
La capitolul greutate cred ca Alex sta bine. Are 16,5kg si cam 98cm.
Acum trec la invatat asa ca va .
cgaby spune:
amik - multa sanatate alexandrei.pupici.
nma - bafta la examen. alex sta foarte bine la raportul inaltime/greutate...parerea mea....la ce gradi merge?????
pupici.
madishor spune:
Salutare dragi mamici,
M'a apucat un sanatos sentiment de lene primavaratica, dar umbla vorba ca pana la primavara ar mai vreo 4 luni aici.
Andra, nasol cu statul in pat, fa si tu cerere de un laptop ca daca scrii povesti nu te plictisesti nici tu, nici noi.
Marox, aici toti copiii vorbesc engleza desi inteleg si limba parintilor lor si chiar pot sa o vorbeasca mai bine sau mai prost, in functie de varsta la care au venit. Eu am sentimente contracdictorii - pe de o parte ma bucur ca se adapteaza pe de cealalta ma enerveaza cand ma englezeste fii'mea toata ziulica.
Cat despre ce mai mancam noi - toata ziua suntem pe drumuri cu totii asa ca mancam impreuna doar seara si in weekend. Pe Andrei l-am inscaunat bucatar in timpul saptamanii iar eu am ramas bucatareasa de weekend. Cand are Andrei timp, gateste dupa Radu Anton Roman (si pe cuvant ca e bucatar bun), cand nu are mancam fish fingers, chicken nuggets (la cuptor, nu prajite), friptura la cuptor, piure, paste, orez sau alte aiureli care se fac repede. In weekend mancam inventiile mele - pentru ca nu am rabdare sa gatesc dupa vreo reteta fac tot soiul de ciudatenii care pot sa iasa minunat sau sa sfarseasca la gunoi.
Matei nu mai e asa mancau ca pana acum si, de cand nu are taica'su timp sa-l astepte sa manance singur dimineata, asteapta sa-l hranim noi. In fiecare seara decidem ca, gata, de maine mananci singur si a doua zi dimineata tot taica'su il indoapa - asa ca vorbesc singura pe tema asta si acelasi lucru e si cu imbracatul.
pe curand,
madishor
romana_74 spune:
MADISHOR- mi-e dor de tine... tot timpul iti savurez mesajele... abia astept sa scrii!
Noi suntem bine, Matei e in perioada de evaluari la gradi si merge neasteptat de bine, nu au fost bolnavi iarna asta decat cativa mucisori de vreo doua ori, asa ca... suntem in parametri! Matei are peste un metru si 19 kg. Eu zic ca e bine! Adica si noi suntem inalti si bine tinuti de acasa, hihihihi!
GIO- sa fie sanatoasa EVA si sa va bucurati de ea! E tare dulcica si mare! Ce nume frumos i-ati pus...
Scuzati-mi lipsa, dar nu am timp sa scriu... in rest sunt o cititoare aproape fidela!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
pitzinuca spune:
GIO sa-ti traiasca EVA, sa fie sanatoasa, cuminte si desteapta! de frumoasa nu mai urez ca e!
fetele eu sunt in sesiune, am luat primul exaqmen sper sa le iau si pe celelalte.
andi a fost bolnavior acum 2 saptamani, cu diaree si febra dar i-a trecut repede, acum e bine.
va pupicesc pe toate, multa sanatate tuturor copilasilor!
b
nma spune:
Multumesc Gabi. Mi-ar fi placut ca Alex sa fie putin mai inalt caci noi suntem destul de inalti, dar are el timp sa creasca.
Alex a fost la o gradi cu program prelungit, dar de doua, de fapt de trei zile merge la una cu program scurt de stat. Mi-ar fi placut la privat, dar din cauza bugetului ne limitam. Ii place la noua gradi, iar din toamna se vor muta in sediu nou. Primarul e pus pe treaba si vrea sa construiasca o gradi moderna. Asteptam sa vedem.
Madishor la mine, mai nou, bucatar e Alex. Cred ca i-am gresit sexul. Ii place foarte mult sa ma ajute la bucatarie. Sper sa ma ajute si dupa ce o sa nasc.
Pitzinuca bafta multa la examene. Eu am scapat de trei. Mai am doua si gata. Nu stiu la ce mai fac eu scoala acum (sunt la master), dar daca tot am apucat sa dau primele doua rate ar fi bine sa nu renunt. Am avut niste greturi la examen... vai de capul meu.
Pupici tuturor si o zi frumoasa.
11+ Alex21.07.2003
cgaby spune:
pitzinuca, nma - bafta la examene!
madishor - chiar ca ne mai inveselesti cu mesajele tale....
stef de luni e iar la gradi, sa vedem cat il tine...sper sa nu se intoarca raceala.
pupam mamici, burtici, pitici!
gio spune:
Bunaa!!!
Multumesc mult pt aprecieri; fetele ,mai puneti si voi poze cu bebelusii ca tare mult as vrea sa-i mai vad cat au crescut!!!
bychi, cred ca esti singura care a zis ca seamana cu mine, multumesc, multumesc. nasul l-am remarcat si eu. da' faza cea mai tare e ca are si ea, ca taisia, degetul mare de la picioare ridicat in sus (ca al meu)si degetele celelalte lungi si strambe (ca ale lui taica-su). idem surioara ei. adica se transmite caracterul cel mai puternic si mai minunat de la parinti ce ti-e si cu mostenirea asta genetica... ma bucur ca Tiberiu e bine la gradi; eu nu prea am tupeu sa o duc pe taisia cand vine; de-abia astept sa vb cu pediatra azi.
Nma, pitzinuca, bafta la examene!!! si eu as fi fost in sesiune daca nu eram ocupata cu..nascutul. lasa ca recuperez eu la anu'.
ca vorbeati de greutate si inaltime, Taisia are 102 cm si ~ 16 kg, nu mai stiu acum ca nu-i cu mine si bunica-sa o indoapa de obicei.
si povestea nasterii, acum cat am timp de scris ca nu-i taisia acasa:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93370
pupici
Mamix2 cu Taisia&Toria
Cornelia spune:
Gio, e tare dulce Eva! Imi face pofta de un bebe fetita!
Succes celor care sunteti in sesiune! Chipurile si eu sunt, dar am mari dubii ca ma voi prezenta la examene. Am mai dat si alt tip de examen intre timp si ma constatat ca nu mai sunt in stare sa invat . Adica e greu tare
Acum suntem binisor, dar ieri a fost o zi groaznica. Maria a tusit o noapte si o zi intr-una (aproape ca trecea dintr-o criza in alta) si a varsat intr-una din cauza asta. Seara i-am facut radiografie si hemoleucograma la spital si se pare ca plamanii sunt afectati (am fost asigurat aca nu e grav) si e vorba de o infectie virala (hemoleucograma a iesit cu mici modificari). Medicul imi spunea ca e bine si ea tusea ca un magarus si nici putere nu avea sa mai se tina pe picioare.
I-au oprit "criza" de tuse cu prednison injectabil. Nu sunt foarte impacata cu tratamentul, dar i-as fi dat orice, numai sa se linisteasca. De ieri noapte pana acum nu a mai tusit aproape deloc.
Suspecteaza o bronsita asmatiforma, avand in vedere ca ea tuseste de fapt de mai mult de patru luni, cu mici intreruperi. In sfarsit, sper sa nu fie asa, ca medicii se cam arunca sa dea diagnostice din "domeniul" alergiilor.
Ama, m-am gandit la Mara. Voi ce mai faceti. Cum sunt fetele? Romana_74, ce mai stii de ele?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze