Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna tuturor si o saptamana super sa aveti!
Bine ai venit Martta, frumoase poze! Asteptam amanunte.
Cornelia ai doua copii superbi trebuie sa fi o mamica tare mandra. Sa va traiasca!
Romana, ai reusit sa-ti faci un plan de bataie?
Noi suntem bine, azi am reinceput gradinita dupa o saptamana de pauza, adica am avut otita. De bine ce incepusem sa ne obisnuim, azi am luat-o de la capat cu plansul.
Pupici multi,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Crisa: sa va fie de bine Botezul!
Maadi: dupa otita, presupun ca azi a fost si putin mai sensibil Calin. Pupici micutului plangacios!

Mi-a placut la Roma, desi au fost si multe minusuri(mizerie mare in oras, in primul rand)! Copiii au reactionat f.bine. In penultima seara, Vladut a facut febra, insa aveam tot arsenalul de medicamente dupa mine. I-a curs putin nasul, iar acum e bine.

Pupici voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Liniste mare pe-aici!

Azi am descoperit ca Vladut e pasionat sa gaseasca iesirea din labirint. Aprox. 90 min. a fost ocupat cu astfel de joculete, pe care le-a gasit in niste reviste pt copii ce zaceau la el in sertar...Acum stau si ma gandesc...Poate ca ai vostrii au depasit de mult etapa asta, desi pt mine e la fel ca cea cu multumile! A trebuit sa-i explic, la un moment dat, cum e cu busola(era una desenata) si sa-i introduc si notiunile de N,S,V,E. Propun sa mai vorbim despre "preocuparile" lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

se vede treaba ca Andra e acasica, la pat, ca nu ne mai intalniram..imi lipsesc tare mult intalnirile noastre desi la stadiul in care ma aflu acum nu prea vad cum as putea sa vin, dar asta e alta poveste. Sa ne mai dai de stire cum te simti, Andra, si ce-ti mai fac voiniceii. Si odihneste-te cat mai poti.

Martta, ti-am admirat pozele si in primul rand silueta. Sunt si eu curioasa, ai tinut vreun regim ceva sau n-ai avut probleme cu silueta dupa nastere? Ca la mine sunt muuuuuuuuuuulte kg in plus si am snezatia ca vor sta acolo forever.

Amik, ce mai faceti? Mai spune-ne una-alta despre voi.
Alinuta, tu cand trebuie sa nasti?
Claudya, cum te simti, ce face Emma?

Si pupam restul de mamici neamintite aici si mi-e tare dor de atmosfera de pe vremuri! haideti ca a venit primavara si macar prin parc intr-o duminica sa ne vedem, prin Herastrau sau Cismigiu ca e tare frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Noi traim inca si suntem sanatosi cu totii dar nu mai am nici o clipa libera . Nu stiu de ce, dar trece timpul parca zboara si nu apuc sa fac nimic.

La Stefania la gradi se inmultesc cazurile de varicela. Cum am zis si mai devreme si am parut inconstienta unora nu m-ar deranja sa faca, dar daca o ia acum ne strica la fix vacanta de Pasti - apropo ce planuri aveti? noi mergem in Delta... Asa ca de maine nu o mai duc, daca a luat-o pana acum se declanseaza pana de Pasti si o las la socri iar daca nu a luat-o, poate ne facem si noi vacanta... Imi pare rau sa o scot iar din program ca abia eram incantata ca nu mai raceste...

Sofia a inceput sa mearga de-a busilea si este de neoprit . Sta in picioare tinandu-se de ceva cateva zeci de secunde bune. Am intarcat-o, asta din cauza ca nu m-am mai rabdat eu cat de grasa eram si am inceput sa tin regim. Inevitabil dupa 3 zile am pierdut laptele... care oricum nu mai era decat noaptea. Si un alt efect secundar fericit este ca nu se mai trezeste noaptea sa manance .

Am si eu o intrebare, poate aveti idee: pentru grupele de varsta 1-2-3, peste 15 kg, se mai fac scaune auto cu sistem de prindere ISOFIX? Ca ne-am luat masina cu ISOFIX si nu gasim scaun... iar astea normale nu stau ca lumea pe bancheta din spate.

Am vazit ieri la Happy Baby pe Dacia (sau Eminescu) pantofiori tare frumosi de primavara, de la Melania Kids. Sunt scumputi, dar sunt de calitate - Stefania a facut toata iarna in niste ghetute de la ei si arata ca noi inca.

Va pup si o primavara frumoasa in continuare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

vaz ca a dat primavara in gasca noastra si nimeni nu mai are vreme de scris, fr. bine, plimbati-va fara griji ca scap eu de-acasa si va prind cu arcanul la o intilnire, daca nu innebunesc de tot intre timp

Dana - esti incurajatoare de numa (ptr mine cel putin) cind tot spui de lipsa timpului, dar acum nu mai pot decit sa dau dovada de optimismul meu inconstient si sa sper ca mie imi va fi mai usor...somehow...poate fiind vara . Despre scaune nu stiu nimic, dar poti intreba la magazinele de specialitate sau cauta pe cele virtuale. Felicitari ptr plibareata, dar o poza (macar) nu ne arati si noua?

Marta - m-ai dat gata cu punctele cardinale, super-tare Vladut! Sa-ti spun si ca m-ati impresionat cu pozele, sinteti o familie asa frumoasa, si va admir ca v-ati dus cu copiii in corpore, eu pe al meu sot cred ca nu voi reusi sa-l conving inca 2-3 ani..., asa a fost si cu Luca si pe-acolo ma tot uitam dupa copii si-mi inchipuiam ce-ar zice si ce-ar face Luca daca ar fi cu noi

Maadi - ca sa te consolez cumva: dupa ce in primul trimestru nu mai plingea cind il lasam la gradi, de cind ne-am intors din ianuarie, Luca se vaita zilnic, uneori plinge mai serios, alteori doar se mitiie, in plus de acasa intreaba "azi ma duci la gradinita?" si cind ii spun ca da incepe "da eu nu vreau sa merg..." si tot asa

Eu astept cu nerabdare Baby expo, o sa fiu fr. cuminte si nu stau decit o ora- o ora jumate, ca am obiective clare , daca vreti sa ne vedem eu voi merge joi la 11:00, ca sper sa fie gol la inceput. Fetele cu bb2 (care nu alaptati) ce biberoane imi recomandati, ca acum vaz ca s-au schimbat mult brandurile fata de ce se gasea pe vrmea lui Luca ?

pup u,
Andra (AMR 8)

hai c-am inceput si noul subiect, va astept aici

Mergi la inceput