Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)
Raspunsuri - Pagina 12
romana_74 spune:
ANDRA- nu te stresa! Eu lesinam la greu in sarcina cu Luca... mi-a dat atunci sotul meu la palme de s-a razbunat pe toata viata ! M-a dus chiar si Salvarea ca lesinasem intr-o ora de vreo sase ori de nu mai imi reveneam... parca era atunci prin luna a sasea sau a cincea nu prea imi amintesc dar in orice caz, nu mai eram in primele trei luni!!!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
romana_74 spune:
mai fetelor, da ce preturi sunt la voi in Bucuresti la bone... pai eu la a mea ii dau 400 RON si sta de la 12 la 18 in fiecare zi si in timpul in care doarme piticu mai face mancare, spala haine , le i8ntinde, calca, imi sterge geamuri sau altele ce mai sunt de facut prin casa... cand vin de la munca am o casa luna si bec!!!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
madishor spune:
Salutare dragi mamici,
mai trec si eu sa semnez condica :)
Azi am mai incheiat o etapa - am lucrat ultima zi la primul meu job canadian si tare m-a apucat tristetea ca plec. Am avut norocul de a nimeri peste o firma tare misto, cu colegi destepti si program lejer, m-am indragostit lulea de seful de proiect (nu va ganditi la prostii e un scotian istet, ironic si simpatic foc de 62 de ani) si, culmea, am primit multumiri pentru ca mi-am facut treaba. Neam de neamul meu de programator roman nu vazuse clienti multumind. Cea mai mare multumire pe care am avut-o a fost cand un tip intreba pe un forum cum se sparge un soft scris de mine :).
Mda... deci de luni sunt consultant, cu afacere, contabil si tot dichisul. Ca sa fiu sincera ma cam aia pe mine de frica dar ma dau cocos ca si-asa lumea se uita cam stramb - amandoi pe contract la doar 6 luni de stat aici si inainte sa ne luam casa (daca esti propriul angajat iti cam da banca cu flit cand vrei sa iei imprumut pentru casa).
Buuun - si ca sa revin oarecum la subectul forumului - doamnelor mame de baieti, cum ii faceti pe copchii astia sa faca pipi in wc si nu pe toti peretii, ca Matei doar tavanul nu il uda?
pe curand,
madishor
alexandrueduard spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa va salut din partea lui CGaby , careia i s-a inchis contul acum cateva zile.
Magda si Alex(3 ani si 6 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
pitzinuca spune:
buna fetelor,
eu sunt full la munca a stiut madic ce zice cand mi-a prezis un viitor aglomerat la sv. plus ca mai am 5 examene.
martta - bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine. am vazut pozele sa-ti traiasca grasanaca frumoshaca! si andi are o sabie identica si la fel cu a lui vladut, el e fan zorro se imbraca cu haine negre isi pune sabia la brau si incepe sa se lupte cu "omii rai"
andra - ai grija de tine, odihneste-te!pe burticoasa! aseara ma uitam cu andi pe niste poze mai vechi si erau si de la cununie. te-a recunoscut fi-miu, "mami lui baietelul ala care ma speria"
amik - imi pare bine ca ti-ai revenit
magda - sanatate puiului si sa stapanesti masina sanatoasa!
magdone - pupici! s-auzim numai de bine!
dana - sanatate mami tale!
madishor - bravo dom'le ma bucur pentru voi, pentru reusitele voastre! andi face pipi lipit cu putzica de veceu, deci nu sta pe un inaltator sau ceva, si nu are cum sa stropeasca...
doina - bine ai revenit, te mai asteptam!
gio - multa sanatate taisiei si pupici evei!
gabi - nu am putut sa votez, se incarca f greu pagina. o sa mai incerc!
bibi - spor la treaba!
intr-adevar copiii asa mici nu ar trebui stresati cu activitati extra sau cu lucruri complicate. sa ii formezi doar o deprindere sau da ii dezvolti o inclinatie spre citit, spre carti, spre limbi straine prin jocuri etc.
andi a plecat azi la mama ptr week-end. tuseste si el iar si are muci "din aia rai si urati", a fost o viroza ca ne-a molipsit si pe noi.
va pup week-end placut fetelor!
edit: acum am vazut postarea magdei: de ce i s-o fi inchis contul lui gabi? oare din cauza pm-urilor cu votatul?
b
bychi spune:
In primul rand, un gand bun pt Amik! Imi pare tare rau si va doresc muuulta putere!
Madishor, bafta la noul job! Am citit cu muuulta placere jurnalele tale. Cat despre pisu la WC nu au fost probleme, l-a invatat Liviu si acum face singur. L-au mai dascalit si tantile la gradi.
Martta, multumim de aprecieri!
Cornelia, chiar daca e greu, e mai bine sa faca boala acuma decat mai tarziu. Scapa mult ma usor de ea si face o forma mai usoara. Sanatate puiutilor!
Bobi, Nma, ati terminat sesiunea?
Bibi, ce grasunel a devenit Ianis! Sa va traisca!
Da, Romana 74, astea-s preturile aici! Chiar si mai mari. Am o vecinica, bona la 2 copiii, cu program de la 7-21 si castiga 16 mil, plus alte facilitati. Mi-a placut razbunarea sotului!
Nu stiu cui sa mai scriu. Am citit din urma dar nu mai tin minte .
Dana, multa sanatate mamei tale! Felicitari pentru lectiile de ski ale Stefaniei.
Cat despre perfomante la gradi, eu am ajuns sa ma bucur doar pt prezenta lui acolo si pt ca e sanatos si nu a mai absentat, are deja 5 sapt legate in afara vacantei si pt ca i-au mai trecut gargaunii si ca poate colabora tante cu el. Despre alfabet... mai incolo .
Theo a fost bolnavior saptamana trecuta cat am stat la Brasov dar acum e bine, vioi si mancacios si sper sa recupereze repede jumatatea de kg pierduta.
Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)
Maadi spune:
Buna tuturor,
Madishor - Multe, multe succese in continuare! Ne bucuram mult ptr. realizarile voastre.
Pitzinuca - Sanatate puiutului si bafta la examene!
Martta - Mersi mult pentru "capsunica",as vrea eu, dar eu am fost catalogata "pepenasul".
In primul rand eu sunt blonda, cei drept "undercover", asa ca poate imi spui si mie ce este cu conversatia la odisee? Se refera la odisea celor 40 de saptamani?
In rest toate bune si frumoase. Ieri am fost sa facem si noi Havrix-ul. Avand in vedere ca de abia au trecut doua zile de cand ne-am chinuit cu analizele, la vaccin am cam chitait putin. Data trecuta nu a zis nici pis la ultimul vaccin. Azi mergem sa luam si noi rezultatele la analize si sa speram ca totul este OK.
Va doresc un week-end cat mai frumos!
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
gio spune:
buna,
am vazut pozele cu ianis; nu pot sa cred cat seamana cu david si cu tine bibi, evident.
de ce i-au inchis contul lui gaby? aveti idee?
pupici
Mamix2 cu Taisia&Toria
poze
aditzu spune:
Buna Fetele,
Irina e mai bine, tot mucisori, dar merge la gradi relativ incantata de ceea ce ii pune sa faca. In ultimul timp vad ca tot exerseaza cu numerele - de genul floricele cu numere, copii trebuie sa coloreze numarul de petale care e scris pe floare, sau o plansa cu patrate in care e scris un numar iar copii lipesc in patrat numarul respectiv de abtipilde. Irinei ii place tare mult si cum ajung la gradi imi arata mandra plansele pe care trebuie musai sa le luam acasa.
Dana - multa sanatate mamei tale. Mai esti la curent cu sf-ul, am dat azi o raita pe la librarie si am vazut o gramada de titluri noi.
Madishor - felicitari pt noul job.
Pitzinuca - bafta la examene si sanatate puiului.
Pupici, Adi
http://good-times.webshots.com/album/557077709wqgRJv?start=0
bibi spune:
Buna sa va fie inima.
Iar sunt singura la birou si in concluzie mi-e mai usor sa-mi gestionez timpul
Andra, de fiecare data cand vad o masina ca a ta in trafic invariabil ma gandesc la tine. Si de fiecare data cand ies din bloc ma gandesc la tine, dar mi-e imposibil sa fac mai mult de atat caci timpul este marea mea problema. Asteptare usoara!
Martta, Ianis este un sugar subtire subtire si abia astept sa ne vedem mai in primavara cu copii ca sa ai dovada certa a ceea ce afirm. Pai doua picioare de-ale lui fac cat unul al Alexiei. Bestiala micutza, iar Vladutz cavalerul este chiar schimbat.
Eu sunt singura acasa de ieri (din cauza de sot in Delta), motiv pentru care in seara sata ma duc singurica sa vad Babel, maine am program de piscina cu David si apoi o sa numar orele care mai raman pana se intoarce Cornel
De gabi nu-mi fac griji ca-si face ea loc inapoi, iar daca i s-a facut lehamite regret ca n-am apucat sa-i spun cat de mult mi-a placut piesa American Buffalo de la Teatrul Act.