Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)
Raspunsuri - Pagina 2
Cornelia spune:
Magda !
Noaptea trecuta amandoi au facut febra si Maria a varsat din cauza tusei. Azi vine din nou medicul sa ii vada. Mi-a zis ca la Maria a trecut cam mult timp de cand are febra.
Sper sa fie doar o viroza, fara complicatii. Dr-ul mi-a zis ca e pe tipicul a ceea ce a vazut in ultimul timp si sa nu imi fac griji.
Andra, nu iti strica putina odihna! Stai linistita si va fi bine !
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
cgaby spune:
cornelia - multa sanatate puiutilor...offf...si noi am trecut prin viroza asta. acum am scapat. maine merge la gradi.
magdone - pupici lui razvan si tie!
pupam burtici, mamici, pitici.
Andra_ spune:
Buna fetele,
Cornelia - multa sanatate copiilor si nu te mai gindi la ce se intimpla in rest, incearca sa fii optimista ca prinde bine.
Magdone - bravos, urias Razvan la 19 kile...Despre mincare, poti sa te uiti chiar aici pe forum ca sint la idei si retete...timp sa ai sa le incerci pe toate
Bychi - nu-i nevoie de cerclaj, cel putin nu inca (si sper sa nu fie) Colul nu e fr. scurt la 33 mm inteleg, dar nici ok nu se poate spune ca e. Acum stau si fac scenarii, m-am uitat pe ecografiile cu Luca si lungimea a fost intre 43 mm in luna 6-a si 33 in luna 8-a, dar atunci medicul nu m-a controlat si nu m-a urcat pe masa decit cu o luna inainte de nastere, deci colul putea fi scurt si deschis la exterior si atunci, doar ca nimeni nu baga de seama. Pe 30 mai 2003 am fost la control si mi-a zis ca am colul deschis de 2 cm si ca in week-end-ul ala nasc, n-am nascut si mi-am vazut de viata, si am nascut cu chiu- cu vai (=cezariana) abia pe 25 iunie, dupa o luna de col deschis...Dar acum nici nu-mi vine sa risc, asa ca stau cuminte.
Crisa, Bibi, Gio - respect doamnelor, eu stau de 2 zile jumate la orizontala si deja am senzatia ca o sa ma duc cu capul...
Marox - AMR 15 saptamini...off, doamne, cit de multe mai sint...
mai scriu cind mai prind ocazia, pup u,
Andra (AMR 15)
gio spune:
BUna fetele,
multumim pt felicitari, va pupam.Ca sa puneti la listutza, fetitza se numeste Eva Victoria, s-a nascut pe 23 ianuarie la ora 01.00.
Noi ne-am intors de joi acasa; de ovestit va copiez ce am scris la alt subiect:
ASa, pe scurt, ca nu prea am timp: de cand m-a vazut dr si pana am ajuns la spital dilatatia s-a facut 6 (cum spuneam, eu nasteam acasa), m-au lasat de la 21 pana la 12 30 sa vedem cum evolueaza, (eu aveam contractii dar dureri pauza), anestezista nu a vrut sa-mi fac epi din cauza infectiilor avute in timpul sarcinii in schimb au avut mare grija si mi-au facut diverse - asa ca nici n-am avut nevoie. Pe la 00:30 mi-au rupt mebranele si a urmat o jumatate de ora de contractii ff intense. La 01 00 am nascut. Cred ca in total am simtit si eu 10 contractii dureroase (dar intre ele am avut timp sa-mi revin) si bb a iesit ff repede (deja suferea tare, i-am cam speriat, ajunsese pulsul ei la 60, asta stand pe spate, dupa ce am stat pe partea dreapta bataile inimii au revenit la normal). A iesit cu mana la caputz dar n-a facut nici un fel de ravagii. Iar la epiziotomie m-au sedat atat de tare ca nu bag mana in foc ce-am vorbit si cu cine.
Conditii au fost super; de la internare - am nascut intr-o rezerva unde am stat doar eu, monitorul a fost permanent la mine, moasele de nota 20 (apropo, am identificat acum o moasa si 2 asistente), m-au ajutat enorm, au stat langa mine cand bb avea probleme si ii batea inima aiurea. Dr a fost iarasi de nota 20. Dupa nastere am fost fresh, nu tu ameteli nu tu nimic..peste 3-4 ore am plecat in rezerva si am stat singura cu puiul ceea ce a fost minunat. Am dormit, puiul deocamdata a fost cuminte,sa vedem de acum incolo. Lapte mai slabutz, insistam. Oricum, despre spital &personal numai de bine. Eu una am fost tare multumita.
continuarea: lapte f slabutz, azi am luat humana ca urla copilul intr-o disperare,si in rest ne descurcam.
andra,imi pare rau ca tre' sa stai in pat;iti tin pumnii sa fie cat mai putin. vezi ca miercuri au pe reality birth stories, pe la 20.
va puppppp
38 +
cgaby spune:
gio - vazut poze...e frumoasa fos, dar are si cu cine semana....iar tu esti neschimbata! sa-ti traiasca fetele si sa va bucurati cat mai mult de ele. multi pupici.
gio spune:
Mersi mult gaby. Pana la urma v-ati intalnit? CA eu va spusei ca luni m duc sa nasc, hehe!!!
Mamix2 cu Taisia&Toria
bychi spune:
Felicitari Gio! E adorabila micuta!!! Pana la urma ai invins in disputa cu sotul pt Victoria! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Aduce muuult cu tine, mai ales la nasuc! .
Cum a reactionat Taisia?
Cornelia, sanatate multa pentru copilasi!
Hai ca l-am masurat si cantarit pe Tibi ca sa avem un reper, asa ca raportam 15 kg la 98 cm. Asa ma bucur! Am fost la ORL si are amigdalele marite si polipi iar daca va mai raci urat ar trebui scosi. Deocamdata e pe tratament homeopat, sa vedem cat ne tine.
Am fost plecati la Brasov si ne-am bucurat de zapada, de aer curat, de schi (Tibi cu Liviu) si de patinaj (io cu Theo).. happy familly!
Andra am avut si eu o perioada, prin sapt 32, cand a trebuit sa o las mai moale cu preumbarile si sa stau cuminte in casa si a fost cumpliiit! imi mai ridicam moralul gandindu-ma la fetele care stateau la pat pt a duce sarcina la capat. Bb e tot asa mare ca si Luca, comparativ in aceeasi varsta a sarcinii?
Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)
amik spune:
vai, gio, ce dulce e eva!!! i-am aratat-o si alexandrei si nu mai vroia sa inchid pozele
noi am fost vineri la ORL si se pare ca nu are polipii inflamati, adica nu e cazul de operatie! sunt foarte fericita pt asta dar acum e iar racita alexandra si traiesc o drama mai ales dupa tot ce arata astia la tv. ma duc acum cu ea la medic sa vedem ce zice.
azi m-am invoit de la serviciu pt analize - apropo, am analizele f bune! si daca e nevoie sa stea alexandra acasa zilele uramatoare imi iau medical.mi-e asa de mila de ea...
Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si margica din burtica