PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Mamidestefan...am vazut pozele voaste...nush de ce nu le-am vazut pana acum ...Sa-ti traiasca printzul...pup obrajorii frumosi...
Am vazut ca Stefan are leagan ca al lui Mihaitza...e incantat de el???ca puiul meu acum de vreo 2 saptamani pare mai intersat ca inainte doar dormea in el...acum de cand sta in funduletz, i-am ridicat spatarul si i-am montat masutza...ii pun multe jucarii acolo pe masutza si isi face de lucru cam 15-20 de minute tot sta in el...pentru noi e un mare progres sa stea singurel atata timp...mai si mananca cateodata acolo...Eu sunt tare multumita de el...acum ca atunci cand l-am luat am cam plans dupa bani....ana la urma s-a dovedit util

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan
Taty Pentru puiutul tau ..un pic de suc de pere ..sau mere ..nu l-ar ajuta ..PAREREA MEA

Mami de Stefan-Eduard (21august2006)
ALBUM DE BEBELUS

Mamidestefan deci zici sa ii dau sau sa nu ii dau suculet? scuza-ma ca nu am inteles bine...
Nu stiu nici eu ce sa mai fac cu Mariuca, am tot sperat sa se vindece de gaze dar vad ca nu e sansa..asa au toti bebeii, e normal?In fiecare dimineata se chinuie sa le elimine si plinge uneori..in timpul zilei e mai usor pt ea ca se misca, are alta pozitie..etc,,...

Tatiana siMariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Fetele..am intrat sa va salut si sa va anunt ca avem si noi un DINTZOC. Dupa o noapte in care fi'mea a dormit "all night long" ceea ce nu se mai intamplase de ceva luni..nici nu m-am gandit sa verific gingia..pana m-a muscat de mana mai spre seara.
Deci...la 6 luni si 2 sapt avem primul dinte si am suportat durerea asa de bine ca mami nici nu a stiut ce mi s-a intamplat!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Eram sa uit sa fac si eu anuntul oficial.

Asadar pentru listutza si nu numai:
AVEM AL DOILEA DINTZOC
L-am descoperit alaltaieri seara ..dar era maricel saracul deja ..
tocmai ce ma luasem la discutie ca nu simt dintzisorul nr.1 la sin..ca m-am gindit sa il "cercetez" putin in gurita ..
Cind colo : descopar dintisorul nr 2 ..chiar bine crescut.
Deci pentru listutza : cred ca in jur de 5 luni si 5 zile a iesit.
Chiar nu mi-a venit sa cred si m-am amuzat copios ..
nu mi s-a parut mai altfel decit in celelalte zile ...abia de ieri a devenit mai miriit ..sper sa nu ma trezesc si cu al treilea.

ALBUM DE BEBELUS

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyia

Buna dimineata,fetelor!

LA MULTI ANI!sarbatoritilor de astazi.

ANDREEA25,super pitica!
TWEETY,ma bucur ca a decurs totul bine!
MAMANATY,si David adoarme tot la san.Am incercat destule metode dar,tipa in gura de sarpe pana se sufoca,asa ca...deocamdata asta e.
ADELAPOP,suntem in acceasi situatie cu dormitul.Pana acum,adormea in jur de ora 10 insa acum in jurul orei 1.Sper sa nu devina un obicei!
LARISSA,felicitari!Sa iasa la fel de usor si ceilalti dintisori!
SARILLA,aici ananasul se da de la 5 luni,dar eu mai astept pana la 8-9 luni
MAMALUIDAVID,sanatate Patriciei si sa descoperiti cauza alergiei cat mai repede!

Sanatate piersicutelor bolnavioare!Noi suntem inca bolnaviori,acum am mai facut si alergie de la medicamente_(problemele se tin lant).Saracutul este plin de bubite rosii si micute,il mananca si nu poate dormi.
Astazi dimineata ne-a iesit dintisorul.In rest,agitatie mare,ne rugam sa ne insanatosim!

PUPICI la mamici si pitici!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

elyia
SANATATE MULTA II DORIM si pupam piersicutza DINTZOSA .

ALBUM DE BEBELUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Stefan FELICITARI pentru dintzishorul cu nr. 2 ....facem galerie pentru nr. 3

Mai dar ce de bebei dintzoshi avem...numa` noi stam de o luna si ceva cu gingiile umflate si cu maraieli...si nimik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Tweety7, multumesc de compliment,Mariuca seamana cu tati care e frumusel foc. Si Clara e o frumusica

Anuntam si noi, caci am uitat: UN DINTZISOR la 5 luni si 2 sapt, acu asteptam continuarea caci rontaie tot ce prinde, am fost la niste prieteni in vizita si cind a dat prietena mea sa o mingiie, Mariuca a sarit pe degetele ei, de zici ca era un catel de ala care vrea sa muste.

Tatiana siMariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by Lushk

Mai dar ce de bebei dintzoshi avem...numa` noi stam de o luna si ceva cu gingiile umflate si cu maraieli...si nimik

... si noi...si noi

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelor..eu n-am mai pus poze de un car de ani..insa acum mi-am facut putin timp si am facut un album cu pozele lui Alexiunea de la aniversarea lui tati, de pe 19 ian.

Sa vedeti si voi cat e de sotioasa...ca se vede bine in poze.
Poze cu Alexiunea:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/album?.dir=a9afscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Salutare
Iar am ramas in urma... aseara noi am fost la ziua lu' nasu' si de aia nu am mai avut timp sa intru...nu va spun k am lasat-o pt Timi cu mama si dupa 2 ore ne-a sunat k sa venim k nu se mai intelege cu ea, plange de o ora si nu mai stie ce sa-i faca...bineinteles k m-am speriat un pic si am plecat imediat...cand ajungem la coltul blocului ne suna k tocmai a adormit ...in fine nu conteaza...bine k e fata bine...azi-nopapte pe la 3 s-a trezit, (ea nu prea se trezeste noaptea)a baut un pic de ceiut (nici a mea nu-l adora) si cand am pus-o in patut CIRC, nene...dupa o ora de stat langa ea, leganat patut, tinut de manute a adormit dar greu...cred ca de la dinti...dupa cum va zicea k primul a iesit fara prea multa maraiala, m-am trezit cu el, ei bine al 2 lea face figuri, dar deja se vede dintisorul oare cat mai doare?
si ieri a papat f putin (k zicea cineva...nu mai stiu cine )
va pup k e in patut de juma d eora si nu doarme decat daca sunt eu acolo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lushk

Buna dimineata la in

Mamidestefan ce reaaaaaaaa esti....pei noi numa ce ne vaicaream ca nu slabim si tu vii cu minunatia???

Andreea felicitari pentru "Mama"
Elyia pupam puiutul bolnavior

Lushk si
Dragele mele ..este cu dedicatie pentru mamici care vor sa fie in forma, dar si pentru cele care vor sa slabeasca ..
dupa cum vezi este destul de mare si crede-ma este plin de
ananas,portocale si grepfruit.
Nu contine faina,ci doar 500 g smintinica, 3 oua si 1/2 cana de zahar.
Asa ca este recomandat in orice dieta ..cu conditia ca portia sa nu fie prea mare
Asa ca ia mai luati o feliuta
Apropo..stiati ca fructele combinate cu grasimi ..dar fara fainoase nu ingrasa !!

ALBUM DE BEBELUS

Mergi la inceput