Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

BYCHI- bona aia e kamikaze... nici pentru o mie de euro nu as sta cu doi copii care nu sunt ai mei atat, abia rezist cu ai mei 4 ore de cand vin de la servici... Vreau sa zic ca la noi la Cluj sunt preturi mici la bone... adica nasa mea ii da bonei 5, 5 mil pe luna in conditiile in care vine pe 8 si pleaca pe la 18 si are grija de fetita nasei de un an si sase luni!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Ce s-a intamplat cu CGABY??? sa ne spuna si noua cineva ceva?!

Mergi la inceput

Ufff, si inca ceva... am scapat de suzeta la Luca, suntem tareeee bucurosi de izbanda... urmatorul pas... sticla cu lapte cu biberon sau olita, sa vedem cum e dispus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

bibi,unde te duci la piscina cu David?

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

bibi, inca o intrebare despre piscina - sa ne spui si noi unde mergeti, pls. si daca ai idee unde pot gasi slipi 7 casca pt par pt taisia. sau daca stie cineva.

amik, taisia a fost cu taica-su sapt trecuta la o piscina in Dr Taberei, pe Valea Oltului - la Passion. Intrarea e 300 mi pt adulti si copiii sub 5 ani nu platesc. vali zicea ca sunt vreo 30 grade acolo, au dus, foen, nu e prea aglomerat. in mare ok; dar nu merita decat daca te afli prin zona ca banuiesc ca sunt multe prin oras. dar taisiei i-a placut la nebunie dupa ce a urlat juma' de ora ca ea nu intra in apa ca o ciupeste delfinul de fund.

pupici

Mamix2 cu Taisia&Toria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Sanatate Andi, Irina, Taisia ! Sanatate si mamei Danei!

Andra, sper ca esti bine!

Amik !

Am vazut si eu poze cu bebei. Sa va traiasca! Stefan al meu, deja e baiat mare.

Nu prea inteleg ce s-a intamplat cu Cgaby. Deja e al doilea caz din gtrupul nostru si nu prea vad motivele. Gabi nu pare genul care sa intre in polemici. Nici cu Bobi nu m-am prins ce s-a intamplat la momentul respectiv. Cam "politienesc" "statul" DC.

Madishor, mult succes in ce ti-ai propus! Ma gandesc mereu la voi, cand vrand-nevrand fac comparatia intre Maria si Stefan . Exceptand faptul ca Stefan e destul de vorbaret, in rest parca sunt ani lumina intre Maria la 1 an si 10 luni (adica exact varsta de la nasterea lui "bebe") si Stefan la 1 an si 10 luni.

Romana_74, felicitari pt. renuntatul la suzeta! Si eu ma minunez de preturi la bone si gradinite in Bucuresti. Eu, daca mi-as gasi bona (stau departe de civilizatie), i-as da 5 milioane pt. program de aprox. 8 ore.

Magda felicitari pt. masina!

Maadi, da, Martta se referea la subiectul de "burtici". Sper sa ii iasa bine analizele lui Calin!

Ma gandeam sa o dau si eu pe Maria la inot la vara, dar nu prea stiu daca am unde. Bine, asta in cazul in care voi reusi sa o conving sa intre in apa. Am intrebat-o daca vrea s afaca inot si mi-a spus: da, dar trebuie sa imi cumperi coada, par lug si rosu si sutien sa ma transform in Mica Sirena, ca eu nu stiu sa inot .

Sa va spun o faza haioasa. Dupa aproape o luna de stat acasa, Mariei nu ii mai vine nici o pereche de incaltaminte. Asa ca azi mergem la cumparaturi, doar ca nu stiu cu ce sa o incalt pe drum . Cum purta pana acum 27, se pare ca a trecut la 28.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

cornelia, si alexandra pare ca a crescut atat de mult in ultima vreme!i-am luat niste ghete si cizme prin noiembrie.de boicei le iau usor mai mari ca sa intre bine si cu ciorap de-ala gros.e, acum copilul e cam in pom cu incaltamintea si mai nasol e ca in magazinele pt copii din unirea nu am gasit nimic frumos.

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

eu sint bine-mersi acasa in continuare, muncesc cite 3-4 ore/zi si trece timpul mai usor, deja au trecut 3 saptamini de cind sint acasa si parca incep sa "vizualizez" cum vor trece si restul, ca pina acum mi se parea imposibil de suportat si inchipuit. Luca e si el bine, n-a avut nici o conjunctivita, in schimb face pipi des in continuare. Primele analize arata ca elimina prea multe proteine, ceea ce e semn de infectie; astept si rezultatul uroculturii miine cu antibiograma sa vedem ce-i dam sa scapam de pacoste. In rest n-are febra, nu-l doare cind face pipi, e fr. vesel si ok. Ieri am avut o zi proasta cu el cu masa, ca de obicei as spune, n-a vrut sa manince la prinz, asa ca dupa rugaminti si amenintari, l-am lasat pe scaun la masa singur pina termina de mincat. A stat vreo ora, dupa care a adormit la masa, dar de mincat tot n-a mincat lingura de mincare pe care o avea. Fetelor, am citit sfaturi si tertipuri, mereu imi propun sa nu ma enervez cind ma asez la masa, i-am dat de mincare orice...copilul asta insa reuseste in continuare sa ne dispere cu incapatinarea de a refuza sa manince. Nici la gradi nu e mai bine, mereu imi scrie educatoarea ca daca nu trage de el sa manince, el sta de vorba sau se uita la ceilalti copii si se ridica cu burtica goala de la masa. Am incercat sa nu insist la o masa si sa-l las nemincat...credeti ca dupa aia a mincat?! aiurea... De fapt cred ca daca i-as dar numai bomboane si ciocolata, ar minca, dar fructe sau legume...ferita'sfintul!

Mda, hai ca ma simt mai bine ca m-am plins si eu putin, adevarul e ca altminteri e un copil atit de cuminte si de bun, doar nu se putea sa nu fie chiar nimic de care sa ma pling, ca-l puneam in rama

Cornelia - deci Mariuta traieste in continuare pe picior mare . Mi-amintesc ca erai tu stresata de la 1 an cu asta. Eu pe de alta parte ma mir, ca lui Luca i-am luat adidasi in vara, si ii vin in continuare, e drept ca erau putin maricei, dar totusi de crescut a crescut vreo 3-4 cm, dar la picior...nada.

Romana 74 - uite aici...Felicitari ptr suzeta si bafta cu olita!

Bibi - pai daca esti singura, de ce nu iei baietii intr-o seara sa veniti pe la mine?! Si daca nu esti, cind te hotarasti, noi va asteptam! Bineinteles daca intre timp a invatat David care-i prosopul de miine si care-i de picioare, ca altminteri...

Martta - ma bucur teribil ca ai revenit, Alexia e o grasunica minunata, cu serviciul iti urez bafta orice ai decide pina la urma!

Madishor - te citesc, te citesc

Bobi - halal descriere am "mama lui baietelul care ma speria" Dar adevarul e ca Luca asta face, nu se bate, nu se cearta cu alti copii, incearca sa-i sperie

Dana - corcodusul meu e plin de muguri, acum insa ca s-a racit vremea si se anunta asa inca vreo 2 saptamini imi fac griji sa nu dea inghetul peste el si sa n-am flori deloc anul asta. Vreau sa vina primavara mai repede!!! (bat si din picior, dar degeaba )

Bychi - asa ma gindesc si eu cu ce invata la gradi, sint happy ca ii invata sa coloreze, sa lipeasca si sa taie hirtie, in plus vad ca vine cu destule cuvinte in engleza. Dar banui ca are destul timp pina va invata literele si cifrele, chiar vorbeam cu o prietena care a facut pedagogicul si spunea ca ei la virsta asta oricum invata cel mult ca imagine cifrele, ca ptr. ce trece de 2 nu prea pot conceptualiza oricum copiii, ca de-aia se invata la 6-7 ani, ca atunci creierul lor e pregatit sa primeasca informatia respectiva. Acum pe de alta parte eu am auzit despre copii care fac exercitii cu numere gen "cite petale are floarea" sau "citi arici sint in desen" la virste putin mai mari decit ai nostri, dar probabil ca trebuie sa existe genii in fiecare generatie, eu zic bogdaproste ca la noi nu e cazul, si-asa copiii astia mi se par mult mai destepti si informati decit eram noi la virsta lor

Prin puzderia de cadouri primite de Craciun, Luca a capatat (chiar de la prietena mea cu pedagogicul :) ) o carte din seria Enciclopedia pentru prichindei Larousse zisa "Prima mea carte de intrebari" - e fr. buna ptr ei, prezinta informatii din domenii diverse (natura, animale, pamint si univers etc.) sub forma de intrebari si raspunsuri pe intelesul copiilor; sint unele mai complicate, dar majoritatea sint fr. interesante, Luca sta cu gura cascata sa-i citim din ea.

pup u,
Andra (AMR 12)

Mergi la inceput

ANDRA- hmmmmmmm, mersi, e o situatie naspa!

Va multumesc pentru urari, da, am reusit sa scapam de suzeta si doarme foarte bine si linistit, e vesel, mananca bine, toate la superlativ! Intr-adevar e diferenta maaaaare intre Matei la varsta lui Luca si Luca! Parca Luca e mai bebe, mai alintat, Matei era mai pe picioarele lui! Avea si mai multa rabdare si il interesa foarte mult cititul povestilor, Luca e tare interesat doar de denumirile animalelor prin asociere cu poza si nu are prea multa rabdare la nimic, e incontinuu in graba si e foarte foarte smecher!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

De ce i s-a inchis contul lui Gabi?????!!! Poate ma lamureste si pe mine cineva, pleaseeee!

Mergi la inceput