PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

As dori si eu parola de la albumul cu poze, sa pun si eu poza cu bebeul meu.
Va rog mult!
Multumim anticipat!

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Crissa, fata frumoasa, nu ne mai zici nimic despre tine? cum mai esti? ai ajuns la dr?

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Felicitari Lushk!
Super bebeul tau!

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

La multi ani Alexandra, Michael si Rebecca!

Muuh, Consi, merci pentru info cu para , chiar ma gandeam ca nu stie nimeni.
Babee, ce bine doarme Rebecca!!! Pupici frumoasei si inca o data la multi ani!!!

Alaltaieri am avut scandal la mese, adica am incercat iar sa-i dau cereale instant, de data asta cu orez si banana, tot Milupa si s-a invinetit de urlat, asa ca am lasat-o balta, dupa care i-am dat piure de morcov, dovlecel si cartof si a cam urlat si la asta. Uffff...Ieri i-am dat mar copt cu morcov si dovlecel si a mancat fara sa cracneasca. Cred ca trebuie sa-i pun mar copt in orice.
Sa vedem cum o sa fie astazi.

Week-end placut!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de azi!Sa fie sanatosi si sa creasca mari!
Fetelor,va intrebasem si eu ceva de ananas..daca le dati la bebei si cum...inca astept sa imi raspundeti...ca mi se strica ananasul in frigider..

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by SARILLA

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de azi!Sa fie sanatosi si sa creasca mari!
Fetelor,va intrebasem si eu ceva de ananas..daca le dati la bebei si cum...inca astept sa imi raspundeti...ca mi se strica ananasul in frigider..

POZE

Ti-as raspunde eu daca as sti ...Fetele au fugit...se vede ca e week-end...era o animatie de dimineata pe-aici si-acum au fugit toate ...ori fac supitze, ori la plimbarik...vreau si eu...n-am mai iesit de 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sarilla daca ai putea, incearca si da-i ananas dupa 8 luni.Este sanatos dar poate creea alergii si el.

Eu fug la plimbare singura ca azi am liber de la sot

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Uff..mai e cineva pe aici!
Mersi mult...deci sa mai aman..ok then..nu ii dau acum..il papam noi pe tot...
Lushk, ca adusei vorba de supa..ai zis cuvantul magic..cum faceti voi supa?Asta e alta problema de-a mea..
Mersi mult!
Pup

POZE

Mergi la inceput

Pai supik...eu pun toate legumele care le gasesc prin casa: morcov, cam jumatate de cartof, o foaie de ceapa pe care o scot dupa ce a fiert cam 10 minute, pastarnac, telina, ardei gras, dovlecel...cam astea sunt baza...daca mai apare ceva nou mai pun...bine, evit mazarea, varza, brocoli si alte "balonatoare"...pun si carnitza de pui slaba cate un cubulet, dar nu in fiecare zi, cam la 3 zile ii dau si cu carne...le fierb in apa plata cam 40-50 de minute...strecor si gata supa...legumele ramase le mixez si ii dau piure dar pentru noi e kk piureul...si supa ar fi daca nu i-as pune o cupa doua de lapte...
Tu ai vreo reteta speciala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

LA MULTE LUNUTE SARBATORITILOR

MARYION,la primul vaccin Radu a facut febra 2 zile intre 38-39 grade ,marait a fost 3 zile ,pt febra i-am dat supozitor si intre ele asa cum ai facut si tu frectie cu apa si otet la manute si picioruse,el pe atunci sugea numai titi asa ca ,cu mancatul nu am avut problema pt ca el numai cu titi se linistea si o sa vezi ca pana maine o sa se linisteasca

SARILLA eu ananasul l-am facut suc si i-am dat sa bea nu i-a prea placut de aceea nu i-am mai dat (eu am incercat cu suc de ananas pt ca Radu este constipat si am citit pe forum ca este bun pt asa ceva)
supa asa o fac si eu ca Lushk dar cu apa de la robinet

OANAALEX,pupacim dintzosu

TWEETY ,multumim ,noi suntem bine ,cum mai este scumpica ,

TATY,BABEE pupacimmanechinele frumoase

BABEE, multumesc ,la Radu inca nu i-a iesit nimic pe corp ,dar din ce imi spui tu inseamna ca Lucian a facut o forma mai grava ,lui ii este plin tot corpul de bubite unele chiar mari si care s-au spart( cred ca azi noapte prin somn si le-a scarpinat el),imi este mila de el cand il vad asa(de fata trebuie sa avem grija pt ca sa nu ramana urme)

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

Mergi la inceput