PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 21
andreea25 spune:
scriu si eu fuguta ca da,tre' sa ma apuc de supitza ![]()
la multe lunutze sarbatoritzilor! mamicilor sa va traiasca puiutzii ,sa fie sanatosi si mancaciosi!
pupici lui mama Tweety si curajoasei Claruta ,a trecut si asta!
si alti pupici
ptr Mihaitza si Rebecca,sunt 
!
sanatate la bbici bolnaviori! din fericire noi nu am patit nimik pana acu',doamne ajuta!
fetele, ariana nu mai vrea sa stea pe spate ,sa vedeti cum ma chinui sa i pun pampersul...cum o pun pe spate ea hop pe burta..si cand era mika si o puneam pe burta se enerva si se dadea repede pe spate...poftim la copii astia!
supita o fac asa:in 500 ml apa pun : 1 cartof,2-3 morcovi,1 pastarnac,1 patrunjel, 1/4 telina, 1/2 ceapa , 1 fasie ardei gras, 1/2 dovlecel.la sfarsit pun o crenguta patrunjel verde si 1/2 lingurita ulei. carnita ( un cubulet) de pui o fierb separat.ii pun 1 lingurita dupa ce o blenduresc in putin piure si ii dau intai piureul+carnita si dc mai vrea restul de piure.piure ii fac din morcovel+dovlecel sau morcovel + cartof deocamdata.
pup mamicile 
mamidestefan am baut
(pe la 12
) dar ti am simtit lipsaandreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
Muuh spune:
Sarilla ananas nu se recomanda pana pe la opt luni - are grad mare de alergenitate. Dar tu faci cum crezi/simti si cum te sfatuiesti si cu pediatra.
Babee frumusica tare Rebecca prin cate ai mai trecut si tu cu ea uff.
Miruna +
Alexei
oncicu spune:
Sarilla exact ca Lushk fac si eu supa, numai ca de la un timp ii pasez doar 2 legume in diferite combinatii si cateodata ii mai pun si putina branzica de vaci. Oricum de cateva zile nu papa mai mult de 5 lgt si se pune pe plans. Carne ii pun f putina in piure pt ca nu-i place deloc si asa nu prea-i simte gustul.
oncicu spune:
Lushk
pt micutul arici, este scumpic foc.
Babee
m-am indragostit, Rebeca este o papusica.
Taty spune:
Multumesc pt primire, fetelor,sunteti tare dragute!!
Maryion multumesc pt compliment! Mariuca intr-adevar e fan calculator, e "jucaria" ei preferata..cind ne vede ca stam la PC miriie ca vrea si ea....acum o mai pacalim, sper sa reusim si in continuare
Am vazut ca esti din Iasi, am asa o nostalgie dupa orasul asta, am studiat acolo si ne bate gindul ca la intoarcerea in Ro sa locuim in Iasi (noi suntem din Botosani).
Va pup! W-e placut!!
Tatiana si
Mariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums
Taty spune:
Maryion, am uitat sa iti urez sanatate la puiut!!!
Tatiana si
Mariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums
SimonaU spune:
Mamaluidavid, imi pare rau de Patricia ca a facut alergie. Eu cred ca e de la tofu! Am mai scris eu pe aici ca soia este printre cele 4 elemente foarte alergene care e de preferat sa nu se dea sub 1 an. Dar poate totusi nu e o alergie!
Sanatate multa!
mamanati spune:
quote:
Originally posted by mamidestefanquote:
Originally posted by codritu
Salutare!
Comorile lui mami
mamanatiModul in care ii adormim pe bebelusi tine foarte mult de cum ii obisnuim..PAREREA MEA
Daca ii obisnuim la sin ...asa vor vrea ..Eu l-am testat pe Stefan la capitolul asta de mi-au iesit peri albi. E foarte greu de schimbat un obicei odata ce ei s-au familiarizat bine cu el..schimbare necesita ceva timp si multa rabdare din partea mamei.Pina am ajuns sa doarma in pat..am incercat in citeva seri fara succes ..dupa care trecea in leagan..unde era deja obisnuit..in aprox o saptamina a reusit sa adoarma singur in patut(cu cintecele de pe CD) ..si de atunci acolo adoarme.
M-am cam lungit ...dar sper sa iti fie de folos ...![]()
Mami deStefan-Eduard (21august2006)
Merci de sfat, mamaidestefan.
a durat ceva dar totusi a functionat. Poate reusim si noi.Nati, mami de Lia dulcineea
mamanati spune:
quote:
Originally posted by dariana
mamanati, si Darius tot cu tzitzi adoarme seata, nu stiu ce o sa ne facem cand nu o sa mai avem laptic, ca bibe nu prea ii place si nici laptele praf.
lushk, ce ii dai lui mihaitza?
Dariana si Darius (30.07.2006)
Pai, ce o sa facem? Cred ca o sa ne chinuim vre-o cateva zile. Dar au mai fost bebici in situatia asta. Dar stau si ma gandesc ca daca n-as alapta noaptea as pierde laptele pentru ca mai si lucrez. Dar noi papam bibe cat e mami la lucru.
Nati, mami de Lia dulcineea

Alexandra , Michael, Rebeca