PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salut si eu de la munca, merg curand acasa si ma uit si eu la pozici.

Mamanati scrie asa te rog:Poze.Doar ghilimelele le-ai uitat.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Andreea ai avut dreptate la masa urmatoare de ora 18 a ras tot in 5 minute, dar s-a jucat cu nervii mei la masa de la 14 cu supa.
Nu stiu cat mai rezist!!!
Am ajuns sa ma panichez din orice.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

apropo de urechi clapauge, al meu doarme numai cu fata in sus si sta cu capul ba pe o parte, ba pe alta...asa ca sunt cam clapauge amandoua...am inteles ca ar fi niste plasturi speciali la farmacie in Ro, nu stiu sigur insa.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Babee, merci mult, dar nu se deschide linkul tau, mai incerc
Rebecca e o dulceata, ca si Phillip de fapt.

[url=http://"www.dropshots.com/mamanati"]POZE[url]
Nati, mami de Lia dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Felicitari tuturor pnetru dintzoci, vad ca s-a deschis sezonul. Ne treceti si pe noi va rog in listuta cu dintele nr 1 la 5 luni si 3 sapt. Suntem in asteptarea dintelui cu nr 2 care se pare ca se mai lasa putin asteptata. Azi a avut un inceput de febra dar speram sa nu se agraveze. La primil dinte numai cat am fost maraiti in rest nu am avut alte neplaceri.
Imi cer scuze ca nu am apucat sa citesc din urma dar promit sa recuperez.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Continuarea AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by Piersicutze

Dragi mamici de piersicutze, va rog mult ca de fiecare data cand piersicutzele noastre dragi inregistreaza cate o performanta sa specificati de ex. "pentru listuta: 1 dinte la 5 luni". Sper sa nu va suparati, dar asa cred ca este mai usor sa ne organizam mai bine, sa evitam greselile. Fiecare progres al piersicutzelor trebuie marcat.

Pai,daca tot e asa...va rugam frumos sa ne treceti si pe noi cu statul in fundulet.Si multumim ca ne-ati sters din partea cealalta

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia

taty, singura explicatie ar fi ca sunt pline de chimicale, altfel nu-mi explic de ce sunt sarate;
am luat si eu niste pere din magazin, galbene, frumoase, aviz pt cine vrea sa ia, sunt chhh la gust, acre si ciudate;

Ai dreptate,anasia!Io-ncerc pe cat posibil sa-i caut Dariei numai mere si pere romanesti.Parca tu stateai in Dr.Taberei,din cate retin io.Daca mergi in piata Moghioros,in spate la fructe,gasesti un taran grasan care mai aduce pere romanesti.NU SUNT ARATOASE DAR SUNT GUSTOASE SI FF SANATOASE IN INTERIOR.Dar ai grija ca-n margine,pe lateral mai vinde un nene mare si pere straine.OCOLESTE-LE!

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Acum m apucat si eu sa mai intru putin...
Joi am facut vaccinul, am facut febra o noapte, dar nu foarte mare...adica pana in 38 si i-am dat cu Nurofen. Asa am putut si noi sa stam linistiti de ziua lui tati, l-am lasat pe Mihaita cu mama si noi ne-am destrabalat, cum era de asteptat!!!
Zilele astea nu prea a vrut sa pape pireul cu lingurita...si eu ma incapatanez sa manance nu mai putin de 100 g...supa oricum o bea...fara probleme...cu lingurita nu avem noi rabdare, trebuie sa fim distrati cu ceva jucarii in acelasi timp.
In schimb e cam smiorcait de vreo 2 zile...eu simt ceva pe gingia de jos...dar pana nu vede mami dintisorul...nu ne laudam. Ca ne e si ciuda...toate piersicutele au dintisori...iar noi mai avem un pic pana la 6 luni si decat ne smiorcaim, nu mai avem rabdare sa ne jucam cu jucariile, le aruncam din patut...
Apropos de adormit in patut...am incercat azi de dim, la 11, i-am pus caruselul sa cante, i-am pus suzeta in gura si il leganam cu patutul..noroc cu patutul asta bun, se leagana cu totul...si asa am adormit. Am incercat si la pranz si a mers...mai greu, dar a mers...numai ca seara este super-obosit si nu mai vrea decat in brate...dar adoarme repede...in nici 5 min.
Vroiam sa mai intreb ce sucuri le mai dati voi bebeilor...ca noi de portocale, mere si pere ne-am cam saturat...parca i-as mai da si altceva.A...azi am incercat galbenus de ou...a papat cu branzica si putin cartof(pasate)si i-a placut. Doar c nu mai are stare in scaunul de bucatarie si il tin in brate cand papa...chin, nu gluma!!!
Mai revin maine, ca sunt super-obosita, dupa 1 noapte de febra si alta noapte nedormita...

ani_nutu si Mihaita(11.08.2006)
filmulet http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze http://photos.yahoo.com/ani_nutu
http://www.dropshots.com/ani_nutu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucians

quote:
Originally posted by anasia

taty, singura explicatie ar fi ca sunt pline de chimicale, altfel nu-mi explic de ce sunt sarate;
am luat si eu niste pere din magazin, galbene, frumoase, aviz pt cine vrea sa ia, sunt chhh la gust, acre si ciudate;

Ai dreptate,anasia!Io-ncerc pe cat posibil sa-i caut Dariei numai mere si pere romanesti.Parca tu stateai in Dr.Taberei,din cate retin io.Daca mergi in piata Moghioros,in spate la fructe,gasesti un taran grasan care mai aduce pere romanesti.NU SUNT ARATOASE DAR SUNT GUSTOASE SI FF SANATOASE IN INTERIOR.Dar ai grija ca-n margine,pe lateral mai vinde un nene mare si pere straine.OCOLESTE-LE!

5-6 luni

M-am grabit sa raspund si uite ce prostii fac

5-6 luni

Mergi la inceput