PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

Sarilla, eu i-am dat lui Cristi ananas pe la 1 an. Bucatele, ca era maricel deja.
Babee, nici Radu nu bea nimic altceva in afara de lapte. Nu cred ca-i bai.
Andreea25, am ras de numa' la filmulet, este tare dulce fetita.
Mamidestefan, merci, o sa iau si eu o feliuta minuscula de tort, ca mai mult n-am voie.

Felicitari dintosilor!
La multi ani sarbatoritilor!

Fug, ca-s tare grabita. Trebuie sa-l scot pe bb la plimbare pentru ca tati si Cristi au plecat la un targ de turism si cand termina (nu peste mult timp!) ne intalnim sa mergem putin la shopping.

Duminica placuta in continuare!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Voi ce faceti cand nu vrea sa pape supa, le dati lapte si papa?
Al meu a papat ieri supa cu morcov si dovecel pasat in ea si azi cand am adaugat rosie si conopida ca asa era pe reteta de la doctora nu a baut decat putin vreo 40 ml si lapte nu a vrut decat 40 ml, a iesit cu scandal ce mai si nu a mai papat nimic altceva.
Pe mine copilul asta ma dispera, ce fac ii las asa pana la 18 la viitoarea masa cu nimika toata?
Acum sta cu mana in gura cred ca e foame dar nu papa doamne fereste!!!

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Voi ce faceti cand nu vrea sa pape supa, le dati lapte si papa?
Al meu a papat ieri supa cu morcov si dovecel pasat in ea si azi cand am adaugat rosie si conopida ca asa era pe reteta de la doctora nu a baut decat putin vreo 40 ml si lapte nu a vrut decat 40 ml, a iesit cu scandal ce mai si nu a mai papat nimic altceva.
Pe mine copilul asta ma dispera, ce fac ii las asa pana la 18 la viitoarea masa cu nimika toata?
Acum sta cu mana in gura cred ca e foame dar nu papa doamne fereste!!!emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)alexandru
luna a 5-awww.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

da eu am lasat o pana la urmatoarea masa si binenteles ca mi a ras tot! nu te mai stresa ca o sa jungi ca mine.poti sa ti faci griji dc nu mananca deloc la nici o masa! stie el mai bine cand si cat sa pape iti garantez ca e testat pe fiimea.andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by adelapop

mamicilor care alaptati: puteti sa mai dati san ??? bianca (se vede ca a crescut mult) de cateva zile bune imi da palme , pumni, ma trage de al doilea sfarc, imi baga degetele in ochi , suge si trage de sfarc ca de prastie....ma rupe
asta nu ar fi o problema daca ar suge sanul dar ea nici nu suge sa ia laptic si nu stiu daca fac rau ca ii dau in completare lapte praf
voi cum faceti??? stau cuminti puii vostri?

scumpei Bianca Maria

Facea asa si Cami intr-un timp, imi strangea sfarcul cu gingiile in timp ce ma privea drept in ochi. Atunci inchideam lactobarul si reveneam cu papi mai tarziu. Credeam ca o dor gingiile, sau ca nu aveam laptic suficient. Dar n-am renuntat la alaptat si o sa-i dau cam voi avea laptic.

Nati, mami de Lia dulcineea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ancutex
Ce nu-mi place mie este ca trebuie sa cumpar fructe de import, care mi se par cam fade (ma refer la pere). Merele le iau de la tarani de pe piata. Voi de unde cumparati?

Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/

Eu cred ca decat sa-i dau fructe importate, mai bine nu-i dau deloc. Eu ii dau lui Cami fructe din borcanash, gen banana, mango...ca astea sunt bio si cred ca-s mai bune decat astea fresh dar importate. Merele le avem de la tara, se mai zbarcesc ele dar stiu ca-s naturale. La fel si morcovul, cartoful, ceapa (pentru supica).
Cand o sa mancam ou si carnita voi gasi pe cineva la tara care sa-mi aduca pentru bubulina.
Pupam fata cu fundita roz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Stie cineva de unde as putea descarca niste muzica pt bebitza? Cu toata rusinea va spun ca inca nu am muzica pt ea in afara de cea de la carusel si alte jucarii....

Tatiana siMariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Multumesc tuturor mamicilor care m-au incurajat!
Acum nu mai facem febra, cred intr-adevar ca era de la vaccin.
Eu ma speriasem tare pt ca la cel de 2, respectiv 4 luni nu a facut febra si nu a avut niciun fel de reactie, dar am inteles ca la varste mai mari reactiile de la vaccin sunt mai evidente.
Nu stiu daca o fi asa.

Dar mai ramane o problema: cea cu greutatea.
V-am spus ca suntem cam slabut (de fapt ca mami si ca tati).
Nu prea papam. Laptele nu prea ne place.

Trebuie sa merg vineri la control la de familie sa vedem cat mai crestem si dupa 1 luna de la vaccin sa facem niste analize (sange, urina poate).
Speram sa descoperim problema.
Tineti-mi pumnii! Oricum mai vorbim pana vineri.

Imi da si mie cineva parola de la albumul cu poze?
Va rog mult!
Oricum mai vorbim pana vineri.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor,
sunt pe fuga si restanta la citit un capitol.... ca mult ati mai scris in cateva zile..
Multumesc tuturor celor care i-au urat Marei pt 24 ian ( am citit in diagonala si pupam pe Tweety, save, oncicu, anasia, emiliapop, si multe altele...si nu in ultimul rand pe SimonaU...si sa ma iertati daca am sarit pe cineva)
noi am fost in pregatiri...am petrecut in 24 la Mc D (desi sunt total impotriva DAR este la "moda" la gradi), am facut pregatiri pt petrecerea care a avut loc sambata la tzara si nu am mai avut timp de net deloc....promit ca revin...sper sa recuperez cu cititul in noaptea asta si sa va mai scriu...poate pun si niste poze...

va pup

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Incerc sa pun si eu poze la semnatura. Sper sa-mi iasa.

[url=http://www.dropshots.com/mamanati]POZE[url]

Mergi la inceput

[url=http://www.dropshots.com/mamanati]POZE[url]

Mergi la inceput