Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Uite aici pentru cine e interesat despre Gaby:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94503

Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

iar mi s-a strans inima si iar ma incearca o stare de sila...

in alta ordine de idei, am trecut cu bine si ex de ieri...

andi e bolnavior, a fost la mama la tara, e clar alergic la ceva de acolo din aer, apa, mereu vine cu intoxicatie. in plus acuza dureri in gura, gat nici el nu stie. tb sa mergem la doctor.

va pupicesc pe toate, mai revin

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Buna,

am citit despre gabi si sincer e drastica masura, dar e inscris in regulament chestia asta cu spamurile. nu o inteleg pe duduia aia care a fost asa lezata de parca ziceai ca a primit un mail cu podoaba castrata a lui Terente. Ma rog.....

pe david l-am dus la piscina la Bucuresti hotel, dar sincer nu m-a dat pe spate. apa are ffff mult clor, e aglomeratie si cam rece si in apa si afara. plus ca fitzele de acolo sunt cam greu de digerat. am nimerit si la o ora de cursuri pentru bebelusi cu varste cuprinse intre 3-4 luni si un an, si era acolo mai ceva ca la cresa.
revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

pitzinuca, sanatate multa!!! culmea e ca taisia e pe invers - acasa stranuta / tuseste si la maica-mea e fresh. oricum in disperare de cauza de la atatia muci i-am luat aspiratorul ala. moamaaaaaaa. rade si-si socate singura din nas, ditai mucaraia.

pupici

Mamix2 cu Taisia&Toria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Magda, multumesc de info.

Si mie mi se pare drastica masura. Pacat ca a fost si pacatosul ala de avertisment . Gaby, daca ne citesti, incearca sa faci mea culpa, poate iti redeschid contul. Mai ales ca a fost o greseala, nici una din persoanele la care ai trimis cu buna stiinta mesajul nu a facut caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna fetele !

Dana, Bibi welcome back !

Dana imi pare tare rau de mama ta, multa sanatate, ceasul rau cum
ai spus si tu !

Andra ai grija cu lesinul !

Martta am vazut pozicile, sunt niste scumpi copiii tai,

imi pare rau de Gaby ...

va pup,
Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

chiar imi pare rau si mie pt problema cu gaby - nu stiu de ce avea deja un avertisment, dar mie una indignarea tipei respective care a primit din gresala un mail transmis de gabi mi se pare cel putin deplasata! gaby si-a cerut si scuze in public, dar degeaba! asta e regulamentul, adminii n-au avut ce face decat sa-l respecte...

copiii mei au fost liberi azi de la gradi - au avut educatoarele cerc pedagogic asa ca au ramas acasa, cu socrella.
asa ca eu am ajuns la scarbici cu 5 min mai devreme decat ar fi trebuit - ceea ce ar fi fost super ok daca nu-mi uitam cheile acasa!

copiii sunt bine, din ce in ce mai obraznici si neastamparati, tudor stie culorile in engleza (daca ii spun eu prima litera, la unele) si numerele pana la 5 - sau chiar 10 cu ajutor. mi se pare o adevarata realizare kestia asta, pt ca bogdan abia pe la grupa mare a reusit sa le invete

despre multimi ce sa zic, ei nu fac neaparat multimi ca notiune, asa cum le-am invatat noi la scoala. ei fac doar tot felul de exercitii logice de asociere a unor kestii de acelasi fel (adica dintr-un grup de flori, plus un animal, ei trebuie sa identifice/ incercuiasca obiectule de acelasi tip si sa-l taie pe cel care este diferit - animalul). asa ca eu una gasesc o exagerare ce-a zis mamica aia, poate nu si-a gasit ea cuvintele exacte...
ce fac ei la gradi e simplutz, nu e chiar asa de complicat, fiti linistite!
abia la grupa mare/ pregatiroare incep sa faca 'lectii' mai complicate - si de matematica si de scris/ citit la romana, alte informatii generale despre animale, despre natura, despre planete (va dati seama ca io, ditamai fizicianu', uitasem care e cea mai mica/ mare planeta?! a trebuit sa caut repede pe net ca sa nu ma fac de ras... ), despre meserii, despre polul nord/ sud, samd... au o enciclopedie de-aia pt copii si discuta diferite subiecte din ea; mie mi se pare frumos si interesant. oricum, trebuie sa le capteze cumva atentia, ca sa-i poata stapani.

saptamana trecuta am fost timp de 4 zile la un seminar la camera de comert in bucuresti, care seminar m-a obosit enorm in primul rand pt ca a fost foarte lung - cate 8 ore/ zi plus inca 4-5 naveta pitesti- bucuresti-pitesti, si in al doilea rand pt ca a fost foarte "English" (s-a vorbit numai in engleza si mi s-a parut foarte solicitant sa inteleg si sa pricep totul, nu putea sa-ti zboare gandul aiurea pt un minut sau doua ca gata, pierdeai sirul!!!)

in rest sa stiti ca am reusit sa recuperez tot ce ati scris, da imi cer mii de scuze ca nu am retinut mai nimic ca sa va dau vreun raspuns personalizat...

pupici cu lipici ,

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Si eu sunt dezamagita de ghilotinarile pe care le decoper si, mai ales, de cei care cer condamnarea "unui anume" ea!
Subit insa, mi-am amintit de legea consevarii masei a lui Lavoisier: nimic nu se castiga, nimic nu se pierde, totul se transforma!
Gaby, dincolo de importanta oricarui nick, ma bucur ca te-am cunoscut si in realitate si sper ca dorinta ta legata de bb2 sa se implineasca soon, very soon

Maine vom pleca la munte pentru aprox. o saptamana. Am un chef nebun sa ma apuc de facut bagajele. M-am trezit la 4. Am fost toata ziua plecata sa rezolv unele probleme. Am avut proasta inspiratie sa-mi pun incaltaminte cu toc f. inalt, dupa o lunga perioada de toc mic exclusiv.Febra musculara plus oboseala aferenta. Trebuie sa ma hotarasc, pana la sf. lunii, cu privire la job! Una peste alta, ma plang pt prostii, lucru pt care va cer scuze. Ma bucur ca suntem sanatosi si sper ca maine sa dorm putin mai mult(mai mult de 4, caci, de ceva vreme, programul Alexiei incepe la 5) si sa am puterea sa ma bucur de munte!

Noapte buna!

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!
Ca sa readuc subiectul pe prima pagina, am intrat sa va
Kehleyr, Crisa, Romana, Pojo, Ioana Sora si celelate fete care n-ati mai intrat de ceva vreme, ce mai faceti?
Calina73 a nascut deja?
Doina, cum va simtiti dupa operatie?
Maadi: da, la perioada de sarcina ma refeream.
Am fugit!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Martta subiectul nostru il tinea pe prima pagina Gaby. Ea posta aproape in fiecare zi. Poate se rezolva intr-un fel situatia.

Sanatate lui Andi!

Martta, distractie placuta la munte!

De ieri am dus-o la gradi, dupa o luna ... si surpriza neplacuta, a plans. Spune ca ii e dor de Stefan. Azi a fost mai bine, a varsat doar o lacramioara. Sunt putin crispata, pt. ca are si o noua educatoare, si nu se astepta la asa schimbare. Plus ca mie nu mi-a facut o impresie prea buna, e tanara.. nu ca asta ar fi problema, dar cand a intrat Maria in clasa plangand, nu a facut nici o miscare, nimic. Pai nu e normal sa vorbesti cu un copil pe care il vezi prima data? Macar sa ii fi spus, buna ziua, eu sunt noua ta educatoare. I-am prezentat-o eu pe Maria si ea nimic . Sper sa fie doar o impresie gresita.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput