PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 28
Lushk spune:
Consi sa infiintam Clubul Stirbilor zic
...dar si cand or iesi...sa te tzii atunci...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
Lushk spune:

quote:
Originally posted by mamidestefanquote:
Originally posted by Lushk
Buna dimineata lain
Mamidestefan ce reaaaaaaaa esti....pei noi numa ce ne vaicaream ca nu slabim si tu vii cu minunatia???
Andreea felicitari pentru "Mama"
Elyia pupam puiutul bolnavior
Lushk si
Dragele mele ..este cu dedicatie pentru mamici care vor sa fie in forma, dar si pentru cele care vor sa slabeasca ..
dupa cum vezi este destul de mare si crede-ma este plin de
ananas,portocale si grepfruit.
Nu contine faina,ci doar 500 g smintinica, 3 oua si 1/2 cana de zahar.
Asa ca este recomandat in orice dieta ..cu conditia ca portia sa nu fie prea mare
Asa ca ia mai luati o feliuta
Apropo..stiati ca fructele combinate cu grasimi ..dar fara fainoase nu ingrasa !!
Mami deStefan-Eduard (21august2006)
ALBUM DE BEBELUS
aaaaaaaaaaa...pai atunci sa purcedem la treaba...ca tare bine mai arataaaaaaaaa

mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Lushk
Mamidestefan...am vazut pozele voaste...nush de ce nu le-am vazut pana acum...Sa-ti traiasca printzul
...pup obrajorii frumosi...
Am vazut ca Stefan are leagan ca al lui Mihaitza...e incantat de el???ca puiul meu acum de vreo 2 saptamani pare mai intersat ca inainte doar dormea in el...acum de cand sta in funduletz, i-am ridicat spatarul si i-am montat masutza...ii pun multe jucarii acolo pe masutza si isi face de lucru cam 15-20 de minute tot sta in el...pentru noi e un mare progres sa stea singurel atata timp...mai si mananca cateodata acolo...Eu sunt tare multumita de el...acum ca atunci cand l-am luat am cam plans dupa bani....ana la urma s-a dovedit util
Lushk Multumim frumos

Cit priveste leaganul ..si eu am cam plins dupa bani ..vreo citeva saptamini..i l-am luat la 2 luni jumate ..ca il leganam intr-un "cosulet" de bebe (l-am luat odata cu carutul GRACO)..si incepuse sa ma cam doara spatele de la atita leganat.
Dar cind sa il pun in leagan
..baiatul meu nu a vrut ..plingea intruna cind il puneam acolo..am perseverat ..in fiecare saptamina ..si dupa vreo 3-4 saptamini a reusit sa adoarma in el.De atunci ..am renuntat la "cosulet" si este locul unde adoarme cel mai usor ..Pina de curind ..cind am decis ca e mai bine pentru toti sa adoarma in patutul lui..odata reusita operatiunea "adormitul in patut" ..leaganul e bun de joaca(deocamdata sta linistit in el)..sau stat la TV (putin ca stricam ochisorii).
Acum nu mai pling dupa banuti..mi-a salvat coloana,este solutia alternativa pentru somnic..a si papat un timp in el ..si ce mai.. rezista pina la 15 kg ..asa ca il vom mai folosit ceva timp.
Mami de
Stefan-Eduard (21august2006)
ALBUM DE BEBELUS
andreea25 spune:
quote:eu zic sa nu! se inmultesc ff repede bacteriile ,max o ora dupa ce l ai preparat apoi il arunci.
Originally posted by adelapop
am si eu o nelamurire: daca prepar laptele praf si nu il vrea, pot sa i-l dau peste 3 ore???????
de cateva zile bianca s-a dat peste cap: ea adormea fix la 22.00 sau cel tarziu 22.30. acum inca este treaza, sa fie cumva dintisorii de vina????? ati patit asa ceva?
consi ma bucur ca ti-a fost folositor sfatul meu
andreea e delicioasa puiutza tascumpei
Bianca Maria
[red]multumim tuturor de vizionare si de aprecieri![red]

andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by Consiquote:Normal ca se pune. La varsta asta, piersicutzele nu zic constient mama. Iti dai seama ca asa in loc sa planga, le-am auzi toata ziua: "mama", "mama",....
Originally posted by andreea25 nu stiu dc se pune dar a zis si Ariana azi un ma-ma,dar tare ca era isterica si io nu eram langa ea,era doar tasu care a auzit si el( el e martorul),dar nu cred ca si a dat seama.se pune sau nu?
pupici si o noapte usoara va doresc!
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

sunt si eu
cam tarziu dar eu trebuie sa termin cu ari intai si apoi ma relax si eu pusin pana sa ma apuc iar de chestii...

mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Tatyquote:
Originally posted by mamidestefan
Taty Pentru puiutul tau ..un pic de suc de pere ..sau mere ..nu l-ar ajuta ..PAREREA MEA
Mami deStefan-Eduard (21august2006)
ALBUM DE BEBELUS
Mamidestefan deci zici sa ii dau sau sa nu ii dau suculet? scuza-ma ca nu am inteles bine...
Nu stiu nici eu ce sa mai fac cu Mariuca, am tot sperat sa se vindece de gaze dar vad ca nu e sansa..asa au toti bebeii, e normal?In fiecare dimineata se chinuie sa le elimine si plinge uneori..in timpul zilei e mai usor pt ea ca se misca, are alta pozitie..etc,,...
Tatiana siMariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums
Sorry Taty...tortuletul de e vina ..
cu o mina pe tastatura ..cu alta pe lingurita
Da am vrut sa spun sa ii dai ..
Eu deocamdata ii dau lui Stefan doar suc de morcov.
El papa laptic de la tzitzi si 5 lingurite de orez in acelasi laptic seara.
De o saptamina, i-am introdus dimineata..suculetul de morcov..si e super incintat ..am ajuns pe la 6 lingurite...dar de fiecare data mai vrea.
La noi..toata familia papa suculet dimineata..pe mine m-a salvat de multe belele..dar ai grija si la morcovei ..sa fie cit mai portocalii si carota (daca se poate ..-rotunzi la capat)..asa iese sucul mai dulce.
Vreau sa ii dau si mar peste o saptamina ..dar inainte de urmatoarea
masa ..sper sa nu fie prea acid.
Din ce stiu eu ..sucul de morcov ajuta mult ficatul..dar face si un stomacel sanatos..si poate fi folosit cu succes si in combaterea constipatiei. Numai ca ai grija cit ii dai ..mai ales daca nu a mai baut pina acum.Noi am luat-o treptat.
Mami de
ALBUM DE BEBELUS
Ramoon spune:
Timeea tocmai s-a trezit, a dormit exact 25 min
Vroiam sa va cer sfatul sau sa-mi ziceti daca mai patiti careva...Timeea doarme pe urechea stg. cand intoarce capul sta pe ea..si deja se cam vede...multa lume zice k o sa-si revina, dar pe mine ma obsedeaza deja...ai vostri fac asa? sau ce ma sfatuiti sa fac?
Ramo si Timeea (04.08)
http://www.dropshots.com/Ramoon
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
Fetelor..eu n-am mai pus poze de un car de ani..insa acum mi-am facut putin timp si am facut un album cu pozele lui Alexiunea de la aniversarea lui tati, de pe 19 ian.
Sa vedeti si voi cat e de sotioasa...ca se vede bine in poze.
Poze cu Alexiunea:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/album?.dir=a9afscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
Mai ..mai ..
ce fetita maricica si frumusica are tati si mami
..
..
..
..

LushkMultumim frumos

Mami de
ALBUM DE BEBELUS
andreea25 spune:
la multe lunutze sarbatoritzilor!
ramoon ariana doarme numai pe partea stanga si chiar ca nu am reusit sa i schimb pozitia,pana la uram tot cum vrea ea se pune.eu zic sa o lasi cand o sa vrea sa stea altfel va sta.
larissa mama ce ochi are Alexia! acum ca e mai marisoara parca sunt si mai expresivi!

taty si eu stiu ca suc de morcov sau de mar,para, crude sau poti sa incerci cu ceiut de musetel.sau eu am mai pacalit o in ceiut i am pus zeama de la o feliuta de mandarina si a mers
Lushk spune:
Ramoon si noi avem aceeasi problema dar pe dreapta...s-a cam clapaugit urechea...dar orice as face tot pe ea se culca...
sa speram ca isi vor reveni!!!!![]()

...Sa-ti traiasca printzul
, sa fie cumva dintisorii de vina????? ati patit asa ceva?
scumpei
(13 iulie 2006)