PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

si cum v am promis ... sa vedeti ce " mancacioasa" de fata am...
www.dropshots.com/day.php?userid=202192&cdate=20070127&ctime=072825" target="_blank">am adormit de atata papa.andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

super tare ta Andreea

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by andreea25

www.dropshots.com/day.php?userid=202192&cdate=20070127&ctime=072825" target="_blank">am adormit de atata papa.

andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Doamne cat e de dragutza!!!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:

www.dropshots.com/day.php?userid=202192&cdate=20070127&ctime=072825" target="_blank">am adormit de atata papa.

Super bebita ta!
M-am distrat!

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Andreea, super, super, super!!! Am ras cu pofta!

Nati, mami de Lia dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Din cate citesc aici vad ca majoritatea bebeilor care papa la san nu vor sa adoarma singuri, gresesc?

Nati, mami de Lia dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Mersi mult pentru retete..si pentru promptitudine.. toate mamicile ce mi-au raspuns
Muuh mersi de pont, nu ii mai dau daca ziceti ca nu e bun deocamdata...o sa ne sacrificam noi...
Maine ii fac si eu supita..sper sa ii placa..azi am introdus dovlecelul si i-a placut mult..dar,pe de alta parte..ce nu-i place lui?
A! Sa va zic: aseara ne-am "despartit" de Razvan pe noapte! Am produs ruptura...sa nu se obisnuiasca cu noi in camera..credeam ca va fi mai greu,dar a fost OK.A adormit pe la 10.30-11.00,ca de obicei,si s-a mai trezit pe la 6.30 ca il durea gingiuta de la dintzi nr. 2,i-am dat si putina tzitzi tot atunci,apoi s-a culcat la loc...si s-a trezit la 9.00.Bineinteles ca m-am trezit pe la 4.30(azi noapte) si am sarit ca arsa, ca nu stiam unde-i cupilu'......dar nu se auzea nimik in baby phone,asa ca m-am culcat,iar cand s-a trezit el la 6.30(plangea) am sarit amandoi ca arsi...una peste alta,a fost ok.Asa ca bebe ciuf doarme singur in camera ca patronul de aseara...Pfiu..am facut-o si pe asta!
Mersi inca o data pentru sfaturi!pup

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:

Duuuulceee...foc!
Cred ca bebicii sunt cele mai dulci fiinte de pe pamant!Numai un bebe poate sa fie atat de scump..orice ar face...

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cat poate fi de dulce ArianaCe stim noi ce greu e sa fii bebe si sa te "chinuie" mama cu mancarea

Eu nu fac supa pentru ca Rebecca-ca si Phillip de altfel - nu vrea sa manance ce gatesc eu.Chiar asa rea nu sunt, dar ei nu au vrut sa manance decat borcanel.Nu imi fac griji,Phillip a mancat ce gateam eu atunci cand i-am pus putina sare si avea un dintisor(aproape de 8 luni).Eu o tot incerc, borcanelele mi se par oribile la gust dar..Fructe mananca bine, nu ii plac bananele dar adora piersicile(ii dau la borcanel pentru ca nu gasesc acum fructe gustoase, cele aduse de nu stiu pe unde parca-s fara nici un gust).Stiu ca va trece si perioada asta si ca va fi bine.

Rebecca nu vrea nici un fel de ceai, apa in afara laptelui.Ma gandeam ca ii va fi sete dar refuza cu desavarsire.Mai este cineva in aceeasi situatie?

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

lushk,consi,maryion,mamanati,sarilla,babee
multumim fetele!andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Mergi la inceput