Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Da mai,SFIDARE. si io ma chinui intre o juma de ora si o ora.

T a urmarit-o atent pe Elise mincind cu furculita si reusit si el.Citeva rondele de cremvursti. http://www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070125&ctime=050806

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Leea.... da tot mai bun e cu mana, jur

Inuta, bine ai revenit. Pupici voua fete frumoase

Cu bona Ana papa spre 1 ora, cu noi in 15 minute pranzul, cina in 5.

Acum radeam de una singura recitind seara de ieri.... oferta cu saturna si marte ramane valabilaaaaaa

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ina ma bucur ca sunteti ok

Ripley si io CEDEZ uranusi, saturni si alte planete masculine...ptr venusi sau orice planete feminine!! Cine doreste..avem din belsug!!!

Hai ca iar o luam razna, ma duc sa termin de spalat pe jos

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Nici la noi nu dureaza mult masa...cam 10 min. dar...Stefan e mancacios si papa tot si apoi zice...."gaca,gaca" Adica ca e gata.

Eu vreau bb2 si cred ca as vrea si bb3 dar...cu cezariana e putin probabil!

Ina ma bucur sa aud vesti bune!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ina, ma bucur mult ca sunteti bine!!! Rachelina bubulina!

Madau, noi papam cam in 30 minute - poate si mai mult ! Deci nu toate fetitele sunt model ca Miruniciul!
Anda, deci nu sunteti singurii ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau- hi hi hi clar vrei bataitza cu intrebarea ta inocenta. De fapt...la noi cam tot asa era pana acuma, la boala asta nenorocita + plecarea la Viena. Acuma daca papa - azi la pranz a papat prima data acceptabil de cand m-am intors- dureaza cam 10-15 minute. La noi e simplu: daca vrea sa pape, papa pedere - fix-fix ca mine. daca nu...pot sa ma pun si in cap si sa astept pana la infinit, ca tot NU papa.
Cu cucuiul...io-s si mai rau: de la CM venit ieri am o imensitate de buba in barbie - care deja devine furuncul cred...e cos de-ala imens dureros, la-m stors de mi-au iesit okii si tot nu a iesit nimi,. Tot ce m-am ales e cu inca unul in crestere langa. Arat ca de vide rele...

Inutza- si i tot vroiam sa intreb de tine. ma bucur ca ai intrat putin, chiar si asa...meteoric. tie si rachelinei dragi!

Io-s amarata ca apropo de masa am revenit la BLENDER...dar altfel nu era chip s-o fac sa pape...io m-am bucurat ca a putt inghiti si asa. Da' las' ca trece el gatul si revenim la perioada izbanda impotriva masinariei!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Acum inr-adevar simt ca e iarna.....ninge,ninge si iar ninge cu niste fulgi mari de tot. Nu putem iesi afara.
steff doarme de la 3. s-a trezit adineori si l-am luat in brate, a adormit la loc si l-am pus din nou in patut. La noi asta e "stilul". Asa face zilnic in timpul somnului.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am tot uitat sa va povestesc motivul meu de nemultumire intelectuala: la biblioteca ASE-ului nu te lasa sa intri cu cartile personale!!!!! Puteti crede o asemenea ineptie? Adica io nu pot merge sa invatz acolo si pe langa cartile pe care le iau de pe rafturile bibliotecii sa am si ale mele de acasa...
Asa ca sunt consemnata in casa la toceala si Adila o duce pe Titi la mama.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noki, sa nu-ti toicesti creierasul. Sa ai spor!
Da, e prostie faza cu cartile

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor, nu pot sa spun decat ca va iubesc!

M-ati facut sa rad cu discutiile de azi noapte, cu berzele derutate de incalzirea globala si saturni ciufutzi.

VA MULTUMESC de gandurile bune, uite, primind atatea felicitari, incep si eu sa cred ca e chiar asa, chiar am intrat pe lista !
MEEMS, esti o dulce, ce parere buna ai tu despre mine! Pai stii ce am zis eu cand a implinit Stefan o luna? "WOW, copilul asta a supravietuzit...cu mine?!" Asa "talente" de mamica posedam ...

Imi pare asa de rau ca nu pot intra mai des, sa tin si eu pasul...
NOKI - cine a zis, mama de 4...chiar iepuroaica nu sunt...sper!

ALINUSH - batem palma! Eu la incuscriri anterioare nasterii am avut mana buna, Ripley stie!

ROXI, hehe, discutia e lunga, eu vreu baiat, Cosmin - fetitza, dar feelingu' meu de data asta ii cam da castig de cauza lui tati. Ceea ce imi aminteste:

ANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, pai sa nu crezi ca nu m-ai provocat si pe mine cu prognosticurile de aseara! Sunt curioasa la culme: sarcina mea se vedea in astrograma, cum va fi, ce va fi?????? Am emotii daca ma va scoate iarasi "pe tusa" ca si sarcina anterioara, atatea luni.

Please, daca nu mai ai datele mele, mai trimit o data!

Eu luni la 15:30 am programare la dr. (obtinuta cu greu!) daca e totul ok la vizita, vom anunta si restul familiei.

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput