Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

BUna

Madishor, Magdone, ma amuz de fiecare data cand citesc de moda "incaltarilor" pe la voi pe acolo. Haha, adidasi cu sosete flausate....

Andra, bble tau e bine tare ca greutate, ca a mea avea 1750 la 33 s tin minte. Tinand cont ca si Luca a avut 4 kg, de ce ar fi frate-su mai prejos? Si nu vrei sa ne spui cum o sa-l cheme? Ca a mea a ramas ca regina Angliei. Doar ca la mamicile celelalte a fost asa pana de imaginatie ca-s vreo 4 Eve. Asta legat de experienta lui Bibi cu numele....

Bobi, si Taisia a patit-o cu auzul de la cerumen sau de la otite seroase etc etc, dar ma bucur ca si-a revenit.

Eu sunt destul de suparata ca n-o voi mai duce o perioada la gradi pt ca imediat a racit si Eva (ele sunt bine amandoua dar mama panicata fuge imediat cu ele la dr si le-am luat din pripa ca sa zic asa). Asa ca dr ne-a cam taiat-o cu gradi si eu il ascult de data asta ca de fiecare data cand nu l-am ascultat n-a fost bine. Dpa botez poate revenim, ma rog...

Am aranjat si pt botezul bubulinei, am gasit ceva f fain, o pensiune in Bucuresti, hehe. Cu curticica, terasa, camere deasupra, super!! Si nici nu se fumeaza asa ca m-a cucerit. Biserica mai ramane de gasit si gata. Si sa mai treaca luna sa botezam copilul.
Crisa, voi cand faceti? Sau ati facut deja si am ratat momentul?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Dragele mosului, am intrat numa sa va spun (laud ) ca plec la Londra. In sfarsit un mini concediu in ultimii aproape 2 ani. Am un stres cu zborul dar sper sa ma urc in avion totusi. Mi-e inima grea ca-mi las iubitzii acasa si plec ca o ticaloasa singura la plimbare.
Astazi Ianis a implinit 7 luni, iar David mi-a spus ca nu mai e dragutz cu mine ca l-am dus la gradi

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Bibi, drum bun si distractie placuta! Desi n-am fost eu prin multe parti alea lumii, la Londra am ajuns si am stat vreo 2 zile. Mi s-a parut un oras de vis!!! Superb!!! Cat am fost pe acolo, nu ma mai gandeam la nimic, parca eram in transa S-ar putea de atunci sa mi se traga cu Canada

Crisa, am gasit cartea de la biblioteca si o citesc si eu la servici in pauza de masa, ca n-am altfel cum, acasa nici nu se pune problema trebuie sa ma joc cu Razvan, nu stiu mai daca si ai vostri fac la fel, dar Razvan numai asta zice toata ziua; mama hai sa te joci cu mine, hai sa ne jucaaaaam. FFf buna!, incredibil cat de multe greseli facem cu copiii fara sa stim, chiar dimpotriva ni se pare ca facem bine.

va pup sanatate copilasilor!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna
Cornelia fata draga ... am vazut pozele copiilorsi si spun cred ca a nu stiu cata ora, ca esti facuta sa faci plozi frumosi...
Fetelor mai am putin si vineri ma duc acasa la Flaviu, sper sa fie 2 saptamani usoare si sa nu-mi faca vreo surpriza; la gradi am aflat ca un copilas a facut varsat de vant! Chiar voi cum stati la capitolul "boli ale copilariei"...? au facut cateva sau inca nu!
Va doresc sanatate, bucurii si burtici fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Scurt, ca asa sade bine la mamicile cu doi popii...

Ma duc azi sa caut de imbracat pentru botez. Pai mai fetelor, ori mi se parea ca am intrat in magazine second-hand, ori totul era mic, ori totul era f scump. Ca sa nu mai zic de moda asta gen gogosar. Frate, am imbatranit, ca mi se pare oribila. Daca as mai slabi vreo 20 de kile poate as avea vreo sansa, insa asa .

Rares e tare cuminte (sa nu-i fie de deochi). Ma trezeste numa pe la 4, penru un laptic.

Cu Tudor am ajuns la dr. Stanciu, ca m-a innebunit cu o diaree. Cred ca suntem pe drumul cel bun. Mi-a zis ca i se pare ca Tudor are polipi si maine ma duc la ORL cu el (la asta chiar nu ma asteptam). Am profitat ca a fost mama la mine si l-am dus si la dr. Chirila (fitoterapist si homeopat).

Gio, sambata avem botezul. Se ia cadou la nasi? Ca nu mai stiu.

Bibi, sa petreci bine la Londra. Ia banuti multi la tine ca e rost de cumparaturi...

Gio si Cornelia, v-am vazut minunile. Scumpe foc.

Pt. fetele cu bebelusi: Mi-a zis dr. Stanciu sa nu mai aspir nasul lui Rares cu pompita sau batista bebelusului. A zis ca nasul trebuie sa se curete in mod natural, altfel se forteaza aiurea mucoasele.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Crisa, petrecere frumoasa! din cate stiu eu se ia (adica noi am luat la botezul taisiei, cred ca vom lua si acum).

pupam copiii cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Madishor - daca-i streptococ atunci musai antibiotic si repetat exudatul (eventual si alte analize, la mine se vedeau problemele la VSH, fibrinogen marit si cam atit imi mai amintesc) si verificat dupa alte citeva luni daca nu-i mai iese nimic acum, ca streptococul asta e porcarie mare. Parol! Dar ce-i cu lipsa fortei de munca acolo, ca tot pleaca romanii sa munceasca in Canada gramada, si tot nu v-ajung?!

Bibi - distractie placuta, cica e minunat, sa iei aparat-pozat cu muuulta memorie la tine si pantofi comozi. In rest...mind the gap! (ca sa nu te mai bag in vreo ceata londoneza acum inainte de plecare, cica asa scrie pe peste tot pe-acolo, mai ales pe la metrou)

Crisa -si cum fu madam la homeopat, ce-ti recomanda, e bun, iti place? Distractie placuta la botez si un bb ne-urlator!

Pojo - si tie iti urez distractie placuta acasa cu Flaviu, si nu te stresa cu prostii, profita de timpul petrecut impreuna, primavara, acasa...

Gio - mda, bb mare si mami bucuroasa pe tema asta, sper sa fie si el la fel de putin dispus sa iasa cum a fost Luca, si sa ajunga la 4 kile sau chiar 4 jumate ca frat-su, ca taaare bine a fost . Cit despre nume, aveam impresia ca l-am mai zis, nu-mi fac griji deloc ca mi l-ar fura cineva, odata ca aici nu prea are cine momentan, iar la colegele mele de generatie de-acum n-am scris ca nu m-au inspirat, si-apoi ptr ca bag de seama ca oricum numai mie imi place . Asadar pe no.2 il va chema Fred, cum am vrut sa-i zic si lui Luca, dar nimeni n-a fost de acord atunci (adica tat-su), dar intre timp cred ca s-a obisnuit cu ideea, asa ca n-a mai comentat (prea mult). Cum si Luca a fost de acord...mai poate cineva sa zica ceva?! Acum aveti timp sa va obisnuiti si voi cu numele ...

pup u,
Andra (AMR 9)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetele!

noi suntem bine, mie tot nu-mi vine sa cred ca baietzii mei nu au racit deloc anul asta, sper sa nu trag a rau dar ma gandesc ca daca da Dumnezeu sa vina odata primavara chiar am scapat cu bine!

tudor e in continuare ffff incapatzanat si suparacios, are muuuulte tabieturi si idei fixe de la care nu accepta sa se abata deloc - asta insemnand de ex ca soldatzeii din paine cu sunca nu au voie sa se murdareasca de ketchup, care ketchup tre sa stea fis in locul special ales de el pe marginea farfuriei... si daca cumva din graba gresim el nu mai mananca, pleaca si sta suparat sub masa

ieri au fost cu socrella prin oras si i-a plimbat cu masinutzele; pt prima data tudor a avut masina lui si cica a condus foarte atent - cred ca seamana cu tac'sau

se vorbea despre vitamine pt pofta de mancare: eu nu le dau strict vitamine pt pofta de mancare (desi bogdan a avut si mai are inca perioade in care mananca doar 1 data pe zi)

le dau insa de fiecare data dupa ce au fost bolnaviori si au facut tratam cu antibiotice. le dau de obicei pikovit, le place gustul, sau in cazuri mai 'grave' multisanostol.

dar le dau in fiecare zi vit C si D.

crisa - spor la cumparaturi si pregatiri pt botez!

noi nu am facut cadou la nashi la botez si nici nu am primit de la fini... dupa fapta si rasplata!

cand i-am botezat pe baietzi nu eram tocmai 'pe roze' cu banii, si pt ca nashii baietzilor sunt niste foarte buni prieteni, ne-am cerut scuze si ne-am revanshat la craciunul urmator. se pare ca si finii nostrii au procedat la fel...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

in sfarsit am timp sa mai scriu si eu cate ceva pe aici.
bibi drum bun si vacanta placuta.
crisa, gio petrecere frunoasa la botez.
la capitolul vitamine ne putem inscrie si noi. eu ii dadeam lui alex propolis cu vit c, dar parca i s-au colorat dintii. acum primeste doar vit c, din cand in cand. acum ia pt prima data si cavit junior. l-am primit de la o prietena care e farmacist si am zis sa i le dau. lui ii plac mult. de obicei alex mananca bine. mai face si mofturi caci a crescut, dar cand ii e foame mananca. importamt e sa nu primeasca dulciuri intre mese.
la capitolul bolile copilariei el a facut rujeola la 1 an si 2 luni, chiar cand tr4ebuia facut vaccinul.
Alex ma ajuta in casa, mai ales acum caci mi-a crescut burtica si nu pot sa fac efort. la el in camera isi strange singur jucariile, face patutul si incearca sa stranga cu matura. la capitolul sters praf e dezastre caci de multe ori o face cu o carpa uda si spoieste tot, dar el e mandru ca ma ajuta la curatenie. cred ca i-am gresit sexul caci ii place si la bucatarie, iar cu masinutele se joaca rar.
saptamana aceasta am renuntat definitiv la olita. i-am spus ca trebuie sa o dam la un bebelus, dar el m-a rugat sa o pastram pt bb-ul nostru si a promis ca nu o sa o mai ceara. se pare ca se descurca cu capcul de wc.
cam atat pe azi. pt ca am ramas acasa trebuie sa merg eu sa il iau de la gradi, asa ca trebuioe sa plec.
va pup.
sa aveti o zi frumoasa.

17+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Am revenit din vacanta. Am adaugat cateva poze la semnatura...
Revin cu cateva comentarii mai tarziu. Va pup!

Mergi la inceput